Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Vergiden temmuz sınavında çok zor sorular çıktı. Ar-ge inidiriminin hükümlerini soruyor. İnternette bile bulamadım cevabını. Eskiden ne kolaymış ya aynı soruları sorup durmuşlar.. O yüzden sınav sonucumu tahmin bile edemiyorum. Cevaplarıda vermemişler zaten

birde arge indirimi %40 dan %100 çekildi ama herkez %40 azmış

ar ge ile ilgili tek olarak yüzde 40 olan bu indirim yüzde 100 olmuştur dedim. oofff çok puan kırmışlarmıdır bu 3 kelimelik cümleme. sonuçta yanlış bir şey yok :D

Vergi dersi olan arkadaşlara sadece şunu söyliyim meslek hukuk,hukuk,finansal muhasebe gibi derslerde gerçekten anormal sonuçlar söz konusu olabiiliyor ama vergide böyle olmadıını düşünüyorum çünkü vergiye maliye elemanları geliyor ve çok titizler çok arkadaşımın notlarının bekledigi gibi yada yuvarlandını gördüm ama diğer dersler için aynı şeyi söylemek çok zor inanın eger bunu maliye inceleme elemanları yapsa komisyonun hepsini ve direk kendileri açıklasa hiç bir kafada soru işareti kalmaz ve yapamamışım der geçeriz en azınadnben öyle düşünüyroum.

yaaa yook umudum var. yani geçtim inşallah. yoksa smmm olayıda burda bitiyor

bende sadece onu yazdım kaç puan verdiler acaba. 25 puanlık soru 15 puan verseler geçerim sanki. Ya olaya bakın kendi kendime yazıp çizmeye başladım ya : )

Aslında birazda bizden kaynaklanıyor niye giriyorsun bu forma arkadaş bütün dengemiz allak bullak oldu haftaya diye kitlemiştik kendimizi şimdi tlf bekle oldu tlf gelmedi acayip bir yıkım yaşa ne gerek var aslında birazda biz büyütüyoruz gibi geliyor bana.

arkadaşlar ARAMAYA BAŞLADILAR....

Bursa Mali Müş. Odası 15 Eylülde açıklanıcak dedi az önce görüştüm arkadaşlar

ben dedim size ...bu akşam aramalar başlanır diye ..hayırlı olur inşallah hepinizz içinnnn........

Niye yalancı olsun canım haa öyle birşey yoksa ayıp eder ramazan mübarek gün kendinede ayıp eder:)

Arkadaşlar biri yarın diyo biri 15 eylül diyo hangisi doğru öldük heyecandan versekte kurtulsak yaw bu smmm sınavı ömrümüzden ömür götürdü sonucunu beklemek öldürdü zatn burda hayırlısıyla inşalllah hep beraber geçeriz allah büyük

ya aramaya başladılar demekle olmuyor malesef adam akıllı bilgi verin de hangi oda kimi aramış bilelim

evet konuyla ilgili lütfen bilgi verin arkadaşlar hangi oda aramaya başlamış

arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.umarım hepimiz için iyi olur.moraller bozulmasın.bizler staj başlangıç sınavını başardık.yeterliliğide veririrz elbet.
haksız mıyım?

ya 15 Eylül diye kesin bir tarih vermezler gibi geliyor. aramalarda başlamamıştır. oda daha ulaşmadı elimize diyor (tekirdağ bu) yaa lütfen yalan haberlerle bu mübarek ayda konuşmayalım. ayıp ve günah. son hakkı olanlar var