atg ' Alıntı:arkadaşlar tesmerin görüşüde gelecek haftayı geçmeyecegi
ama bizim biraz tesmeri sıkıştırmamız lazım
komisyon"sabırlanıyor stajerler"demesi lazım
cuneytglp75 ' Alıntı:Bende varım. Aradım tesmeri en kısa zamanda açıklanacak diyor başka birşey demiyor. Bilgileriize....
gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:arkadaşlar tesmerin görüşüde gelecek haftayı geçmeyecegi
Kim sıkıştıracakki.
-Gülümse
-İmren
-Levent
-Atg
-Kapot
-Gülsevdan
-İmla
-Tura
-Barboros
- vs. vs.
Toplasan 20 kişi yok.
atg ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:arkadaşlar tesmerin görüşüde gelecek haftayı geçmeyecegi
Kim sıkıştıracakki.
-Gülümse
-İmren
-Levent
-Atg
-Kapot
-Gülsevdan
-İmla
-Tura
-Barboros
- vs. vs.
Toplasan 20 kişi yok.
çok zekisin sen...niye böylesin sen
BARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar pazartesiden itibaren dişlerimizi gösterelim. şuan sabırla kibar bi şekilde soruyoruz.anlamışlardır.genelde 60 dan sonra zıvanadan çıkıyoruz.70 den sonra herkes kendini kaybediyor.şahsi fikrim. 8)
kesinlikle hayır..sende ayrı bir zekilik var...verdigin cevaplardan bu sezilebiliyorgülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:arkadaşlar tesmerin görüşüde gelecek haftayı geçmeyecegi
Kim sıkıştıracakki.
-Gülümse
-İmren
-Levent
-Atg
-Kapot
-Gülsevdan
-İmla
-Tura
-Barboros
- vs. vs.
Toplasan 20 kişi yok.
çok zekisin sen...niye böylesin sen
Geç dalganı.
atg ' Alıntı:ee bende en çok güvendiğim maliyetten 3.tür giriyorum
digerlerini tek seferde verdim...
maliyet kesin verecegim ders gözüyle bakıyordum
ayrıca sınavda özellikle maliyette biraz şans ve konsantrayonda önemli
BARBOROS ' Alıntı:bu stajerlerin hakkını kimse korumayacakmı? hastalıklı muamelesi yapılıyoruz resmen ya.bizede yazık kardeşim. niye bi çözüm bulmuyolar. bak ymm lerin sınav tarihi değişti hemen açıkladılar. bizim sınavlarda kanun sınavdan önce geçerse(smmm yasası) sorumlusunuz diyolar.yazık be kardeşim hiçmi insanları düşünen bir yönetici yok bu kurumda. ne kadar erken açıklanırsa o kadar çok çalışacağız sonucunda.insanlar yıllarını veriyor emeklerini veriyo benim yaşımda ticaret yapan birisi işini gücünü yoluna koymuş biz daha bizmillah diyecez.bu tesmerin yaptığı çok zoruma gidiyo.
atg ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:bu stajerlerin hakkını kimse korumayacakmı? hastalıklı muamelesi yapılıyoruz resmen ya.bizede yazık kardeşim. niye bi çözüm bulmuyolar. bak ymm lerin sınav tarihi değişti hemen açıkladılar. bizim sınavlarda kanun sınavdan önce geçerse(smmm yasası) sorumlusunuz diyolar.yazık be kardeşim hiçmi insanları düşünen bir yönetici yok bu kurumda. ne kadar erken açıklanırsa o kadar çok çalışacağız sonucunda.insanlar yıllarını veriyor emeklerini veriyo benim yaşımda ticaret yapan birisi işini gücünü yoluna koymuş biz daha bizmillah diyecez.bu tesmerin yaptığı çok zoruma gidiyo.
hayırlısı olur inşallah
geç olsun güç olmasında
atg ' Alıntı:damarlarımdaki asi kan...yavaş yavaş hareketleniyor
kasımdaki girdiğimde tesmer tarafından içeri girmeme yasagım vardı..
ama yinede bildikleri zamanda açıklandı
gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:damarlarımdaki asi kan...yavaş yavaş hareketleniyor
kasımdaki girdiğimde tesmer tarafından içeri girmeme yasagım vardı..
ama yinede bildikleri zamanda açıklandı
Ne yasağı pardon anlayamadım??