alpik ' Alıntı:Ha arif ha mehmet ha aykut1517 ' Alıntı:aykut kocaman da vardı sanırım ;D
ama o futbolun kitabını yazmıştıordada bence yoktur bu konular
![]()
Olsun o kadar beynim sulandı
şimdiden kuracağım bozuk ve yanlış cümleler için özür.
mustafayörük ' Alıntı:gülümse notlar için teşekkür ederim,işe yaradı galiba
1517 ' Alıntı:ben çözemiyorum işçilikleri valla.kasımda çıkar genelde işçilik.temmuzda çıkarsa temmuz sıcağı gibi yanarızgüg sapması sormazlar bence.çıkarsa mustafa çanakçı demişti.boşuna kendini zorlama .etrafına bak ve uygun adımlarla dışarı çık kimseyi rahatsız etmeden
![]()
alpik ' Alıntı:1517 ve gülümse size başarılar.Benim sınavlarım bittiği için kimsenin sınavı yokmuş sanıyorum.Umarım kolay olur.Bence kolay olacak gibi geliyor ama
Ü1517 ' Alıntı:çorap söküğü gibi .kursta hocada dedi aynı şeyi ama ipin ucunu bulamıyorum ki sökeyim ;D
çıkmasın abi güg ve işçilik o kadar![]()
gülümse1907 ' Alıntı:1517 ' Alıntı:ben çözemiyorum işçilikleri valla.kasımda çıkar genelde işçilik.temmuzda çıkarsa temmuz sıcağı gibi yanarızgüg sapması sormazlar bence.çıkarsa mustafa çanakçı demişti.boşuna kendini zorlama .etrafına bak ve uygun adımlarla dışarı çık kimseyi rahatsız etmeden
![]()
) GÜG farklarında 3 formül var hepsi birbirini bağlıyo zincirleme yani. 1.formülde bilinenleri yerine yerleştirirsek gerisi çorap söküğü gibi gelir
ya arkadaşlar güg farkı dediğiniz olay ne,sapmalarla ilgimi,rica etsem formülü yazarmısınız
1517 ' Alıntı:alpik teşekkür ederim.bence 50 alıp geçersin.dinlenmene bak.yarın benim için zor bi gün.ben kaçtım şimdilik.
mustafayörük ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:1517 ' Alıntı:ben çözemiyorum işçilikleri valla.kasımda çıkar genelde işçilik.temmuzda çıkarsa temmuz sıcağı gibi yanarızgüg sapması sormazlar bence.çıkarsa mustafa çanakçı demişti.boşuna kendini zorlama .etrafına bak ve uygun adımlarla dışarı çık kimseyi rahatsız etmeden
![]()
) GÜG farklarında 3 formül var hepsi birbirini bağlıyo zincirleme yani. 1.formülde bilinenleri yerine yerleştirirsek gerisi çorap söküğü gibi gelir
ya arkadaşlar güg farkı dediğiniz olay ne,sapmalarla ilgimi,rica etsem formülü yazarmısınız