Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
neyi söylemeyi unutmuş anlamadım. vergide bir sorun kesin tam olsun demeyi mi?
benimde denetim maliyet vergi banko. analiz için yorumlarım bana göre sağlam ama yorum olduğundan ötürü puanlamaları hakkında bu sınav için deneyimim yok. ona 50 olsun benim olsun diyorum. meslekte 4 soru tam staj zamanı yok. bide aidatların ödeme zamanını yazmadım sıkmayım adları doğruyken gerek yok dedim. 12 ayda 1 olasılık gözüme akılcı gelmedi.
hukuk zaten biliyorsun senle aynı kaderi paylaşıyoruz.
neyi söylemeyi unutmuş anlamadım. vergide bir sorun kesin tam olsun demeyi mi?
benimde denetim maliyet vergi banko. analiz için yorumlarım bana göre sağlam ama yorum olduğundan ötürü puanlamaları hakkında bu sınav için deneyimim yok. ona 50 olsun benim olsun diyorum. meslekte 4 soru tam staj zamanı yok. bide aidatların ödeme zamanını yazmadım sıkmayım adları doğruyken gerek yok dedim. 12 ayda 1 olasılık gözüme akılcı gelmedi.

hukuk zaten biliyorsun senle aynı kaderi paylaşıyoruz.
bil_gin ' Alıntı:sınavdan çıktım soruları arkadaşa gösterdim-kendisi belgeyi almış biri-bana dedi ki ben sana söylemyi unuttum şimdi ölür müsün öldürür müsün? bazen de kısmet olacak ötesi olmuyor ondan denetim+vergi+meslek bankolarım umarım diğerlerinde sıkıntı olmaz ilk seferdede devam ederim.![]()