Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

2 dersten 40 bekliyordum maliyet ve meslek,demek ki bu derslerde fazla puan olayı olmamış.Neyse yarın bir olsun bakalım.

Çok arkadaşım bu şeklde geçtiğini öğrendi aranmadılar belki yarın devam ederler bu saatten sonra iftarda var zannediyorum herkesi aramıyorlar yoğunluktan

safransarı ' Alıntı:
ben ismmmo yu aradım istanbul. Baktım onlar aramıyor niye aramıyorsunuz beni diye aradım ismimi söyleyince baktılar söylediler. 0 212 315 84 41 numaradan saat yediye geliyordu oradaydılar çok meşgul çaldı ama başardım

evet teşekkürler. açtım öğrendim. ismim yoktu! kalmışım. bu macerada burda biter. herkese başarılar

serkan_serkan ' Alıntı:
balabanhan analizde normalde kaç bekliyordunda iyi geldi

geçiceğimi hiç düşünmüyordum ilk 2 soru hiç yok desem yeridir diğerlerinden aldım sanırım

arkadaşlar yarım saat önce ASMMMO başkanı aradı. Aramıza hoşgeldin dedi . darısı herkesin başına

bende tebrik ederim.böyle beklemek çok zor.malatya odasından aranan yok heralde.

arkadaşlar odayı aradım geçmişim 0 212 315 84 41 telefona cevap veriyolar darısı sizin başınıza

Beni aramayanı ben hiç aramam dedim dayanamadım aradım kontenjan dolmuş yokmuş ismim ;D

teşekkür ederim. bugün forumada bakma fırsatım olmamıştı meğer aramalar başlamış başkanı duyunca şok oldum önce. 7 de 7 tebrik ediyorum dedi. garip bir duygu. herkese nasip olur umarım.

yeterlilik ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
arkadaşlar yarım saat önce ASMMMO başkanı aradı. Aramıza hoşgeldin dedi . darısı herkesin başına

Ooooooooo kocaman tebrikler,hoşgeldiniz :D

malatya odasını aradım saat:17,30 sıraları bize birşey gelmedi dediler

3M SOYADIN HANGİ HARFLE BAŞLIYO BENDE ANKARDAN HABER BEKLİYORUM

ya ilk giren arkadaşlar,şu meslekten hepiniz kesin geçeğim mi demiştiniz.Kalırım diyip geçen yok mu ? şu dersi vermişsem sorun yok yaaaa