arkadaşım soyadını söylede bilelimhakid ' Alıntı:13.00 da İSMMM den arandım. Smmm yim.
3M_FS ' Alıntı:bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala
yani ben önceki konuşmalarımda da belirtmiştim bir özel uygulama yapılması gerektiğini ama kendi adıma söylememiştim. sen şahidimsin bu konuda7/7 yapabilmeyi çok isteyenlerdendim ve bunu başarabildiğim için şükürler olsun ve Allah herkese nasip eylesin diyorum arkadaşlar
oof hala aramalar devam edio bizim sonucları anca akşam 6 da yayınlarlarhakid ' Alıntı:13.00 da İSMMM den arandım. Smmm yim.
karma ' Alıntı:arkadaşım soyadını söylede bilelimhakid ' Alıntı:13.00 da İSMMM den arandım. Smmm yim.
bil_gin ' Alıntı:3M_FS ' Alıntı:bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala
yani ben önceki konuşmalarımda da belirtmiştim bir özel uygulama yapılması gerektiğini ama kendi adıma söylememiştim. sen şahidimsin bu konuda7/7 yapabilmeyi çok isteyenlerdendim ve bunu başarabildiğim için şükürler olsun ve Allah herkese nasip eylesin diyorum arkadaşlar
cbirhan79 ' Alıntı:Maaşallah herkez kazanıyor. Ne yapacak bu kadar SMMM piyasa da özellikle büyük bir oran da bayan
cbirhan79 ' Alıntı:Maaşallah herkez kazanıyor. Ne yapacak bu kadar SMMM piyasa da özellikle büyük bir oran da bayan
3M_FS ' Alıntı:denetçi zorunlu olacak artık merak etme her bir şirkete yeter sayımız. insanların mutluluğuna ot tıkamayalım lütfen. piyasaya sen bakarsın bayanlar şirkete bakar. bayan erkek ayrımı yok. bilgi birikim deneyim var.
cbirhan79 ' Alıntı:Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür