kerem81 ' Alıntı:Arkadaşlar 7/7bir saatir iş yerimle oda arasında koştum herkesi aradım. Allah tüm emek harcayanlara nasip etsin
![]()
yeterlilik ' Alıntı:kerem81 ' Alıntı:Arkadaşlar 7/7bir saatir iş yerimle oda arasında koştum herkesi aradım. Allah tüm emek harcayanlara nasip etsin
![]()
Çok çok tebrikler,bir ben mi kaldım yahu.Aralıkta bir ben mi gireceğim yoksa![]()
simera ' Alıntı:tahminimce kazananların hepsi aranmadan sınav sonuçlarının açıklanacağını düşünmüyorum arkadaşlar. istanbul'da sınava çok kişi girmiştir...sabır...
karma ' Alıntı:internetten yayınlasınlar o zaman boşuna brokrasiyle uğraşıyoruz
http://www.antalya-smmmo.org/tablolar/20090827_01.doc
kerem81 ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:kerem81 ' Alıntı:Arkadaşlar 7/7bir saatir iş yerimle oda arasında koştum herkesi aradım. Allah tüm emek harcayanlara nasip etsin
![]()
Çok çok tebrikler,bir ben mi kaldım yahu.Aralıkta bir ben mi gireceğim yoksa![]()
Çok teşekkür ederim. Ağlamaktan mahvoldumİnş geçmişsinizdir hepiniz.
bu başarı kesinlikle hakkındı yolun açık olsun tebrikler...kerem81 ' Alıntı:Arkadaşlar 7/7bir saatir iş yerimle oda arasında koştum herkesi aradım. Allah tüm emek harcayanlara nasip etsin
![]()
bil_gin ' Alıntı:3M_FS ' Alıntı:ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yaptövbeeee
fatihyy ' Alıntı:Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D
hatta iki tane üçüncüsü bedava kampanyası başlayacakmış yakında![]()