212 315 84 41 den sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsinizselcuk57 ' Alıntı:Arkadaşım, ben şimdi odayı aradım, yöneticilerimiz arama yapıyorlar, akşama açıklanacak dedi. Başka bilgi veremiyorlarmış. (ist). Siz hangi numaradan arıyorsunuz?
Hat-İce ' Alıntı:Öncelikle başarılı olan herkesi kutluyorum
Sadece başarılı olanlar aranmıyor sanırım.Ordu Odası benim odam ve 1 saat oluyor yaklaşık benim yerime eşimi aradı.(kendisi smmm). 7/3 yapmışım inşallah 4/4 yaparım aralık döneminde de.Benim hiç çalışma imkanım olmamıştı sınavlara.Umarım bu sefer olur.
Her türlü notları paylaşalım lütfen.Benim kalan derslerim:
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi
sadece geçip geçmediğini söylüyorlar. detaylı bilgi yok amatezcanzbt ' Alıntı:212 315 84 41 den sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsinizselcuk57 ' Alıntı:Arkadaşım, ben şimdi odayı aradım, yöneticilerimiz arama yapıyorlar, akşama açıklanacak dedi. Başka bilgi veremiyorlarmış. (ist). Siz hangi numaradan arıyorsunuz?
Hat-İce ' Alıntı:Öncelikle başarılı olan herkesi kutluyorum
Sadece başarılı olanlar aranmıyor sanırım.Ordu Odası benim odam ve 1 saat oluyor yaklaşık benim yerime eşimi aradı.(kendisi smmm). 7/3 yapmışım inşallah 4/4 yaparım aralık döneminde de.Benim hiç çalışma imkanım olmamıştı sınavlara.Umarım bu sefer olur.
Her türlü notları paylaşalım lütfen.Benim kalan derslerim:
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi