Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sedabaransel ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
ya arkadaş kıskanıyor diyeceksiniz ama

bir insan staj yapıp nasıl 7/7 ders verir ben anlamıyorum ya ben ilk hakkımda BA larla uğraşmaktan mayısa kadar 2 sınavı yaktım işten çıkmak zorunda kaldım o yoğunlukta ders çalış bide 7/7 yap gerçekten bu şekilde sınav verenlere helal olsun ne diyeyim

ballı bunlar ballı :D

niye ballı olucakmış ki şiddetli çalışırsanız makineyi yakacak şekilde zorlarsanız ortalığı patlatmadan devam ettiğiniz sürece her gün akşam gece 1lere kadar cumartesi pazar full 1 ay bu şekilde çalışırsanız 5 yıllık ortalama büro birikiminiz varsa bu komisyonda 7/7 yapmak hiçten bile değil. ben öyle yaptım oldu yani sizi bilemem.

carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
bu arada evde patates soy
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

sinir oldum yine :(

ne fesat adamsın sen ya bende evde ders calıstım sana ne ;Dsıgortayı yatırmıyorlar maas vermıyorlar nıye gıdıp mılletın hamballıgını yapıyım oturur dersımı calısırım.

fesatlıkla ne alakası var ben zaten dişimle tırnağımla kazımışım fesat diyemezsin bari saygı duy
nıye kardesım sen catır catır maasını alıyorsun sıgortan yatıyor sonra gelıp evde nıye calısıyorlar dıyorsun.senın gıbı maas alsak sıgortamız yatsa bızde evde ders calısmaz stajımızı adam gıbı yaparız

sınavlar saat 3 ten internetten açıklanacak

siteye kaçta veriliyor son duyum alan var mı?

Allah bağışlasın tebrik ederim sınav sürecine yaklaşımınız ve taktiğiniz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim...

hayalişçisi ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:

bir insan staj yapıp nasıl 7/7 ders verir ben anlamıyorum ya ben ilk hakkımda BA larla uğraşmaktan mayısa kadar 2 sınavı yaktım işten çıkmak zorunda kaldım o yoğunlukta ders çalış bide 7/7 yap gerçekten bu şekilde sınav verenlere helal olsun ne diyeyim

niye ballı olucakmış ki şiddetli çalışırsanız makineyi yakacak şekilde zorlarsanız ortalığı patlatmadan devam ettiğiniz sürece her gün akşam gece 1lere kadar cumartesi pazar full 1 ay bu şekilde çalışırsanız 5 yıllık ortalama büro birikiminiz varsa bu komisyonda 7/7 yapmak hiçten bile değil. ben öyle yaptım oldu yani sizi bilemem.

staja başlamayı ilk girişte 78 puanla kazandım. bu sınava da köpek gibi çalıştım
fakat bu iş şans her yere çalış çalış mesela argeye hiç bakmadıysan veya heyecanla bikaç seyi unutursan al sana sınav kagıdı
şansın olcak ve heyecan yapmayacaksın.
kimse şans faktörünü göz ardı edemez.

hayalişçisi ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:

ben gerçekten bu şekilde kazananlara helal olsun diyorum zaten naylon stajcılara gönderme yaptım rastlıyorum çevremdede bu tip insanlar birde marifet gibi anlatıyorlar e tabi bünyede sinir yapıyor bir süre sonra bakkalda oturuyor muhasebecisinde stajını gösteriyor diyor ya arkadaş o misal onlarca rastladım şimdiye kadar bu tiplere

hakkıyla kazanan arkadaşlar alınmayın yanlış anlaşıldıysamda kusura bakmayın

Aslında ben bu sınavı gözümde çok büyüttüm ve asılmadım.Mart sınavında doğum nedeni ile girememiştim buna da hem iş hem bebek hem ev hem diğer çocuk derken inanın çalışamadım.Zaten her akşam 12-01 e kadar çalışıyoruz.İş işte kalmıyor eve de taşındı malum.
Ama sınavdan sonra kesinlikle 7/7 yapılırmış dedim.3 ders verdim Finansal Muhasebe ve Vergi hukukunu büro bilgimle,Maliyet muhasebesini de aöf olduğum için görmediğimden 2 gün boyunca bakıp anlamaya çalışarak verdim.kalanlar için artık gözüm korkmuyor umarım aralıkta biter.
Yani kimse gözünde büyütmesin.

arkadaşlar maliyetten iyi bekleyipte sonucu kötü gelen var mı?

