Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Aranan arkadaslar lutfen yorum yazabilirmisiniz vergiden aldiginiz notlar beklediginiz gibimi

arkadaşlar darısı başınıza.ilk girişimdi 7 / 7 geldi.çok mutluyum.ama daha kendıme gelemedım.tdağ oda başkanı aradı.

analizden geçmeyi hiç ama hiç beklemiyodum 7de7 oldu çok şükür...

tezcanzbt ' Alıntı:
Aranan arkadaslar lutfen yorum yazabilirmisiniz vergiden aldiginiz notlar beklediginiz gibimi

Merhaba,
valla ben kalırım diye bekliyordum sınırda geçmişim.40 civarı gelir diyordum.notar açıklansın kaç geldiğini yazarım..

5 te odayı aradım haberleri bile yok saat kac oldu arayan da yok son hakkım tek ders heyecandan gider insan

t.dağ odası başkanıyla görüştüm
o benı aramış ben yoktum.sonra ben aradımaynı numarayı başkanmış. konustuk.öğrendim.
vergi aslında yapmıstım biseyler ama unıdım yoktu.ama olmuş işte. :D :D :D :D :D :D :D :D

arkadaşlar arandım ümitsiz olmayın bende ümidi kesmiştim şuan arandım

darısı başınıza

ankara odasından arananlar şuraya bi arandık falan yazsalar merakımız azalır

Bende rica edeyim ankaradan arananlar yazabilirse iyi olur

tesmerin online başvuru yapılan kısmı acılmıyor yüklüyorlarmı acaba

Arkadaşlar Ben 2009 Mart Sınavında Ruhsatı almıştım.Bakıyorum da herkes 7/7 almış. şimdiden %90'ı tahminen 7/7 geçen arkadaşları tebrik ediyorum.Ne kadar kolay olursa iş hayatımızda iş bulmanız o kadar zor olacaktır.Ben bursaya iş başvurunda bulunmuştum.Adamlar için ruhsat artık o kadar cık da önemli değil zaten gereklilik olarak görüyorlar.İngilizce ,i.i.b.f şartı arıyorlar ve önce cv'den eliyorlar.1 firmadan olumsuz yanıtı aldım çünkü otomotivde 5 yıllık deneyim,ingilizce,iibf,ileri düzey bilgisayar arıyorlardı.ingilizce hazırlık okumuştum ingilizce sorun değil,bilgisayar bilgim ileri düzey,i.i.b.f iktisat okudum.Celal Bayar Üni.O da sorun değil.Bunlarla beraber 5 yıllık deneyim arıyorlardı.O işi bozdu.Benden size bilgi iyi firmalar cv ile işe alıyor.Kariyer net,secretcv vs.gibi sitelerde bakabilirsiniz.Ne kadar çok kolay sınav kazanılırsa o kadar zor iş bulursunuz.Eğer büro açacaksanız genelleme yapmıyorum ama bazı arkadaşlarımız müşteri kapmak için yarı fiyatına bile tutabilir.Oda da ancak kanıt bulursa inceleme başlatabiliyor.Lütfen şimdiden bu gibi durumlara kalkışıp mesleği ayaklar altına almayalım.Sonra acısını hep beraber çekeriz.

kesin kapasitemde birşey var. ne kadar da 7/7 var:( son şansım vergiyi veremediysem bitti bu olay. artı temel hukuk :(
hiç olmayacak insanlar geçti. üniversitede kafa çalışıyordu ama olmayınca olmuyor demek :(
geçen herkesi tebrik ederim.

istanbul oda

soyadım f

istanbul T var mı? bir kaç harf öncesi sonrası? lütfen bilgisi olan yazsın