Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kerem81 ' Alıntı:
Arkadaşlar 7/7 :) bir saatir iş yerimle oda arasında koştum herkesi aradım. Allah tüm emek harcayanlara nasip etsin :)

Çok çok tebrikler,bir ben mi kaldım yahu.Aralıkta bir ben mi gireceğim yoksa :D:D:D

yeterlilik ' Alıntı:
kerem81 ' Alıntı:
Arkadaşlar 7/7 :) bir saatir iş yerimle oda arasında koştum herkesi aradım. Allah tüm emek harcayanlara nasip etsin :)

Çok çok tebrikler,bir ben mi kaldım yahu.Aralıkta bir ben mi gireceğim yoksa :D:D:D

Çok teşekkür ederim. Ağlamaktan mahvoldum :) İnş geçmişsinizdir hepiniz.

tahminimce kazananların hepsi aranmadan sınav sonuçlarının açıklanacağını düşünmüyorum arkadaşlar. istanbul'da sınava çok kişi girmiştir...sabır...

simera ' Alıntı:
tahminimce kazananların hepsi aranmadan sınav sonuçlarının açıklanacağını düşünmüyorum arkadaşlar. istanbul'da sınava çok kişi girmiştir...sabır...

+10

evet istanbulda aramalar devam ediyor sanırım. hepsi bitmeden yüklemezler.
bu arada antalyanın sonuçları oda bazında link olarak gönderebilir misiniz?

sonuçlar çokda bol keseden görünmüyor. çzellikle maliyet ve temel hukuk dikkatimi çekti...oofff bır an once bıtsın bu işkence

selam arkadaşlar hala açıklamamışlar tesmer sayfasına girilmiyor yüklüyorlardır belki

okuldan sonra bir okul daha okul okudum sayılır 4 yılımı verdim ama sonuçta şuanki hafifliği anlatamam ;D

umarım kazanırsınız

çok çok tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun

kerem81 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
kerem81 ' Alıntı:

Çok teşekkür ederim. Ağlamaktan mahvoldum :) İnş geçmişsinizdir hepiniz.

odanızı değiştirin arkadaşlar bizim oda tarayıp ekrana verdi. çok mu zor yani bunu yapmak. demek ki oluyo. tekrar tebrikler Antalya odasındaki başkanımıza:)

kerem81 ' Alıntı:
bu başarı kesinlikle hakkındı yolun açık olsun tebrikler...

istanbul odası saat 2 de açıklancak dedi ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
antalyaya yerleşcem :D nasılsa aralıga kaldım

ben urfa odasındayım ancak ANTALYA odasını bu tavrından dolayı kutluyorum... eğer benim odam böyle bir şey yapsaydım ben güzlerim yaşlarla dolardı gel görki bizim odaya daha sonuçlar bile ulaşmamışlar... adalet nerdesin

bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala

bil_gin ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yap :) tövbeeee :):):)

fatihyy ' Alıntı:
Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D

hatta iki tane üçüncüsü bedava kampanyası başlayacakmış yakında :)

bu arada antalya odasının listesinde analizden maşallah 50 vermişler heb