3M_FS promosyon şart yoksa benim belge baya bir beklemiş olacak :)

esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

ne fesat adamsın sen ya bende evde ders calıstım sana ne ;Dsıgortayı yatırmıyorlar maas vermıyorlar nıye gıdıp mılletın hamballıgını yapıyım oturur dersımı calısırım.

fesatlıkla ne alakası var ben zaten dişimle tırnağımla kazımışım fesat diyemezsin bari saygı duy
nıye kardesım sen catır catır maasını alıyorsun sıgortan yatıyor sonra gelıp evde nıye calısıyorlar dıyorsun.senın gıbı maas alsak sıgortamız yatsa bızde evde ders calısmaz stajımızı adam gıbı yaparız

sizde bilmeden ahkam kesmeyin ben ilk 5 ay maaş almadan çalıştım sadece sigortamı yatırdı patron

biraz öğrendim işi staj başladıktan 8 ay sonra başka büroya 600 TL maaşla işe başladım siz staj yapmak isteyin iş öğrenmek isteyin heryerde öğrenirsiniz

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının Sitesinde yayımladığı yazıya göre, Odalar ellerine ulaşan belgeleri 27/08/2009 günü yani bugün askıya çıkarmalılar.

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Elinde sonuçlar olduğu, kazananları bu sonuçlar vasıtası ile aradıkları halde Sonuçları Odada askıya çıkarmak suretiyle yayınlamamıştır.

Kendilerini protesto ediyor. Yönetmelikte sınav sonuçlarının Askı ile bildirileceği yazılı olduğundan, bu odaya bağlı sınava giren adayların itiraz sürelerinin 28/07/2009 tarihinden itibaren başlatılmasını arz ediyorum.

7/7 yapmak çok önemli değil ama yapılmayacak bi durum da değil. stres yapmadığınız sürece, sorular sizi çok zorlamadığı sürece (kasım 2008 sınavdan bahsediyorum.. o sınavda 7/7 yapanı duymadım) yapılabilir. ama ben öyle yapmadım kasımda kaldığım dersleri bölümledim mart ve temmuzda verdim saatlerce çalışmadım zaten yapamamda her akşam 2 saat çalışarak bölümlediğim dersleri verdim.. sınav soruları bu noktada çok etkili... biraz şansınız da olmalı bol şanslar...

kredi çekicem ben. alıyım belgeyi sonra şehrine gelicem dostum. bizim oda taksit yapıyomuş. öyle biyerden duymuştum sanırım. anamın dediği gibi pazarlıkmı yapsamki :):):)

bil_gin ' Alıntı:

motie ' Alıntı:
Allah bağışlasın tebrik ederim sınav sürecine yaklaşımınız ve taktiğiniz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim...

Teşekkür ederim. umarım size de nasip olur.

carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:

sizde bilmeden ahkam kesmeyin ben ilk 5 ay maaş almadan çalıştım sadece sigortamı yatırdı patron

biraz öğrendim işi staj başladıktan 8 ay sonra başka büroya 600 TL maaşla işe başladım siz staj yapmak isteyin iş öğrenmek isteyin heryerde öğrenirsiniz

senden bılmeden ahkam kesıyorsun bende 9 ay calıstım sıgortam dahı yatmadı bılmeden konusma patates soyuyorlarmıs yok ders calısıyorlarmıs mılletın derdı senı mı gerdı ısıne bak kendı ısıne durumuna napcaksın mıllet napmıs

esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:

senden bılmeden ahkam kesıyorsun bende 9 ay calıstım sıgortam dahı yatmadı bılmeden konusma patates soyuyorlarmıs yok ders calısıyorlarmıs mılletın derdı senı mı gerdı ısıne bak kendı ısıne durumuna napcaksın mıllet napmıs

laf 9 ay sigortası yatmamış webden yatıyormu yatmıyormu takip etseydiniz onudamı bilmiyorsunuz
siz neden alınıyorsunuz 200 kişi forumda var bir cevap veren sizsiniz yarası olan gocunur

beklerim her zaman. yalnız taksit derken öyle bonusa +3 falan değildir sanırım ismmmo da yapıyor dediler sadece 3 taksit :)
3M_FS ' Alıntı:
kredi çekicem ben. alıyım belgeyi sonra şehrine gelicem dostum. bizim oda taksit yapıyomuş. öyle biyerden duymuştum sanırım. anamın dediği gibi pazarlıkmı yapsamki :):):)

bil_gin ' Alıntı:

mesleği iyi yapan kazanır.bu tartışma boşuna.ayrıca hata kişiden değil sitemdedir.