Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar Saat 15.43 itibari ile açılanan bişey yok. Bilginize..

arkadaşlar, tesmeri aradım şimdi, sınav sonuçları ne zaman sitede yayınlanacak dedim, 4-5 ten sonra dedi...sanırım sizin dediğiniz gibi yayınlayıp....vınnnn......servislere binecekler

Arkadaşlar Saat 15.44 itibari ile açılanan bişey yok. Bilginize.. :D

yeterlilik ' Alıntı:
the accountant ' Alıntı:
şu da var, genelde sınav sonuçları hep saat 17'den sonra site kondu bugüne kadar. Herhalde sınav notunu görüp de itiraz eden çok olur, telefonlar kitlenir diye saat 5'te siteye koyup, servise binip eve gidiyorlar :)

itirazı telefondamı yapıyoruz sende yaf ;D

biz yapmıyoruz tabi ama geçmeyi bekleyip de kalan ve sinirlerine hakim olamayan o kadar kişi var ki, o sinirle Tesmer'i arayıp kim bilir neler söylüyorlardır. bir daha bakın, yanlış geçirmişsinizdir vs. vs. Yoksa tabiki yasal yol malum hepimiz biliyoruz.

çünkü bu hep bilinen bi taktik: aynen, borsayı etkileyecek bir kararın Cuma akşamı kamuoyuna açıklanması, ya da hakemin maçı topu kaleci degaj edince havadayken bitirmesi gibi bir şey ;D

o yüzden 17:00-18:00 arası açıklanır arkadaşlar.

yeterlilik ' Alıntı:
the accountant ' Alıntı:
şu da var, genelde sınav sonuçları hep saat 17'den sonra site kondu bugüne kadar. Herhalde sınav notunu görüp de itiraz eden çok olur, telefonlar kitlenir diye saat 5'te siteye koyup, servise binip eve gidiyorlar :)

itirazı telefondamı yapıyoruz sende yaf ;D

Aramaları İstanbul odası mı yoksa herkesin kendi odası mı yapıyor diye sormuştu bir arkadaşımız dün :), bu da mümkün; arayıp notum neden düşük diye itiraz eden de oluyordur. ???

tesmerdeki bayanda saat 5den sonra yayınlanmasını bekliyormus bılgınıze

yok yaw yok saat 2 dediler saat 3 dediler ... işte yapamıyorum ....

Arkadaşlar,
Meslekte kaliteden bahsedip, yanlışlıkları ve eksiklikleri eleştirirken biz de seviyeyi koruyalım lütfen aksi taktirde bu ne perhiz bu ne turşu.Madem bizler de odaya elbet bir gün üye olacağız o zman alın size fırsat, "süs"ten üye değil "aktif" üye olunuz,oda da yükseliniz ve burdan insanların arkasından ağır laflar edeceğinize, bu eksiklikleri gidermek için orda çaba harcayınız.talep etmiş olduğumuz kaliteyi anca böyle sağlayabiliriz.

Beni aramış olmalarına rağmen notlarımı çok merak ediyorum. Yeter artık bu ne beceriksizlik...

arkadaşlar da ben de bugün pozitif günümdeyim geçtiğimden olsa gerek...saat 4 yada 5 te açıklanmasını şöyle olumlu düşünebiliriz. en azından duygu ve düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz bol bol bu saatlerde :):) kızmayın bana sadece sakince bekleyelim demek istiyorum.

simera ' Alıntı:
Arkadaşlar,
Meslekte kaliteden bahsedip, yanlışlıkları ve eksiklikleri eleştirirken biz de seviyeyi koruyalım lütfen aksi taktirde bu ne perhiz bu ne turşu.Madem bizler de odaya elbet bir gün üye olacağız o zman alın size fırsat, "süs"ten üye değil "aktif" üye olunuz,oda da yükseliniz ve burdan insanların arkasından ağır laflar edeceğinize, bu eksiklikleri gidermek için orda çaba harcayınız.talep etmiş olduğumuz kaliteyi anca böyle sağlayabiliriz.

kimsenin kimseye ağır ithamlarda bulunduğunu görmedim. kaç saattir oruç ve uykussuz. kendi hakkımız olan birşeyi herkesle eş şekild eöğrenemiyoruz.

bırakta sesimiz çıksın

yeterlilik ' Alıntı:
RacHeeD ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Sigarayı hiç bu kadar aramamıştım >:( >:( >:(

yani tebrikler, bi de onu soktun aklımıza hee, üffff

yahu sen geçmedin mi ? abi akşam bakarsın,niye strese giriyorsun sende :D

ya geçtim eyvallah da, şu Analiz denen aptal dersten kaç aldım, ona taktım kafayı

aturkan ' Alıntı:
Beni aramış olmalarına rağmen notlarımı çok merak ediyorum. Yeter artık bu ne beceriksizlik...

ben de aynı durumdayım bu merak insanı öldürür...

bence smmm ler çok seviyeli.burda gördüm.bizim memurlar.net forumunda olsa bu tartışmalar küfürler başlamıştı.smmm leri seviyorum

Ben kapatıyorum yahu..Aksam iftardan sonra bakcam..Hem sigaramıda rahat rahat içebilirim..Oruçlu oruçlu hiç çekilmiyor gerçekten