fonradar

Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yeterlilik ' Alıntı:
Yahu daha fazla konuşup adamı yüceltmeyelim,Bana görüşlerine,kendisine saygı duyacağım biri benden rahatsız olmadıkca da buradan gitmeyi düşünmüyorum.Yani onun için boşa kürek çekmesin arkadaş.Saygılarla.....
+1

Arkadaşlar acilen mali analiz notlarına ihtiyacım var. adresim: [email protected].
meslek hukuku notlarını temin ettim pdf formatında 13 punto ile yazılmış ver 171 sayfa, yeni ve eski mevzuat beraber isteyen arkadaşlar (pm atsın) olursa p.tesi günü mail atarın.

Herkese başarılar ,

Arkadaşlar içinizde Deha'nın vergi ve hukuk kitabını alan var mı acaba?

İnceleme şansım olmadığı için tavsiyeye ihtiyacım var.

Ben bir arkadaştan alıp inceleme şansı buldum.100 tane uygulama soruları var onlar faydalı .Bence almazsan büyük kaybın olmaz.Kanundan çalışıp sadece uygulamaları burdan paylaşım yapsak çok iyi olur.Elinde uygulamalar olan varsa bizlere de atarsa çok iyi olur.

Çok teşekkür ederim yeterlilik. Bana derli toplu bir vergi kitabı lazım. İçinde hem konu anlatımı hem uygulama olan.

geçen dönemlerde AÖF'ün vergi kitabının linkini vermişlerdi ordan indirmiştim ancak link yok şu an :( sizin istediğiniz gibi hem konu hem uygulama var.Tabiki uygulamaları zenginleştirmek gerekir.Sınırlı çünkü.

bu arada yine burdan bir arkadaştan aldığım vergi notları var.Önemli konu başlıklarını içeriyor.İstersen onlarıda mail atabilirim.Özelden mail adresi atarsanız yollayabilirim.

Mail adresimi özelinize gönderdim, çok teşekkürler.

bahsettiğiniz notları bende alabilirmiyim yeterlilik için

arkadaşlar ben de temel hukuktan kaldım kitap ve çalışma konusunda tavsiyede bulunabilirmisiniz

AHAYAL ARKADAŞIM HUKUKTAN DEHA NIN KİTABINA ÇALIŞMIŞ 80 ALMIŞ DEHANIN HUKUK KİTABININ YETERLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

DENİZ UZUN ' Alıntı:
AHAYAL ARKADAŞIM HUKUKTAN DEHA NIN KİTABINA ÇALIŞMIŞ 80 ALMIŞ DEHANIN HUKUK KİTABININ YETERLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
AHAYAL ' Alıntı:
arkadaşlar ben de temel hukuktan kaldım kitap ve çalışma konusunda tavsiyede bulunabilirmisiniz
yeterlilik ' Alıntı:
bu arada yine burdan bir arkadaştan aldığım vergi notları var.Önemli konu başlıklarını içeriyor.İstersen onlarıda mail atabilirim.Özelden mail adresi atarsanız yollayabilirim.
BANADA MAİL ATARSANIZ SEVİNİRİM [email protected] şimdiden teşekkürler

DENİZ UZUN ' Alıntı:
dehanın sitesinde temem hukuk 2 tane kitap var biri arif kocaman diğerinde isim yok hangisini almamı tavsiye edersiniz

arkadaşlar mali analiz ders notları olan var mı?

Arkadaşlar son 2 sınav hakkım bu yüzden hukuk,denetim ve vergi'den kaydadeğer denenmiş kaynaklara ihtiyacım var. Belirtirseniz memnun olurum.Herkese başarılar

değerli arkadaşlar,

deha yeterlilik kursunun notları çok özet ve yeterli.Size tavsiyem bu dersane notlarına ulaşın.

nerden çalışırsan çalış çalışmandan sonra kesinlikle televizyon veya bilgisayarı açma zaten 2 dersin kalmış hepimiz insanız ve ortak yanlarımız var ve inanki televizyon ve bilgisayar veya gazete bile narkoz etkisi yapıyor insanın okudukları arasında bağ kurmasına mani oluyor soğutuyor ve yıllar önce okuduğu bir makaleden kalan birkaç satır kadar akılda ya kalıyor veya başka bilgilerle karıştırılıyor. Değişik kaynak arayışımız birazda bizi nasıl motive ettiği konusunda akıcı dil kullanan sıkmayan hep tercihimizdir. Bazen netteki arkadaşların özet notları daha faydalı oluyor. Özellikle vergi dersinde Birde Türk Vergi Sistemi Dersleri isimli bir kitap var GV.KDV.KV.ÖTV. vs. tüm vergi kanunlarının günceli bu kitapta mevcut ama yeterli değil Vegi hukuku için başka kitap veya arkadaşların ders notlarını okursan yeterli olur. Ancak değişik kaynaklardan çalışmak hem tekrar için hemde konu atlamamak için çok faydalı oluyor. Bazen birinde okuduğunuz örnek aklınızda çok kalıyor ve cevabı zaten kendisi veriyor ve sınavı kurtarıyor.
Başarılar dilerim.

Evet dehanın notları tek başına yeterli bunları internetten de temin edebilirsiniz

kerem81 ' Alıntı:
Evet dehanın notları tek başına yeterli bunları internetten de temin edebilirsiniz

Deha'nın sitesindeki meslek ve SGK yı indirdim gerçekten çok iyi tam bir özet ancak denetimi nasıl bulacağız :(