Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

valla bana ismoda tesmerde 3 dedi ama bunların işi hiç belli olmaz

istanbul odası soyisme göre arıyor sanırım az önce aradılar 7/7 darısı hepinizin başına,dün bir arkadaş arandı soyadı A ile başlıyordu

Arkadaşlar Selam, Benimde ilk girişimdi, saat 12 gibi aradılar 7/7 yapmışım. Ama özellikle meslek hukukundan ve Temel hukuktan zor diyordum. Bence notlar beklediğinizden yüksek gelebilir. İnşallah hepimiz için belgeler hayırlı ve uğurlu olur.

küçük bir örnek ama,
antalya odasında yaklasık 200 kişi girmiş sınava. yeterlilik Sınavına 190 kişi tekrar girecek
10 kişi 7 de 7 yapmış yaklaşık %5 sınavı kazanma oranı
bu on kişi evde patetes soyup naylon staj yaptıkları için mi 7 de7 yaptı Yoksa hem iş de çalışıp akşam evde ders çalışarak mı 7 de 7 yaptı

şans faktörü de etkili bu sınav görece olarak kolaydı diğer sınavlara göre
ama sınavın kolay olması 190 kişinin kazanmasına yetmemiş sınav kolay diye küçümsemeli
ders çalışmalı sınav da şans faktörüde gerçekten çok etkili
staja baslama sınavına basvuran ve kazanan bayan sayısı artıyor sayın masum türkerde bayan smmm ve erkek smmm sayısını eşitlemek istiyor bundan sonra staja baslamayı kazanan erkek sayısı azalacak demektir.
istanbulda yeni smmm olan en az 1000 kişi olduğunu düşünürsek durum gerçekten zorlayıcı
bu 1000 kişi ve toplamda 73000 kişi arasından sıyrılmak büyük mücadele gerektirecek

yusufalemdar ' Alıntı:
arkadaşlar birbirimizi anlayışla karşılayalım,problemlerimizi tesmere veya türmoba iletelim bence
onlar daha iyi açıklamayı yaparlar diye düşünüyorum,sizin haksızlık olarak gördüğünüz
bir olay toplum için belki normaldir,kendi kendimize insanları yargılamayalım
meatloaf ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
esesli ' Alıntı:
carihesap ' Alıntı:
bu arada evde patates soy
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

sinir oldum yine :(

ne fesat adamsın sen ya bende evde ders calıstım sana ne ;Dsıgortayı yatırmıyorlar maas vermıyorlar nıye gıdıp mılletın hamballıgını yapıyım oturur dersımı calısırım.

fesatlıkla ne alakası var ben zaten dişimle tırnağımla kazımışım fesat diyemezsin bari saygı duy
nıye kardesım sen catır catır maasını alıyorsun sıgortan yatıyor sonra gelıp evde nıye calısıyorlar dıyorsun.senın gıbı maas alsak sıgortamız yatsa bızde evde ders calısmaz stajımızı adam gıbı yaparız

sizde bilmeden ahkam kesmeyin ben ilk 5 ay maaş almadan çalıştım sadece sigortamı yatırdı patron

biraz öğrendim işi staj başladıktan 8 ay sonra başka büroya 600 TL maaşla işe başladım siz staj yapmak isteyin iş öğrenmek isteyin heryerde öğrenirsiniz

senden bılmeden ahkam kesıyorsun bende 9 ay calıstım sıgortam dahı yatmadı bılmeden konusma patates soyuyorlarmıs yok ders calısıyorlarmıs mılletın derdı senı mı gerdı ısıne bak kendı ısıne durumuna napcaksın mıllet napmıs

laf 9 ay sigortası yatmamış webden yatıyormu yatmıyormu takip etseydiniz onudamı bilmiyorsunuz
siz neden alınıyorsunuz 200 kişi forumda var bir cevap veren sizsiniz yarası olan gocunur

yo benım yaram yok martta oldum smmm ;Dsenın var gıbı demek baksana mılletın ders calısması senı germıs ;D

bu gecikme hepimizi çok gerdi arkadaşlar anlıyorum sizi ama birbirimizi kırmayalım fani dünya bilmeden hakkımız geçiyor birbirimize. biraz daha sabredelim inşallah hayırlısı olacaktır hakkımızda.

hala açıklıyorlar demek tesmerde sonuçları biz zor görürüz ozaman bugün

sonuçlar açıklanmamış yok patates yok domates yok bayan. arkadaşlar bunları bizler tartışacak değiliz. sistemin parçaları bunlar. ilkokul mezunu da var ünniversite mezunu. hiç bir meslek gurubunda bu kadar uçurum yok. herkes gergin sinirli. hele ben..saat kaç olmuş hala birşey yok. yeter artık!!!

bu site yoğunluktan mı böyle,yoksa bu işe yaramaz herifler yüklememi yapıyor ?

yeterlilik ' Alıntı:

yeterlilik :D sen sınavı kazanmışmıydın... yani eğer kazanmadıysan pek fazla uçurum yorumlar yapma bence

rezalet
madem sonuçlar odalara gönderildi demekki ellerinde veriler hazır ve kaç saattir siteye girişini yapamadılar bu nedir ya
hangi çağda yaşıyoruz
tam anlamıyla rezalet

Arkadaşlar Hadi birisi mutlu haberi versin artık..sitede yayınlandığnı söylesin yeter yaw............!!!
Varya kuruşuna kadar zehir olsun verdiğim vereceğim paralar..helal etmiyorum.

RacHeeD ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

yeterlilik :D sen sınavı kazanmışmıydın... yani eğer kazanmadıysan pek fazla uçurum yorumlar yapma bence

Beni ruhsatla mı korkutacaklar,seninki de iş yani. Alsın başına çalsın. dellendirme beni ;D ;D ;D

15:10 itibariyle sitede açıklanan bi şey yok

sen bilirsin, dostane bir yorumdu benimkisi, tamam sustum 8)