Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
aslında keşke finansal muhasebe yada iyi olduğun bi dersten bu sınavda tekrar girseydin yükseltmek için ortalamayı ,ozaman şuan 70 için odaklanmış olmazdın. hayırlısı olur inşallah. bi arkadaşım öyle yaptı da benim. martta 50 aldığı bi dersten tekrar girdi bide kaldığı 2 derse girdi. bana maliyette gidiş yolu daha önemli gibi geliyor sonuçtan. bence verirler deneyimli olanlar öyle diyor. olmazsa olmaz bir hata yoksa ne biliim işte matematiksel demiş basit ortalama dağıtmak gibi.
aslında keşke finansal muhasebe yada iyi olduğun bi dersten bu sınavda tekrar girseydin yükseltmek için ortalamayı ,ozaman şuan 70 için odaklanmış olmazdın. hayırlısı olur inşallah. bi arkadaşım öyle yaptı da benim. martta 50 aldığı bi dersten tekrar girdi bide kaldığı 2 derse girdi. bana maliyette gidiş yolu daha önemli gibi geliyor sonuçtan. bence verirler deneyimli olanlar öyle diyor. olmazsa olmaz bir hata yoksa ne biliim işte matematiksel demiş basit ortalama dağıtmak gibi.
Mohican ' Alıntı:staj notunu ortalamaya dahil ederek söylüyorum, ilk sınavdaki notlarım aşağıdaki gibi:
Finansal Muhasebe:50
Finansal Tablolar Analizi:60
Maliyet Muhasebesi:40
Vergi:34
Meslek Hukuku:50
Hukuk:50
Denetim:50
Staj değerlendirme:95
3M_FS ' Alıntı:staj değerlendirme notunu neden almıyorsun ortalamaya?
Mohican ' Alıntı:arkadaşlar bu benim sınava 2. girişim ilk sınavda 5 dersten geçtim vergi ve maliyet muhasebesi kaldı. Geçmem için iki dersin toplamının 125 (50-75,60-65,55-70 gibi)olması gerekiyor. Maliyetten ilk sorum doğru ve ikinci sorunun a şıkkı doğru b şıkkına ise hizmet gider yerlerinden biri diğerine pay vermediği için hiç dokunmadım. Bu durumda maliyetten 70 alabilirmiyim sizce? Yaw kabus oldu bu sınavlar bir geçsek şunlardan uykularım kaçıyor walla![]()