Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar slm,helin arkadaşımızın vereceği bilgileri heyecanla bekliyorum.özellikle denetimden ne tür sorularla karşılaşacağımızı merak ediyorum çok az kaldı sınava arkadaşlar biraz daha sabır edelim kendimi çok inandırmak istemsemde bu sınavın çok zor olmayacağını düşünüyorum.tabi yinede belli olmuyor.

helin didem arkadaşım inşallah bu toplantından alacağın bilgiler çıkar geçen seferde 3 soru yakalamıştık hayır olsun inşallah şimdiden çok teşekkürler

evet yığılma olmuyorsa o da güzel bir heyecan olacaktır.
bu arada bilgilendirme toplantısı kaçta bitiyor arkadaşlar..
pür dikkat bekliyoruz.
aydınlatacak arkadaşlara şimdiden tşk.

yarın yola çıkıcam malum 10 saatlik yol ankara kafam karmakarışık sözel dersler baya zorluyor hiç aklımda kalmıyor. Allah yardımcımız olsun şu stresten kurtulaydık. yetti-yeterlilik

forumda biçok şey paylaşan insanlar bir araya gelcez sınavda
yabancıyız, aslında değiliz..

Marmara Üniversitesi' nin bahçesinde bir stand mı kursak acaba alomaliye üyeleri bu taraftan diye seslensek en azından stresimizi atmış olurduk ama bu pek mümkün değil o karmaşada off şimdiden gerildim. Hepinimize başarılar arkadaşlar umarım girdiğiniz son sınav dönemi olur...

bilgilendirme toplantısı bitmedi mi toplatınya gıden arkadaslar yardımlarınızı beklıyoruz
mart gıbı olacagını soyleyın lutfeeeennn :-[

Sınava yeni girecek arkadaşlara bende bir uyarı yapayım. Her sınava farklı salonda girebilirsiniz. Şaşırmayın panik yapmayın :))

arkadaşlar bilgilendirme toplantısının cevabını merakla bekliyorum özellikle hukuk ve mali tablolar analizi

Arkadaşlar vergiyi ben eksiksiz biliyorum diyen var mı aranızda. Ben 3 aydır çalışıyorum ama uçup gidiyor aklımdan. Acaba herkes mi aynı durumda. Mesela V.U.K 'u tam çalışan var mıdır? Çok merak ediyoum

Sadece vergi değil tüm ezber dersler uçup gidiyor.

kerem81 ' Alıntı:
Arkadaşlar vergiyi ben eksiksiz biliyorum diyen var mı aranızda. Ben 3 aydır çalışıyorum ama uçup gidiyor aklımdan. Acaba herkes mi aynı durumda. Mesela V.U.K 'u tam çalışan var mıdır? Çok merak ediyoum
merak etme kerem bence o kadar iyi çalıştıysan sınavda mutlaka aklına gelir öğrendiklerin

Sınava katılacak bütün büyüklerime ve küçüklerime canı gönülden başarılar diliyorum.

Umarım öyle olur Dilek. Bu vergi çok zor bir ders. Ne başı ne sonu yok.

Toplantıya gidenlerden de ses çıkmadı hala ? ???

mart 2008 malıyet muhasebesi sınavındakı matamatıksel denklemı anlayan var mı arkadaslar bu sekılde sorarlar mı cok karısık

kımse toplantıya gıtmedımı yoksa

Orda aslında maliyet sorusu değilde resmen matematik sorusu sormuşlar. Formülü yaz ve çöz. Bence bir daha sormazlar.

kerem81 ' Alıntı:
Umarım öyle olur Dilek. Bu vergi çok zor bir ders. Ne başı ne sonu yok.

Toplantıya gidenlerden de ses çıkmadı hala ? ???
Toplantı 18:00'de başladı saat 22:00 den önce haber beklemiyelim

Öncelikle selamlar.İsmmmo'nun toplantısından geldim.Ama malesef pek yararı olmadı.Sabah Finansal muhasebe ve maliyet vardı.toplantıya girmeden martta çıkmış sorular dağıtıldı ve bunlar çözüldü.Analizde de aynı şekilde mart soruları çözüldü.Maliyetten safha maliyetin sorulabileceği çok büyük ihtimal,çünkü çok üzerinde duruldu.Aynı şekilde standart maliyetle ilgili de soru gelebileceği bilgisi verildi.Öğleden sonra Temel hukuk vardı.Son 5 yılın çıkmış soruları çözüldü.Vergi de ise Ateş hoca geldi şunlar şunlar önemli dedi ki,Kanun kitapçığın büyük bölümünü işaretlettirdi ben arada çıktım geldim.İş kanunu,denetim,meslek yapılmadı.Yani koca bir günde maliyetten tüyo mu deriz artık bilinmez ki zaten bizde diyorduk Safha çıkacak diye,Ondan başka bir şey söylenmedi.

Evet bu halde bence de beklemeyelim.