oda yakınmı sana kerem81kerem81 ' Alıntı:Hala yok ya... Ben gittim odaya gözümle gördüm bide netten görseydim![]()
Ebrulimm ' Alıntı:Kerem81 tebrik ederim,diğer tüm arkadaşları da tabi,nihayet bitti stresli bekleyişleriniz ve çileniz
Darısı sırasını bekleyenlerin başına diyelimm...
Ebrulimm ' Alıntı:Kerem81 tebrik ederim,diğer tüm arkadaşları da tabi,nihayet bitti stresli bekleyişleriniz ve çileniz
Darısı sırasını bekleyenlerin başına diyelimm...
yeterlilik ' Alıntı:neyse saat 3 te açıklanacak diye zaman geçsin diye ne kadar iş varsa yaptım ;D ;D ;D
Türkiye istisitiğin evrakını doldurayım bari
tezcanzbt ' Alıntı:arkadaşlar ruhsatları ne zaman verceklermiş soran oldumu? Ben heyecandan sormayı unuttum da![]()
kerem81 ' Alıntı:tezcanzbt ' Alıntı:arkadaşlar ruhsatları ne zaman verceklermiş soran oldumu? Ben heyecandan sormayı unuttum da![]()
para varsa hemen![]()
tezcanzbt ' Alıntı:kerem81 ' Alıntı:tezcanzbt ' Alıntı:arkadaşlar ruhsatları ne zaman verceklermiş soran oldumu? Ben heyecandan sormayı unuttum da![]()
para varsa hemen![]()
ya öylede belli bir tarih yok mu?
tezcanzbt ' Alıntı:arkadaşlar ruhsatları ne zaman verceklermiş soran oldumu? Ben heyecandan sormayı unuttum da![]()
ordeal28 ' Alıntı:arkadaşlar yeni ögrendimde bende SMMM yim.rahayladım valla tekrar gitmeme gerek kalmadı ankaraya.