mustafayörük ' Alıntı:arkadaşlar biraz sabredin.enazından sonuçlar açıklanıncaya kadar hayatınınızı yaşayın derim.Bayramdan sonra açıklanması daha mantıklı bence.çünkü önce açıklanırsa buradaki arkladaşların birkısmı bayrama hüzünlü girecek.ve ben kimsenin üzülmesini istemiyorum.sonuçların iyi olması önemli olan isterse ekimde açıklansın.
Benimde 2 ders hukuk-denetim...nasıl geçti peki alırmısınız ruhsatı..mustafayörük ' Alıntı:2 ders hukuk, maliyet
sizin?
ya gercekten öyle avaraj yaparım dedigim hukuktan 50 denetim den 18 almıştım kasımda digerleri ii zaten tek denetim kaldı benimde gene belirsizlik var encokta belirsizlik öldürüyor hıç bişey yapamasam bukadar strest yapmazdım sanırımİMREN ' Alıntı:benimde 3.girişim ve hukuk belirsiz...denetim daha iyiydi ama kesin bişey söyleyemiyoruz maalesef..inşallah bitmiştir bu stres hepimiz için..
atg ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:damarlarımdaki asi kan...yavaş yavaş hareketleniyor
kasımdaki girdiğimde tesmer tarafından içeri girmeme yasagım vardı..
ama yinede bildikleri zamanda açıklandı
Ne yasağı pardon anlayamadım??
bu tesmer benim işyerine çok yakın ...
yani ben ankara/orandayım bilirmisin
bir sabah gittim ..güvenlik görevlilerinin zoru ile dışarı atıldım
sonra arkadaş olduk ama
gülümse1907 ' Alıntı:Günaydın arkadaşlarrrrr. Sağol. Nasılsınız sağol
Rüyamda maliyetten geçmişim, meslekten 45le kalmışım yaaa(
atg ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:Günaydın arkadaşlarrrrr. Sağol. Nasılsınız sağol
Rüyamda maliyetten geçmişim, meslekten 45le kalmışım yaaa(
günaydın
desene kasımdada burdasın ;D