atg ' Alıntı:yok yok..ben inanıyorum sen verirsin...
verirsen bi yemek ısmarlarsın artık ;
atg ' Alıntı:o kadar eminsin verdiğinden
atg ' Alıntı:planların arasında büro açmakta varmı
atg ' Alıntı:ne deyim allah gönlüne göre versin
atg ' Alıntı:şirketteyim..şu an büro açmak gibi bir niyetim yok...ama hayallerimde de yok değil
gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:şirketteyim..şu an büro açmak gibi bir niyetim yok...ama hayallerimde de yok değil
Hımm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah hepimizin gönlündekini versin.Amin.
gülümse1907 ' Alıntı:Açıköğretimliler smmm olmasın konusuda aldı başını gidiyor. Yakında o başlık kapanır. Bende AÖF mezunuyum ama nedense oraya bişey yazmak istemiyorum. Halbuki herşeye atlayan birisiyim
celebioglu ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:Açıköğretimliler smmm olmasın konusuda aldı başını gidiyor. Yakında o başlık kapanır. Bende AÖF mezunuyum ama nedense oraya bişey yazmak istemiyorum. Halbuki herşeye atlayan birisiyim
açıköğretim smmm için en iyi üniversite esasında 4 yıl boyunca tecrübede yapıyosun çalışarak kendine.bu arada sınavlar ne zaman açıklancak
levent037 ' Alıntı:arkadaşlar sınav sonuçları açıklanınca ruhsatımızın gelmesi falan bir kaç ayı buluyor sanırım bu sürede ruhsat olmadan (tabiki ruhsat ücretini ödedikten sonra) büro işletebilirmiyiz Örneğin 26 eylülde açıklandı diyelim 1 ekimden itibaren mükellefiyet açtırabilirmiyiz.bu sürecin işlemesi hakkında bilgisi olan varmı acaba?