Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

evet katılıyorum hakkımızda hayırlısı ya kızdımığımız nokta artık böyle sınavların sonuçlarının açıklanmasının bi standartı olmalı insan buna kızıyo standart yok

Adamdan helallik isteyin yalancı diyenler,merdiven de dediyse doğrudur.Allahım utandırma yarabbim :D:D:D

merdiven ' Alıntı:
bursa odası aramaya başladı.
arkadasım emın mısın? stresten ağlıııcam. istanbul ankaradan ses çıkmıyor bursa nasıl arar!!! seni mi aradılar. bu kadar sakin tek cümle yazdığına göre sıkıntın yok senın

bursa odası 15 eylülden önce açıklanmaz dedi. Nasıl aramaya başlıyolar anlamıyorum

herkes için hayırlısı olur ...umarım emekler boşa çıkmaz ...inanmak istiyorum gerçekten aranmaya başlandı mı ?
ben geçen sınavda vermiştim hepsini ama şu an en az sizin kadar heyecenlendım ...

soyadı a ile başlayan arkadaşımı aradılar. o da bana müjde vermek için aradı.

arkadaşın sana şaka yapmadı değil mi merdiven

bursayı da aradım, bilgimiz yoksa. başkana verildiyse aramalar da başlamıştır diyooo. lütfen gerçekten aranan birileri varsa yazsın!!!! lütfen ama lütfen

merdiven ' Alıntı:
soyadı a ile başlayan arkadaşımı aradılar. o da bana müjde vermek için aradı.
demek ki başladılar ...geçen sefer istanbul odası çok erkenden başlamıştı aramaya.bütün odalardan önce öğrenmiştik.şaşırtıcı doğrusu..

hayır böyle bir şeyin şakası olur mu? ben de ilk onu aramıştım sevincimi paylaşmak için o da beni aradı...

ben bursa odası ile daha 10 dk önce konuştum. 15 eylülden önce açıklanmaz dediler. Ya inanın stres oldum. Neden tesmer konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor ki

merdiven biliyorsun,sende yaşadın bu stresleri.Kusura bakma sen.Çok erken oldu ondan kimse inanamıyor.Teşekkürler ayrıca bilgilendirdiğin için.