yetersınav ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Öncelikle başarılı olan herkesi kutluyorum
Sadece başarılı olanlar aranmıyor sanırım.Ordu Odası benim odam ve 1 saat oluyor yaklaşık benim yerime eşimi aradı.(kendisi smmm). 7/3 yapmışım inşallah 4/4 yaparım aralık döneminde de.Benim hiç çalışma imkanım olmamıştı sınavlara.Umarım bu sefer olur.
Her türlü notları paylaşalım lütfen.Benim kalan derslerim:
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi
hukuktan kalmayı bekliyor muydun? ben vergi kalmıştır dıyorum ama hukukta gelırse aralıka tam bomba olur? hukuk kotu muydu![]()
sivaslı ' Alıntı:ARKADAŞLAR 5DK.ÖNCE ARADILAR...DENETİM ÜYESİYMİŞ ÇOK MUTLUYUM HUKUKTAN KALMIŞTIM TEK,ONADA İYİ PUAN VERMİŞLER.HERKESE BAŞARILAR DİLERİM![]()
hangi odadan aradılar seni, soyadının ilk harfi nedir? Bende kazandım ama onların aramalarını bekliyorum. Bu haberi duymak için yıllarımızı verdik dimisivaslı ' Alıntı:ARKADAŞLAR 5DK.ÖNCE ARADILAR...DENETİM ÜYESİYMİŞ ÇOK MUTLUYUM HUKUKTAN KALMIŞTIM TEK,ONADA İYİ PUAN VERMİŞLER.HERKESE BAŞARILAR DİLERİM![]()
hayalişçisi ' Alıntı:yetersınav ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Öncelikle başarılı olan herkesi kutluyorum
Sadece başarılı olanlar aranmıyor sanırım.Ordu Odası benim odam ve 1 saat oluyor yaklaşık benim yerime eşimi aradı.(kendisi smmm). 7/3 yapmışım inşallah 4/4 yaparım aralık döneminde de.Benim hiç çalışma imkanım olmamıştı sınavlara.Umarım bu sefer olur.
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi
hukuktan kalmayı bekliyor muydun? ben vergi kalmıştır dıyorum ama hukukta gelırse aralıka tam bomba olur? hukuk kotu muydu![]()
hukuk bol not vermiş benimkine arkadaşlar. ona göre hukuk sınavınızı değerlendirin. Yukardaki arkadaş boş kâğıt vermiştir sanırım.
yetersınav ' Alıntı:hayalişçisi ' Alıntı:yetersınav ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Öncelikle başarılı olan herkesi kutluyorum
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi
hukuk bol not vermiş benimkine arkadaşlar. ona göre hukuk sınavınızı değerlendirin. Yukardaki arkadaş boş kâğıt vermiştir sanırım.
ben hukukla ilgi bır yorum yazmadın. iyi okursan sevınırım. sadece nasıl gectıgını sordum sana. boş kağıt vermiş değilim
umutyaylagul ' Alıntı:ankara odasından söylüyolarmı acaba?? arayan varmı
sonuçlar hala yok açılıyo tesmerin sayfası