Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Allah yardımcın olsun. herkesin çalışma yöntemi farklıdır tabi ama bence bu dersler sözel olduğu için üşenmeden çıkarılacak ciddi bir özet ve ardından özetinde özeti şeklinde analiz. neyi öğrenmeliyim ne ek bilgi olmalı . ben öyle yapmaya çalıştım. önce tüm kitabı okudum tümünü anlamaya çalışıp mikro seviyeye indirdim. hukuklar için ben ayrıca bazıları dalga geçsede kanunların konulma ve değiştirilme nedenlerine de baktım. daha iyi akılda kalıyor. ezber yapmaktan iyi çünkü.

glsmtm ' Alıntı:
son 2 hakkım ve hukuk /denetim/ vergi duruyor.tavsiyesi olan var mı?çok ümitsizim....

Bende çok sevdiğim bir şarkının sözlerini yazayım bari..

Gitme Sana Muhtacım,
Gözümde nursun başımda tacım Muhtacım
Beni öldür öyle git
Yaşamak için senin sevgine Muhtacım
Muhtacım gözlerine
Muhtacım sözlerine
Uzattım ellerimi
Muhtacım ellerine gitme..

Sensiz bir dünyadayım
gerçekten uzak bir rüyadayım
Beni sensiz dünyadan
Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım
Ruhumu ısıtacak sımsıcak nefesine gitme.

Bizim burda ağustos sonu en geç eylül başı açıklanır diyorlar. Zaten artık farketmiyor. Üzerinden bu kadar zaman geçince birden önemsizleşti sanki :)
Bildiklerimi bile unutuverdim :):):)

Eh tatil yapmayınca insanın beyni bile sulanıyor işte. >:(

Kerem81,gerçekten öyle.İlk haftadaki sınav stresini çabuk atlattım.Şimdilik umrumda değil gibi gözüksede bu ayın 20'sinden sonra bi kıpırdanma olur gibime geliyor.İnşallah 5 tane vermişimdir en kötü 4 tane vermişimdir.Hepimiz için hayırlısı Aralıkta bu işi bitirmeliyim !!!!

İnşallah geçmişsindir Yeterlilik. Heyecan başlayacak gerçekten 20 sinden sonra çok haklısın.
Bende 4 tane diyorum tek dileğim aşağı düşmesin. Ve dediğin gibi artık Aralıkta sınav maratonu bitmeli!...
Allah yardımcımız olsun.

Eğer mart dönemindeki gibi açıklarlarsa 28 ağustosta açıklanır

geçeceksiniz, relaksss ;)

smmm nurci

o bu değilde nurci elbet bigün geçicez de bu teşekkür puanı nasıl oluyoda -10 oluyo :)

nrcn82 ' Alıntı:
geçeceksiniz, relaksss ;)

smmm nurci

Fırtına öncesi bi sessizlik var sanki?
Dilerim bu sessizlik güzel bir şekilde bozulur Ağustos sonu:)

Benimde beklemekten içime fenalık geldi arkadaşlar, sınavdan ilk çıktığımda 5 yada 6 dersi verdim diye düşünüyordum ama üzerinden zaman geçtikçe komisyondakiler nasıl bir not sistemi uygularlar diye irdeledikçe sanki giderek azalıyo sayı , biran evvel açıklansa da şu stresten kurtulup kalan derslere çalışmaya başlasak. Bu arada vergi notlarına ihtiyacım var arkadaşlar ki vergiden kesin kaldım , elinde vergi notu olan arkadaşlar onları bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

Bende var vergi notu gönderebilirim.

alomaliye com da ,
dosya paylaşım için bir yer ayrılamaz mı?
herkes ,biryerlere not var mı veyahut ben de var yollayabilirim gibi yazılar yazacağına notlar,tek bir yerde toplansa daha uygun olmaz mı?
yollanan notların eksik ,zamanı geçmiş veya hatalı bilgiler içermesinin önüne de geçilmiş olur

anket yapalım :);
dosya paylaşımı için bir yer ayrılmalıdır
en iyisi bu ne gerek var ki
eski köye yeni adet çıkarmayalım
teknik altyapı yetersiz ve bazı sakıncalar yüzünden olmaz
Diğerleri
Hiçbiri

EK : ankete ek Öyle bir yer var ama çoğu kişi farkında değil Etkin kullanılmıyor demekki yeniden oluşturulmalı...

iyi çalışmalar

DOĞA2758 ' Alıntı:
Benimde beklemekten içime fenalık geldi arkadaşlar, sınavdan ilk çıktığımda 5 yada 6 dersi verdim diye düşünüyordum ama üzerinden zaman geçtikçe komisyondakiler nasıl bir not sistemi uygularlar diye irdeledikçe sanki giderek azalıyo sayı , biran evvel açıklansa da şu stresten kurtulup kalan derslere çalışmaya başlasak. Bu arada vergi notlarına ihtiyacım var arkadaşlar ki vergiden kesin kaldım , elinde vergi notu olan arkadaşlar onları bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

smmm2010 ' Alıntı:
alomaliye com da ,
dosya paylaşım için bir yer ayrılamaz mı?
herkes ,biryerlere not var mı veyahut ben de var yollayabilirim gibi yazılar yazacağına notlar,tek bir yerde toplansa daha uygun olmaz mı?
yollanan notların eksik ,zamanı geçmiş veya hatalı bilgiler içermesinin önüne de geçilmiş olur

anket yapalım :);
dosya paylaşımı için bir yer ayrılmalıdır
en iyisi bu ne gerek var ki
eski köye yeni adet çıkarmayalım
teknik altyapı yetersiz ve bazı sakıncalar yüzünden olmaz
Diğerleri
Hiçbiri

iyi çalışmalar

Öyle bir yer var zaten.

DOĞA2758 ' Alıntı:

bence de en iyisi dosya paylaşımı için yeni bir sayfa oluşturmamız sizin de dediğiniz gibi hem en yeni notları elde ederiz hemde sürekli sormak, göndermek orunda kalmayız.

kerem81 rica etsem elindeki vergi notlarını yollayabilirmisin

Yollarım ama buraya nasıl aktarılacağını defalarca sordum ama kimse söylemedi. Özelden mailinizi yazabilirsiniz yada arkadaşların dediği gibi bi konu açalım.