Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Hala yok ya... Ben gittim odaya gözümle gördüm bide netten görseydim :)

Yakın arkadaşım ama ist odası değil :) Koşarak gittim. Bana ilginç ilginç baktılar inanmıyormusun diye :) Hatta istersen itiraz et dediler ;D

bende notlarımı bilmiyorum

merak kediyi öldürür bilgisayar başında kan dolaşımım durdu artık :) bende çıkıyorum

Ebrulimm ' Alıntı:
Kerem81 tebrik ederim,diğer tüm arkadaşları da tabi,nihayet bitti stresli bekleyişleriniz ve çileniz :D
Darısı sırasını bekleyenlerin başına diyelimm...

Teşekkür ederim :) Darısı tüm emek harcayan arkadaşlarımın başına

Ebrulimm ' Alıntı:
Kerem81 tebrik ederim,diğer tüm arkadaşları da tabi,nihayet bitti stresli bekleyişleriniz ve çileniz :D
Darısı sırasını bekleyenlerin başına diyelimm...

Bizimki devam ediyor daha...Niye açıklanmıyor bu yawwww..

neyse saat 3 te açıklanacak diye zaman geçsin diye ne kadar iş varsa yaptım ;D ;D ;D

Türkiye istisitiğin evrakını doldurayım bari

yeterlilik ' Alıntı:
neyse saat 3 te açıklanacak diye zaman geçsin diye ne kadar iş varsa yaptım ;D ;D ;D

Türkiye istisitiğin evrakını doldurayım bari

allahtan kdv muhtasar zamanı açıklamadılar dikkatimiz dağılırdı valla..

arkadaşlar ruhsatları ne zaman verceklermiş soran oldumu? Ben heyecandan sormayı unuttum da :)

arkadaşlar yeni ögrendimde bende SMMM yim.rahayladım valla tekrar gitmeme gerek kalmadı ankaraya.

İSMMMO da yonetım kurulu toplantısı varmış. bu geciktirebilir mi acaba sonucları

tezcanzbt ' Alıntı:
kerem81 ' Alıntı:
tezcanzbt ' Alıntı:
arkadaşlar ruhsatları ne zaman verceklermiş soran oldumu? Ben heyecandan sormayı unuttum da :)

para varsa hemen :)
:) ya öylede belli bir tarih yok mu?

Bilmiyorum arkadaşım ama başvurunca verirler niye vermesinler . Bide ona süre koymazlar heralde.

tezcanzbt ' Alıntı:

yeni sınav donemınde oluyor. aralık gıbı olur arakdasım hayırlı olsun

benide sabah 11:00 de aradılar. tek dersim vardı. neyseki bitti. inşallah tez zamanda hepiniz sınav stresinden kurtulursunuz. :)

niye ben çok sevinemedim smm olduguma yav dünyanın eziyetini çektim,ipe sapa gelme zadamlarla muhattap oldum.

üff ben geçen kasım sınavında aldım 2008 in kaısmında ...ne oluyorsa hala bi kullanamadım ruhsatımı beraber aldığımız bir arkadaşım büro açtı tabi daha bir ay oldu..hala müşterisi yok uzunca bir süre de olmayacak sanırım. soran oluyor ama hala saygınlık olmadığı için asgari tarifeye göre f,yat söylüyormuş ohho onun yarısına ...arkadaşım var o nun muhasebecisi yarısını alıyor deyip çekip gidiyormuş mesela.napsın yani şimdi kapdan çevirip tamam tamam gel ben de aynısına mı tutçam desin.iyice bakkal manav yerien koyuyorlar insnaı...çok zor günler bizleri bekliyor.ben şu an bi bankada çalışıyorum haal cesaret edemiyorum.napacağımı da bilmiyorum büro açsam param yok.bağımlı çalışsam istediğim ücreti alamıycam ...ki emin olun yani baya bi tecrübeliyim aslında.