Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yeterlilik ' Alıntı:
hayalişçisi ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
neresi bol notların anlamış değilim.Bizde mi patladı ;D

hala anlamış değilim hukuktan 40 beklerken nasıl 40 aldın :)

Yahu fazla notlarından vazgeçtim,ama Temel hukuktan haksızlık yapmışlar.Kıdem tazminatı ve ilk sorum zatn doğru.Şirket birleşmesini anlattım açıkladım.Diyorum ya en az 60 almam lazımdı.Şans olsa zaten bende SMMM işine girmezdim ;D ;D

ühüüü sen tüm soruları yapmışsın 40 almışşsın ben kendimi anlatsam hukuktan ozaman sen bana 40 vermicekmişsin ya:)
şaka bi yana da şirket birleşmesini hiç yapmadım. kıdem tazminatı tam yaptığıma inanıyorum. diğerleri yarım ama demek ki damardan yakalamışım yarım olarak:)

2 sınavda meslek hukuku 85 bu iş tamam tek ders kalmıştı bitirdik sonunda

Yahu fazla notlarından vazgeçtim,ama Temel hukuktan haksızlık yapmışlar.Kıdem tazminatı ve ilk sorum zatn doğru.Şirket birleşmesini anlattım açıkladım.Diyorum ya en az 60 almam lazımdı.Şans olsa zaten bende SMMM işine girmezdim ;D ;D

[/quote]

yeterlilik bende aynen 1 ve 2 yi yaptım biliosun ama kıdem tazminatını nasıl yazmıştım anlatamam iş kanunu md. bilmem kaça göre şu şu maddeler falan :):) yani ben görsem bende sırf o maddelere göre puan verirdim. napiim birleşmeden ve danıştaydan tık yok süsledim bende. birleşmeyede epey bişi güzel bildiğim tahmin ettiğim şeyleri yazdım. hukuktan benim kadar kimse şikayetçi olmadı şu forumda. allah bidaha yüzlerini göstermesin de o komisyonun kağıdıma.

demem oki bence itiraz et buna ben geçtiysem sen haydi haydi geçersin

3M_FS ' Alıntı:
ha bu arada bu bilgimi paylaşıyorum insanlar itiraz edicem dediği için boşyere paraları gitmesin die bildiğimi paylaşıyorum. allah aşkına biri çıkıp sen bana bişimi öğretiyosun demesin bugün şiştim zaten olumsuz yorumlardan. sınavdan sonra herkes nasıl 1. soruyu deha gibi savunduysa bende şimdi kendi doğrumu dehanın yanlış olduğunu savunmak istiyorum. okadar. ukalalık falan yok. ben önceden gelecek yorumlara karşı ön uyarımı yapiim :):):)

Sen haklısın neticede aldığın not ortada ben Deha' ya kızıyorum hevesim kursağımda kaldı o kadarda emindim ki en az 50 alırım diyorudum Maliyet sınavından neyse kısmet değilmiş itiraz etmekte faydasız değil mi sonuçta bi 25 puan daha çıkmaz benim kağıttan :)

Maliyetten 25 alanlara bende katıldım. Maliyet ve temel hukuk kaldı aralığa...

Maliyet nasıl 25 geldi bende anlamadım..85 alan arkadaşla 1.sorum aynı kafadan 40 puan..ikinci soru 1.dağıtım ok.. 50 alırım diyorken 25 ile çaktık ??? hayret bi şey ya..

Neyse uzulmek yok Aralıkta maliyeti temizlerler ;D birde maliyet çalışacak arkadaşlar safha maliyet bu sefer garanti

dehanın analize yaptığı yorumlarda çok doğru değil ve finansal muhasebede de vardı. ilk açıklandığı günde demiştim. aylarca hazırlanılan bir sınava ertesi gün 2 saat içinde cevap anahtarı yayınlıyolar. sırf ben öndeyim ticari kaygı ile. daha dikkatli yayınlamış olmaları gerekti. ben aradım dehayı ama gereken kişi ile konuşamadım. okadar insan geçtim gözüyle baktı doğal olarak çalışmadınızda. ama bundan sonra hayırlısı olsun. sıkmayın canınızı . üzüntünüzü paylaşıyorum.

motie ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
ha bu arada bu bilgimi paylaşıyorum insanlar itiraz edicem dediği için boşyere paraları gitmesin die bildiğimi paylaşıyorum. allah aşkına biri çıkıp sen bana bişimi öğretiyosun demesin bugün şiştim zaten olumsuz yorumlardan. sınavdan sonra herkes nasıl 1. soruyu deha gibi savunduysa bende şimdi kendi doğrumu dehanın yanlış olduğunu savunmak istiyorum. okadar. ukalalık falan yok. ben önceden gelecek yorumlara karşı ön uyarımı yapiim :):):)

