Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

3M_FS ' Alıntı:
bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala

yani ben önceki konuşmalarımda da belirtmiştim bir özel uygulama yapılması gerektiğini ama kendi adıma söylememiştim. sen şahidimsin bu konuda :) 7/7 yapabilmeyi çok isteyenlerdendim ve bunu başarabildiğim için şükürler olsun ve Allah herkese nasip eylesin diyorum arkadaşlar

hakid ' Alıntı:
13.00 da İSMMM den arandım. Smmm yim.
oof hala aramalar devam edio bizim sonucları anca akşam 6 da yayınlarlar :D
yahu sonucları yayınlasalar öle tebrik etselerrrrrrrrrrr

kazananları tebrik ediyorum darısı başımıza. Bua arada
heyecandan da baylmak üzereyim tek dersim vardı Kocaeli odasının aramak gibi bir adeti yok zaten oooofff saat 3'e kadar zaman nasıl geçer akreple yelkovan inadıma durdular sanki :((

yalanın batsın :):) mutluluğunada şahitim dostum. çok çok güzel acaip mutlu oldum.
bu forumda aklıma kazınan isimler sen kerem81 yeterlilik stajer2007. umarım dualarım şuan yeterlilik için stajer 2007 de kazanmışmı çözemedim umarım kazanmıştır. diğer tüm dostlarıda geçmeyeyim tabi sadece aklımda ismi olanları yazdım. burda aynı yolu sıkıntıyı sevinci paylaştık artık mutluluk zamanı.
kazanan herkesi kutlarım

bil_gin ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala

yani ben önceki konuşmalarımda da belirtmiştim bir özel uygulama yapılması gerektiğini ama kendi adıma söylememiştim. sen şahidimsin bu konuda :) 7/7 yapabilmeyi çok isteyenlerdendim ve bunu başarabildiğim için şükürler olsun ve Allah herkese nasip eylesin diyorum arkadaşlar

Maaşallah herkez kazanıyor. Ne yapacak bu kadar SMMM piyasa da özellikle büyük bir oran da bayan

denetçi zorunlu olacak artık merak etme her bir şirkete yeter sayımız. insanların mutluluğuna ot tıkamayalım lütfen. piyasaya sen bakarsın bayanlar şirkete bakar. bayan erkek ayrımı yok. bilgi birikim deneyim var.

cbirhan79 ' Alıntı:
Maaşallah herkez kazanıyor. Ne yapacak bu kadar SMMM piyasa da özellikle büyük bir oran da bayan

Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

İstanbul'dan aranan arkadaşlar hangi numaradan arıyorlar

kaç senelik uğraş sonunda Allahıma çoook şükürler olsun bu zorlu maratonda bitti rabbim heyecanla bekleyen herkese nasip etsin arkadaşlar.
artık bende SMMM yim :) yuppiiii ::)

cbirhan79 ' Alıntı:

herkesin ekmeği rızkı bir şekilde gelir önemli olan başlamak
biz geriden geliyoruz bizim ilerimizdekiler ymm oluyor veya emekli oluyor
turmob zaten ihtiyaçtan fazlasını almıyor staja başlatmada ortalama 100 kişiden 10 kişi kazanıyor

türmoba tesmere para lazım.açıköğretim işletme okuyan otelcilik,mühendislik mezunları,hatta besyocular staja başvurusa gelirler artar.dahada zengin olurlar.

bende tek ders hukuktan kalmışım.vergi ve meslek hukuku da vardı onları vermişim

3M_FS ' Alıntı:
denetçi zorunlu olacak artık merak etme her bir şirkete yeter sayımız. insanların mutluluğuna ot tıkamayalım lütfen. piyasaya sen bakarsın bayanlar şirkete bakar. bayan erkek ayrımı yok. bilgi birikim deneyim var.

cbirhan79 ' Alıntı:

Sadece limited şirketler için sözkonusu oda Yeni Türk ticaretk kanunu bu şekli ile geçerse , bunun yanında cirosu 7 milyon ytl 'nin üzeinde olan şirketlere bağımsız denetim zorunluluğu geliyor, zaten bağımsız denetim yapabilmek içi SPK dan izin alacaksın, sınavlarına gireceksin o iş başlı başına bir meziyet.

bu arada evde patates soy
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

sinir oldum yine :(