Benim 1. sorum yanlış 2. sorum doğruydu 60 ile geçtim tam hakkım olanı aldım yani.motie ' Alıntı:Arkadaşlar Maliyet Muhasebesi dersinden benim gibi hayal kırıklığına uğrayanınız var mı acaba? İlk soruyu tam yaptım Deha' nın yayınladığı cevapla birebir aynı ikinci soruyuda birinci dağıtıma kadar yaptım ve sonuç olarak 25 almışım Allah' ım neydi günahım ben nerde yanlış yaptım aklım almıyor itiraz edeceğim...
motie ' Alıntı:Arkadaşlar Maliyet Muhasebesi dersinden benim gibi hayal kırıklığına uğrayanınız var mı acaba? İlk soruyu tam yaptım Deha' nın yayınladığı cevapla birebir aynı ikinci soruyuda birinci dağıtıma kadar yaptım ve sonuç olarak 25 almışım Allah' ım neydi günahım ben nerde yanlış yaptım aklım almıyor itiraz edeceğim...
motie ' Alıntı:Arkadaşım bende birinci soruyu tam yaptım ikinci soruda birinci dağıtıma kadar geldim ve 25 nasıl iş bu anlamadım itiraz etsem işe yarar mı diye düşünüyorum ama işe yaramayacağını bilsemde edeceğim bu nedir Allah aşkına...
motie ' Alıntı:Arkadaşlar Maliyet Muhasebesi dersinden benim gibi hayal kırıklığına uğrayanınız var mı acaba? İlk soruyu tam yaptım Deha' nın yayınladığı cevapla birebir aynı ikinci soruyuda birinci dağıtıma kadar yaptım ve sonuç olarak 25 almışım Allah' ım neydi günahım ben nerde yanlış yaptım aklım almıyor itiraz edeceğim...
efemert304 ' Alıntı:Arkadaşlar size bi soru..
ben 7/7 yapanlardanım.Stajımı şirkette yaptım.
Şöyle bir ayrım var mı?
büroda staj yapanlar 2500-3000 tl ödeyerek ruhsat alıyorlarmış
şirkette yapanlar 4500-5000 tl ödeyerek ruhsat alıyorlarmış.
bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
aynen benimde öleydi bende 50 aldım.garip???ordeal28 ' Alıntı:MALİYETTEN 60 PUANLIK SORUYU TAM YAPMIŞTIM.40 PUANLIK TA YARINDI.
50 GELDİ