Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ismmmo cevap vermiyor

İftardan sonra arkadaşlar morali bozulanlar rahat rahat sigarasını içsin diye..Yada keyif sigarası için ::)

ee sonuç
bu yorumu yapmak sana şuan ne kattı.
yani şimdi bu yorumlar sabahtan beri niye yapılıyor anlamıyorum. bir kaç kişi mutluluğa ot tıkıyor. susuyum diyorum yani yuh ya.
sen bırak ozaman ruhsatı çarpmazsın meslektaşına. hay Allahım ya.

fatihgke ' Alıntı:
Arkadaşlar merak etmeyin herkesi geçirmişler.Şimdiden çoğunuza iş bulmada Allah sabır versin işiniz zor.Bir araçta 100 kişi olur bu 100 kişi de şöför olursa bu iş bitmiştir.Şimdiden hepinize hayırlı işler ne diyeyim.Sadece İstanbul'da 1000'i geçik kişi varmış.Artık yolda yürürken meslektaşlarınıza çarpmamak için dikkatli olun.Sonradan da bize çok düşük ücret önerdiler diye ağlaşmayın.Tesmer ve Türmob çalışanlarına şimdiden saygılar.

kaçak muhasebe ve ücret tahsilatıyla ilgili bir çok tez geliştirildi.ve çoğu çok mantıklı şeyler.ama odaların umrunda bile değil paralarını alıyorlar takır takır

arkadaşım bu belgeyi alamasakta zaten işle ilgili yeterince problemimiz oluyor hayır niyedir insanların gözüne gözüne şudur budur demenin gayesi anlamadım. yolda yürürken milyonlarca bankacıya çarpıyoruzda noluyor bankalar hala eleman alıyorlar.lütfen daha dikkatli düşünerek yazalım bence lafın gidebileceği yerleri herkes kendine göre hesaplar. saygılar
fatihgke ' Alıntı:
Arkadaşlar merak etmeyin herkesi geçirmişler.Şimdiden çoğunuza iş bulmada Allah sabır versin işiniz zor.Bir araçta 100 kişi olur bu 100 kişi de şöför olursa bu iş bitmiştir.Şimdiden hepinize hayırlı işler ne diyeyim.Sadece İstanbul'da 1000'i geçik kişi varmış.Artık yolda yürürken meslektaşlarınıza çarpmamak için dikkatli olun.Sonradan da bize çok düşük ücret önerdiler diye ağlaşmayın.Tesmer ve Türmob çalışanlarına şimdiden saygılar.

3M_FS ' Alıntı:
ee sonuç
yani şimdi bu yorumlar sabahtan beri niye yapılıyor anlamıyorum. bir kaç kişi mutluluğa ot tıkıyor. susuyum diyorum yani yuh ya.

fatihgke ' Alıntı:

felaket tellallığı yapmak, kişinin hele ki hayatının çok büyük hedefini gerçekleştirdiği anda yapılırsa gerçekten kötü oluyor... saçma bir yorumdu, 3M_FS katılıyorum sana.

Yahu arkadaş bu listeler excell, word pdf nebiliym bir şekilde tesmerde ve odalarda duruyor. kardeşim şunu siteye koymak kaç dakikanı alır yahu. illaki TC no.yu gir öyle bak gibi birşeye gerek yokki. Rezilliğe bakar mısınız yahu. O kadar şişirdikleri bir mesleğe giriş sınavı yapıyorlar.Bir kısım sonucunu aranarak öğreniyor, bir kısım arayarak öğreniyor, bir kısım cama yapıştırmışlar öyle öğreniyor, bir kısım arıyor ama sonucunu ona söylemiyorlar. tam Türk işi bir rezalet. Oda başkanları niye arıyorki arıyıp ne diyor. sonrakiseçimde bana oy ver ni diyor ?bu ne ya...

bu meslek her zaman altın bileziktir bana göre.gerisi boş.memurum ama ek iş olarak ortagımla yapcam bu işi