Sen haklısın neticede aldığın not ortada ben Deha' ya kızıyorum hevesim kursağımda kaldı o kadarda emindim ki en az 50 alırım diyorudum Maliyet sınavından neyse kısmet değilmiş itiraz etmekte faydasız değil mi sonuçta bi 25 puan daha çıkmaz benim kağıttan :)

karakule yeterlilik hakkınızı helal edin sizi kırıp üzdüysek burlardan gidiyorum bi daha gelmem benden selamlar olsun herkeze serbest muhasebeci mali müşavir murat özkan hoşçakalın

7/6 yapıp maliyetten kaldım
kursta sınıfın yarısına maliyeti ben çalıştırmıştım :P
2.gün bayağı rahatsızdım
maliyette son sınav olunca küçük bir matematiksel hata tek dersten bıraktı
maliyet ve vergi kritikti
allahtan vergiden geçmişim

murat özkan ' Alıntı:
karakule yeterlilik hakkınızı helal edin sizi kırıp üzdüysek burlardan gidiyorum bi daha gelmem benden selamlar olsun herkeze serbest muhasebeci mali müşavir murat özkan hoşçakalın

ne o yaaa,müşavir olmayı mı bekliyordun gitmek için,bizleri yanlız bırakma.Uğra arada,helal olsun tabiki hakkımızda ;)

tesmer sınav cevaplarını ne zaman yayınlar ki acep :D

yeterlilik bişe sorcamm sen bilirsin belki
şimdi ben maliyetten 35 le kaldım
ilk girişimdi. bir dahaki sınavda 50 almam yeterli degilmi ? 35 hiç hesaba katılmıor
ortalamam 60 ın üzerinde.

3M_FS ' Alıntı:

yeterlilik bende aynen 1 ve 2 yi yaptım biliosun ama kıdem tazminatını nasıl yazmıştım anlatamam iş kanunu md. bilmem kaça göre şu şu maddeler falan :):) yani ben görsem bende sırf o maddelere göre puan verirdim. napiim birleşmeden ve danıştaydan tık yok süsledim bende. birleşmeyede epey bişi güzel bildiğim tahmin ettiğim şeyleri yazdım. hukuktan benim kadar kimse şikayetçi olmadı şu forumda. allah bidaha yüzlerini göstermesin de o komisyonun kağıdıma.

demem oki bence itiraz et buna ben geçtiysem sen haydi haydi geçersin
[/quote]

ya zaten sizlerle konuştuğumuzda neler yaptıklarınızı yazmıştınız ki,ben sizlerin yazdıklarınıza göre en kıt puanı verdim kendime ve 60 geliyordu bir de diyorlar bol bol vermiş hani nerde yapıştırmışlar 40 'ı :D ,Bak meslekten dediğim gibi oldu 40 dedim 40 geldi,Neyse sadakam olsun ikisine de itiraz edecem.Belki birinden biri tutar.Aralıkta zaten ziyaret edeceğim ama bu kadar da uzun süreli misafirlik olmaz 8)

sedabaransel ' Alıntı:
ilk girişimdi. bir dahaki sınavda 50 almam yeterli degilmi ? 35 hiç hesaba katılmıor

tabiki katılmıyor,50 al yeter

yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:

tabiki katılmıyor,50 al yeter

çömezlik işte bilemedik :D

finansal muhasebede dsonu bilaçco ve gelir tablosunu yabtım ve tutturdum rakamları
anammmmm 50 almışım nereleriyle okuolar acep cevapları
bi arkadasım gelir tab ve bilancoyu yabmadı 77 almıs hale bak ben ne aldım
cok merak ediom şu sınav cevaplarını

bak benim arkadaş,kesin kalmıştı moral sıfırdı,450.000 küsür zarar bulmuştu,gelir tablosu bilanço yok,yevmiye kayıtları hiç alakası bile yoktu.Çıkışta hatta kitap verdi bir arkadaş al burdan çalış kesin geçersin diye,sonuçlar bir geldi 75 almış...

benim kağıt düzenim iğrençti,ama bilanço filan tutmuştu.Banada gelen 70

Forumda paylaşım yapan , bir soru gördüğünde bildiğini esirgemeyen ve burda bu sınav stresini birlikte yaşadığım kimi zaman üzülüp kimi zaman kahkahalar attığım herkese ama herkese tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
İnşallah bundan sonrada 'Paylaşmak Güzeldir ' deyip çıktığımız bu yola devam edeceğiz. Sınavdan geçen herkesi tebrik ederim. Diğer arkadaşlarımda inşallah Aralıkta son kez girerler. Ve de yeni girecek olanlara şimdiden başarılar dilerim.

(İçimden geldi :) )