Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ahududu ' Alıntı:
mart gıbı olacak dedıklerıne gore spk dan cıkmayacak muhtemelen

Sadece vergi hocası dedi.Mart döneminde büyük bir başarı olduğunuda ekledi.

Soru tahminlerinde en yakın tüyolar Ankara'dan geliyor.Bakalım onlardan ne gelecek.

Kurstada mücbir sebeplerin varlığı halinde ceza kesme, ceza kesmede zamanaşımı ve vergi cezalarında indirim hükümleri üzerinde durmuşlardı. Toplantıda söylenmiş ve pişmanlık.

fınansal tab.analızı yıne oran analızı ve sektor karsılastırmasımı

Vergiden uygulama sorusuna değindiler mi toplantıda?

bizimle bu bilgileri paylaşan helin ve yeterlilik arkadaşımıza teşekkürler oh be birazda olsa rahatladım.ama denetim den birşey yokmu arkadaşlar lüttfen marttaki gibimi olacakmış anlamadım. ???

arkadaşlar meslek hukukunda haksız rekabetle mücadele kurulunun teşekkülü görev ve yetkileri sorusu gelebilir
kasımdaki etik komitesinde olduğu gibi....

arkadaşlar toplantıdaki tüyolar yok be herkes kafasına göre söylüyor bana bitanesi mutlaka bu soru gelecek dedi hiç alakası yok bütün konulara hakim olmak gerekiyo bunların sağı solu belli olmuyo hepsine bakmak lazı şansa bazende kolay gelebilir

bilgilendirme toplantılarıda işimize yaramadı anlaşılan denetimden ses yok. Sınavlara hazılanan arkadaşlar nasıl hazırlandınız ben her dersi 3 defa okudum ezber yapmadım. siz nasıl çalıştınız ezber yapmak mı lazımdı acaba

evet arkadaşım birkaç konu üzerinde yoğunlaştıktan sonra gerisi gelir

İlk girişim olacak (inş. son olur) sınavda aklıma gelmez diye çok korkuyorum ??? ??? ???

Vergi ve meslek hukuku okumakla olmuyor.Ezber gerekiyor.Ama temel hukuk ve denetimden bende okudum.

amacım 7/7 değil ancak büyük bölümünü temizlemek,Aralıkta 7 dersten girmek var birde 2-3 dersten.O yüzden artık takmıyorum ne olacaksa olsun.birbirine girmeye başladı artık konular.

Ezber gerekiyor diyorsunuzda ezberlemek çok zaman alıyor ve o kadar sayfayı ezberlemek çok zor

Diğer başlıklarda okumuşsunuzdur belki,Meslek hukukunda çok kıt not veriyorlarmış.Artık eleştirmiyorum çünkü bu saatten sonra zaten düzeltemeyiz ama meslek hukukunu ezberlemek gerçekten çok zoruma gidiyor.Vergiye gelince onda bende tamamını ezber yapmadım zaten aşağı yukarı konulara hakimiz.İşin içindeyiz sadece kanun dilinde yazmaya gayret göstermeye çalışlacağım.

İnşaallah kolay bir sınav olur bizde bu stresten kurtuluruz. Bu arada stajı devam eden ve sınav girmesine uzun zaman olan stajyerler şimdiden başlayın benim gibi 2 ay kala çalışmaya başlamayın. yoksa haliniz yaman. benden söylemesi

arkadaslar meslek huhukundan tavsıyem degısen konuları calısısın 5 6 sayfa zaten tesmerın sıtesınde var son ıkı sınavdır oralardan soruyorlar