ANTALYADA YANLIŞ SAYMADIYSAM 146 KİŞİDEN 64 KİŞİ KAZANMIS GALIBA NERDEYSE YARI YARIYA

fatihgke ' Alıntı:

bunun çözümü meslek mensubu sayısını azaltmak olamaz. bunu8n çözümü meslek itibarını artırabilmektir. bu meslek bi doktordan daha fazla emek gerektiriyor ama hala hakettiği saygınlığı alamıyor.

yalnız işin ilginç tarafı şu, bir ilin odası çıkıyor ve kendilerine gelen mektubu scan edip 5 dk'da web sitesine koyabiliyorsa ve bunda da yasal açıdan bir sakınca yoksa niye tüm odalar bunu yapmıyor, anlamış değilim? ver stajyere 5 dk'da scan edip yüklesin siteye. hem böylece tüm türkiye'den tesmer'in sitesine yüklenmeye de gerek kalmaz.

ayrıca aramaya ne gerek var. hem maliyet oda için, hem zaman kaybı. herkesin zaten sistemde e-postası var, kutlanmak istiyorsa mail atılır olur biter.

scan et 10 sayfalık mektubu, koy siteye. oldu da bitti maaşallah.

sonra tesmer kendi sistemine yavaş yavaş eklesin sonuçlar, nasıl olsa bekleyen olmaz.

TESMER İN NE KADAR REZİL BİR KURUM OLDUĞUNU BUGÜN TEKRAR GÖRDÜM.
TESMER BAŞKANI İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TESMERİN ÇALIŞAN SAYISINI MERAK EDİYORUM...SAAT KAÇ OLDU YAAAA...

arkadaşlar lütfen tesmeri arayın şikayetlerinizi yüzlerine söyleyin burda bizi bizden başka kimse duymaz

RacHeeD ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
ee sonuç

fatihgke ' Alıntı:

felaket tellallığı yapmak, kişinin hele ki hayatının çok büyük hedefini gerçekleştirdiği anda yapılırsa gerçekten kötü oluyor... saçma bir yorumdu, 3M_FS katılıyorum sana.

olumsuz yorum yapmak olumsuzluktan huzursuzluktan başka birşey getirmiyor.. insanların mutluluğuna gölge düşürmeye kşmsenin hakkı yok.. bu ekmekten kazan dünya kadar insan var az ya da çok ama kazanıyorlar hayatlarını bir şekilde devam ettiriyorlar. biz de devam ettireceğiz kaliteli bir meslek adına uğraş vereceğiz... gereksiz bu tür tartışmalar.. unutmayın olumsuz yorum yapan arkadaşlar başka bir konuda başka bir olayda karşı karşıya gelip birbirimize destek olabiliriz. dünya küçük... :):)

şu da var, genelde sınav sonuçları hep saat 17'den sonra site kondu bugüne kadar. Herhalde sınav notunu görüp de itiraz eden çok olur, telefonlar kitlenir diye saat 5'te siteye koyup, servise binip eve gidiyorlar :)

saat 5 ten önce yayınlamazlar bence.. geçenki sınavda öyleydi galiba.. arkadaşın sınavına akşam bakmıştım..

the accountant ' Alıntı:
şu da var, genelde sınav sonuçları hep saat 17'den sonra site kondu bugüne kadar. Herhalde sınav notunu görüp de itiraz eden çok olur, telefonlar kitlenir diye saat 5'te siteye koyup, servise binip eve gidiyorlar :)

itirazı telefondamı yapıyoruz sende yaf ;D

the accountant ' Alıntı:
öyle yada böyle sonuçlar belliyse siteye koyacaklar kardeşim odayı arıyorum tesmere diyor tesmeri arıyorum sonuçları odalara gönderdik diyor

kasım mart sınavları 2 - 2:30 gibi açıklanmıştı.. bu sefer geciktiler..