yeterlilik ' Alıntı:the accountant ' Alıntı:şu da var, genelde sınav sonuçları hep saat 17'den sonra site kondu bugüne kadar. Herhalde sınav notunu görüp de itiraz eden çok olur, telefonlar kitlenir diye saat 5'te siteye koyup, servise binip eve gidiyorlar![]()
itirazı telefondamı yapıyoruz sende yaf ;D
yeterlilik ' Alıntı:the accountant ' Alıntı:şu da var, genelde sınav sonuçları hep saat 17'den sonra site kondu bugüne kadar. Herhalde sınav notunu görüp de itiraz eden çok olur, telefonlar kitlenir diye saat 5'te siteye koyup, servise binip eve gidiyorlar![]()
itirazı telefondamı yapıyoruz sende yaf ;D
yeterlilik ' Alıntı:Sigarayı hiç bu kadar aramamıştım![]()
![]()
![]()
simera ' Alıntı:Arkadaşlar,
Meslekte kaliteden bahsedip, yanlışlıkları ve eksiklikleri eleştirirken biz de seviyeyi koruyalım lütfen aksi taktirde bu ne perhiz bu ne turşu.Madem bizler de odaya elbet bir gün üye olacağız o zman alın size fırsat, "süs"ten üye değil "aktif" üye olunuz,oda da yükseliniz ve burdan insanların arkasından ağır laflar edeceğinize, bu eksiklikleri gidermek için orda çaba harcayınız.talep etmiş olduğumuz kaliteyi anca böyle sağlayabiliriz.
RacHeeD ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Sigarayı hiç bu kadar aramamıştım![]()
![]()
![]()
yani tebrikler, bi de onu soktun aklımıza hee, üffff
RacHeeD ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Sigarayı hiç bu kadar aramamıştım![]()
![]()
![]()
yeterlilik ' Alıntı:RacHeeD ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Sigarayı hiç bu kadar aramamıştım![]()
![]()
![]()
yahu sen geçmedin mi ? abi akşam bakarsın,niye strese giriyorsun sende![]()
aturkan ' Alıntı:Beni aramış olmalarına rağmen notlarımı çok merak ediyorum. Yeter artık bu ne beceriksizlik...
ordeal28 ' Alıntı:bence smmm ler çok seviyeli.burda gördüm.bizim memurlar.net forumunda olsa bu tartışmalar küfürler başlamıştı.smmm leri seviyorum