Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Sınavda en az 40-50 puan arası getirecek konular bu strateji mart sınavında 7/6 tuttu sadece meslek hukukunda ters köşe yattı garantisi yok ama 40-50 puan arası getirir geriside size kalmış ters köşede yatabilirsiniz bunu söylerim
maliyet :bütün dağıtım yöntemlerini bileceksiniz bu sınavda matematiksel gelebilir,BBN,eşdeğer ürün ,smmm tablosu ,gelir tablosu konularına çok iyi bilirseniz 40 puan gelir.
finansal muhasebe:hergün çıkmış eski sınav soruların dan 3 tane sonuna kadar yaparsanız tekrar tekrar 50 garantidir.
analiz:bütün formulleri ezbere bileceksiniz 20 puan birkaç formul sonuçunun birbirinle bağlantısı vardır bunlara bilecekseniz ve birkaç kelimele yorumlayacaksınız alın size 50 puan
hukuk:hukukları genel söylerim hukukların içindeki her bölüm ve kanunlarda önemli 2-3 kanun maddesi vardı örnek indirlemeyecek giderler gibi onlar zaten kendilerini belli eder sadece her kanunun önemli 2-3 konusuna çalışırsanız 40 puan gelir gerisinide çıkartırsınız
denetim:çalışılması en zor ders ben umudu keşmiştim 80 geldi belli olmaz ama sadece hesapların denetim yöntemlerini yollarını iyi bilin 20-30 puanı garantilersiniz örnek ticar borçlar hesabının denetimi gibi
meslek:ben kaldım sadece hafife almayın benim gibi onu söyleyebilirim.kaldı 1 meaj :-* :-*