Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

TESMER REZİL BİR KURUMSUN.YAZIKLAR OLSUN SENİN BAŞKANINA.
bizim paramızla bizi rezil ediyorlar

ankara odasından söylüyolarmı acaba?? arayan varmı

sonuçlar hala yok açılıyo tesmerin sayfası

ARKADAŞLAR 5DK.ÖNCE ARADILAR...DENETİM ÜYESİYMİŞ ÇOK MUTLUYUM HUKUKTAN KALMIŞTIM TEK,ONADA İYİ PUAN VERMİŞLER.HERKESE BAŞARILAR DİLERİM:)

yetersınav ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:
Öncelikle başarılı olan herkesi kutluyorum

Sadece başarılı olanlar aranmıyor sanırım.Ordu Odası benim odam ve 1 saat oluyor yaklaşık benim yerime eşimi aradı.(kendisi smmm). 7/3 yapmışım inşallah 4/4 yaparım aralık döneminde de.Benim hiç çalışma imkanım olmamıştı sınavlara.Umarım bu sefer olur.
Her türlü notları paylaşalım lütfen.Benim kalan derslerim:
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi

hukuktan kalmayı bekliyor muydun? ben vergi kalmıştır dıyorum ama hukukta gelırse aralıka tam bomba olur? hukuk kotu muydu :(

hukuk bol not vermiş benimkine arkadaşlar. ona göre hukuk sınavınızı değerlendirin. Yukardaki arkadaş boş kâğıt vermiştir sanırım.

sivaslı ' Alıntı:
ARKADAŞLAR 5DK.ÖNCE ARADILAR...DENETİM ÜYESİYMİŞ ÇOK MUTLUYUM HUKUKTAN KALMIŞTIM TEK,ONADA İYİ PUAN VERMİŞLER.HERKESE BAŞARILAR DİLERİM:)

sınavda ıyı mıydı pekı? yanı gecmeyı beklerken falan fılan mı oldu? bir umut dolu söz

sivaslı ' Alıntı:
hangi odadan aradılar seni, soyadının ilk harfi nedir? Bende kazandım ama onların aramalarını bekliyorum. Bu haberi duymak için yıllarımızı verdik dimi ;)

Meslek hukukundan kalmayı bekleyip geçen var mıdır

hayalişçisi ' Alıntı:
yetersınav ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:

Sadece başarılı olanlar aranmıyor sanırım.Ordu Odası benim odam ve 1 saat oluyor yaklaşık benim yerime eşimi aradı.(kendisi smmm). 7/3 yapmışım inşallah 4/4 yaparım aralık döneminde de.Benim hiç çalışma imkanım olmamıştı sınavlara.Umarım bu sefer olur.
Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi

hukuktan kalmayı bekliyor muydun? ben vergi kalmıştır dıyorum ama hukukta gelırse aralıka tam bomba olur? hukuk kotu muydu :(

hukuk bol not vermiş benimkine arkadaşlar. ona göre hukuk sınavınızı değerlendirin. Yukardaki arkadaş boş kâğıt vermiştir sanırım.

ben hukukla ilgi bır yorum yazmadın. iyi okursan sevınırım. sadece nasıl gectıgını sordum sana. boş kağıt vermiş değilim

Hukuk dersi bence bu sene zordu.ama Puanları bolmuş hocaların...ayrıca boş kağıda kimse puan vermez...

Ben Hukuktan çok kötü sallamıştım 0 gelmesin diye 30 vermişler yinede.Yani bol gibi görünüyor.

Benimde dört dersim kalmıştı maliyet finansal tablo denetim hukuk benim özellikle maliyet çok iyi geçti diğerleride iyiydi anlamadım ya madem bol not vermişler iyi yapmışlar ya bunların kastı bana mı :) asmmmo yu aradım dün akşam kazananlar arasında adınız yok ya beklemiyordum böyle sonuç 4/4 beklerken hayırlısı her şeyde var bi hayır diyelim ya bari sonuçları verin kaldığımız ders ne bilelim yada ortalama mı tutmadı bilelim bu kadar belirsizlik vallahi insanız yani strese girdik birazda bizi düşünseler ya bu kadar emek ver çalış et canım sıkıldı ya

Ben de kazanmışım arkadaşlar biraz önce odadan aradılar geride kalanlara selamet.

Ya arkadaşlar hava atmak için kazanmışım diyip diyip durmayın soyadınızla birlikte söyleyin şu kazandım laflarını

(mesajınız düzeltilmiştir. Küçük harflerle yazınız.)

denetim, vergi, temel huku..aralık son hakkım. denetimi verdim eminim. vergiden kesin kaldım eminim. ama temel hukukta gelirse bomba olur. boş kağıt veripte puan yalvaracak değilim, kimse değildir.

yetersınav ' Alıntı:
hayalişçisi ' Alıntı:
yetersınav ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:

Finansal Tab.Analizi
Hukuk
Meslek Hukuku
Muhasebe Denetimi

ben hukukla ilgi bır yorum yazmadın. iyi okursan sevınırım. sadece nasıl gectıgını sordum sana. boş kağıt vermiş değilim

size boş kâğıt verdi diyen yok ki. yukardaki kişi hukuk tan kalmış onun için dedim ben. hukuk bana bol not vermiş. ben sadece tek hukuktan korkuyodum baya bi şüpheliydi bilgi olsun diye sana bilgi verdim dışardan biri olarak. yardımcı olayım dedim belki hukuk notunu kıt mı veriyolar onu soruyo düşünerek.

istanbuldan mı ankaradan mı yazarken bide bunu yazın arkadaşlar

Benimde dört dersim kalmıştı maliyet finansal tablo denetim hukuk benim özellikle maliyet çok iyi geçti diğerleride iyiydi anlamadım ya madem bol not vermişler iyi yapmışlar ya bunların kastı bana mı :) asmmmo yu aradım dün akşam kazananlar arasında adınız yok ya beklemiyordum böyle sonuç 4/4 beklerken hayırlısı her şeyde var bi hayır diyelim ya bari sonuçları verin kaldığımız ders ne bilelim yada ortalama mı tutmadı bilelim bu kadar belirsizlik vallahi insanız yani strese girdik birazda bizi düşünseler ya bu kadar emek ver çalış et canım sıkıldı ya

umutyaylagul ' Alıntı:
ankara odasından söylüyolarmı acaba?? arayan varmı

sonuçlar hala yok açılıyo tesmerin sayfası

Ankara odasından dün akşam arkadaşımı aradılar...3 dersi vardı kazndı..darısı size:)