gitarist34
Katkı Sunan Üye
Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Yine denedim hala açılmıyor
Yine denedim hala açılmıyor
cbirhan79 ' Alıntı:ilknur06 ' Alıntı:ankaradan aranan arkadaşlar varmı?
Aslında ilk önce ankaranın aramalara başlaması gerekmezmi , İşin merkezinde tık yok galiba buda enteresan.
3M_FS ' Alıntı:ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yaptövbeeee
fatihyy ' Alıntı:Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D
hatta iki tane üçüncüsü bedava kampanyası başlayacakmış yakında![]()
bil_gin ' Alıntı:3M_FS ' Alıntı:ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yaptövbeeee
fatihyy ' Alıntı:Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D
hatta iki tane üçüncüsü bedava kampanyası başlayacakmış yakında![]()
umutyaylagul ' Alıntı:ya sonuçlar nezaman nete verilecek onu merak ediyorum. ok geçmişiz artık ama insan kaçla geçtiğini merak ediyor. vergi ve denetimden girmiştim. denetim iyiydi ama vergi çok kötüydü. bir sorum tamamiyle yanlıştı 75 üzerinden demekki en az 50 almışım.
artık bir boşluk hissi var bende. sizde de o şekildemi geçenlerrr
efemert304 ' Alıntı:Arkadaşlar,
tesmeri arayan var mı?
"Gün içinde verilecek internete " şeklinde yuvarlak bir açıklama yaptılar.Sizde ararsanız belki sabırların taşmaya başladığını anlarlar.ben arkadaşlarıma da aratacam..![]()
hayalişçisi ' Alıntı:umutyaylagul ' Alıntı:ya sonuçlar nezaman nete verilecek onu merak ediyorum. ok geçmişiz artık ama insan kaçla geçtiğini merak ediyor. vergi ve denetimden girmiştim. denetim iyiydi ama vergi çok kötüydü. bir sorum tamamiyle yanlıştı 75 üzerinden demekki en az 50 almışım.
artık bir boşluk hissi var bende. sizde de o şekildemi geçenlerrr
benim de hukuk öyle aynen. 75 üzerinden aldım ben de puanı. gece uyuyamadım 7/7 kim ben kim diye. açıklanıp sonuçları görünceye kadar inanasım gelmiyo. hala şoktayım.darısı açıklanmayan arkadaşların düşündüğünden daha fazla ders geçmesi dileğiyle. Emin olun düşündüğünden fazlasını geçeceksiniz.