Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

e.smmm.a ' Alıntı:
inanmıyorum yaa sınav listeleri hala açıklanmadı.. ???

Evet hala açıklanmadı.Benim ilk girişim olacak,Tesmerin sitesinde online sınav başvurusu kısmında tc kimlik ve parola istendiği yere devamlı girerdim kayıt bulunamadı diyordu.Ama Cuma günü tekrar denediğimde sisteme girebildim.Daha önceki dönemdeki arkadaşlar zaten bilir,hani şu notların görüntülendiği ve diğer bilgilerin olduğu bölüm.Meraklısına duyrulur ;)

sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar
sınav sırasında gerçekten notlarınız yanınızda olsun sınav aralarında bakmak işe yarıyor kendi notlarınız dışında bence deha mış vb göz atın ama kafanızı karıştıracak kadar irdelemeyin çıktığınız sınav geride kaldığında yok yanlışmı yaptım şubu nedenlerle o derse dönmeden gireceğiniz derse adapte olun son günleri sakin geçirmeye kafanızı bulandıracak farklı kaynaklara yönelmeyin derim
ben şanslı idim mart gibi güzel bir dönemde bitti inşallah bu sınav ondan daha iyi geçer hepiniz için
Allah yardımcınız olsun

evet arkadaşlar listeler hala açıklanmamış.kabus şimdiden başladı sanki.

İSMMMO bilgilendirme toplantısına katılan arkadaşlar tüyolarınızı bekliyoruz

Arkadaşlar bilgilendirme toplantısı 1 Temmuz Çarşamba günü yani tiyoları çarşambadan sonra verebilirler ancak arkadaşlar:))

ya arkadaslar su sınav listesi neden acıklanmadı hala 10 onceden acıklanması gerekiyor 3 gun kaldı niyetleri ne bunların ! stress yaratmak mı?

Sınav listesinde sadece ilk gireceğimiz bina falan mı yazacak?
Çünkü her sınavda salon değişecekmiş ve dahası her sınavdan önce panolardan takip edecekmişiz.

arkadaşlar artık son günlere giriyoz bayağa stresliyiz karıştırıyoz deftere kitaba bakmak benim için çok zor ne yapacaz kolay sorular geleceğini umut ediyoruz

ama maliyet bu kez
çok kolay gelecek bekleyelim diğerleri umrumda değil

Selamlar ,

Benim Denetim ve maliyet derslerim var.
Denetimden gelecek soru olarak tahminimi yazıyorum.
Borç ve Alacakların denetimi veya Stoklar ve Satışların maliyetinden
Kanıt kararını etkileyen unsurlar veya kanıt toplama teknikleri.

Sadece kişisel tahmin. Tiyosuz.

Montaj ile ilgili soruyu denetimde hiç görmedim. Vergi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

[font=Verdana]04-05 Temmuz 2009 SMMM Sınavı Kontrol Listesi açıklanmış[/font]

arkadaşlar SINAV KONTROL LİSTELERİ açıklanmıştır. herkese hayırlı uğurlu olsun....

Merhaba arkadaşlar yarınki bilgilendirme toplantısına gidicem inşallah.Aldığım notları burdan paylaşırım.İlk girişim olucak ve Vergi ve Denetim dışındaki derslere elimden geldiğince çalıştım.Onları da Aralıka bıraktım.Kısmet artık..

Yarın bilgilendirme toplantısına başka gelecek arkadaşlar var mı??Maliyet muhasebesinde Eşdeğer miktar hesaplamasını bir türlü anlayamıyorum da belki yardımcı olabilirsiniz??

Aman tanrım ismim yazıyor orda. Korkunç :) Bu muydu yani açıklanacak olan. İlk kez sınava girince ne kadar tecrübesiz oluyor insan :)

Herkes için hayırlısı olsun bakalım.