Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Beni dün akşam aradılar Ankara odasından arkadaşlar... Tesmer de açılmıyor, dayanın birazdan açıklanır sanırım...

cbirhan79 ' Alıntı:
ilknur06 ' Alıntı:
ankaradan aranan arkadaşlar varmı?

Aslında ilk önce ankaranın aramalara başlaması gerekmezmi , İşin merkezinde tık yok galiba buda enteresan.

yaw açılmıyor diye panik yapmayın arkadaşlar. morali bozulan arkadaşları arama komitesi kuralım birisi arayıp moral versin bizlere :)

Arkadaşlar hepimiz aynı anda giriyoruz açılmaz tabi. Çıkın ordan :) Bırakın ben gireyim herkese söylerim tek tek ;D

siteye yüklüyor ağalar.heralde kahvaltıyı yaptılar.
SINAVLARI ÖSYM YAPSIN.

3M_FS ' Alıntı:
ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yap :) tövbeeee :):):)

fatihyy ' Alıntı:
Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D

hatta iki tane üçüncüsü bedava kampanyası başlayacakmış yakında :)

ya 7 de 7 ödüllendirilmeli ama. en azından taksit sayısı artmalı. :):) hatta oda ilk üyelik aidatını falan almamalı. yani ruhsat töreninde teşhir edilip alkışlanmaktan başka bi farkı olmalı yahu :):) paradan söz etsinler bi bana :):)

bil_gin ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yap :) tövbeeee :):):)

fatihyy ' Alıntı:
Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D

hatta iki tane üçüncüsü bedava kampanyası başlayacakmış yakında :)

Her sınavda aynı şeyler oluyor, tesmerin sokağında çalışan biri varsa o da

'' şimdi elinde paketli bir adam tesmere girdi '' diye haber veriyordu... :D

Arkadaşlar,

tesmeri arayan var mı?
"Gün içinde belli verilecek internete " şeklinde yuvarlak bir açıklama yaptılar.Sizde ararsanız belki sabırların taşmaya başladığını anlarlar.ben arkadaşlarıma da aratacam.. :D

umutyaylagul ' Alıntı:
ya sonuçlar nezaman nete verilecek onu merak ediyorum. ok geçmişiz artık ama insan kaçla geçtiğini merak ediyor. vergi ve denetimden girmiştim. denetim iyiydi ama vergi çok kötüydü. bir sorum tamamiyle yanlıştı 75 üzerinden demekki en az 50 almışım.
artık bir boşluk hissi var bende. sizde de o şekildemi geçenlerrr

benim de hukuk öyle aynen. 75 üzerinden aldım ben de puanı. gece uyuyamadım 7/7 kim ben kim diye. açıklanıp sonuçları görünceye kadar inanasım gelmiyo. hala şoktayım.:) darısı açıklanmayan arkadaşların düşündüğünden daha fazla ders geçmesi dileğiyle. Emin olun düşündüğünden fazlasını geçeceksiniz.

Arkadaşlar Herkes 7/7 yaptığı için 7/6 yapanlara iş başvurusunsa öncelik tanınacakmış.Artık komisyon şaşırmış 3-4 dersi kalana bile 7/7 hakkı tanıyacakmış.:):):) İstanbul'da herkes geçmiş diye duyumlar aldım boş kağıt verenler hariç. :):) geçenlerin 1000 lerle olduğu söyleniyor.Darısı boş kağıt verip de pes edenlerin başına. Ad Soyad yeterli diye duydum.Ama ekstra adres eklerseniz 110 veriyorlarmış diye duydum. :):):)

efemert304 ' Alıntı:
Arkadaşlar,

tesmeri arayan var mı?
"Gün içinde verilecek internete " şeklinde yuvarlak bir açıklama yaptılar.Sizde ararsanız belki sabırların taşmaya başladığını anlarlar.ben arkadaşlarıma da aratacam.. :D

ben tesmer sokağında çalışıyorum.bugün sabah elinde çuval olan biri tesmere girdi

7 de 7 yapanlar için tesmer fazladan 1800 TL alacakmış.

Çünkü sen ilk hakkında verdiğin için ( ortalama 4 hak ) kasasına az para girmekteymiş.

Bu sebeble onu ruhsat başvurusunda alacaklarmış.. ;)

tesmer artık hiç acılmıyo offf ne kötü bu bekleyiş

hayalişçisi ' Alıntı:
umutyaylagul ' Alıntı:
ya sonuçlar nezaman nete verilecek onu merak ediyorum. ok geçmişiz artık ama insan kaçla geçtiğini merak ediyor. vergi ve denetimden girmiştim. denetim iyiydi ama vergi çok kötüydü. bir sorum tamamiyle yanlıştı 75 üzerinden demekki en az 50 almışım.
artık bir boşluk hissi var bende. sizde de o şekildemi geçenlerrr

benim de hukuk öyle aynen. 75 üzerinden aldım ben de puanı. gece uyuyamadım 7/7 kim ben kim diye. açıklanıp sonuçları görünceye kadar inanasım gelmiyo. hala şoktayım.:) darısı açıklanmayan arkadaşların düşündüğünden daha fazla ders geçmesi dileğiyle. Emin olun düşündüğünden fazlasını geçeceksiniz.

Benimde tek dersim hukuktu 61 almam gerek hala öğrenemedim sonuçları.