Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Sınav cevaplarının tesmer web sayfasında açıklanması gerekmiyor mu ? Önceki dönemlerde açıklandığını hatırlıyorum.

Ben sonuçlar açıklanmadan cevaplarda açıklanmaz diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum?

Bende öyle biliyorum , önce sonuçlar sonra cevaplar açıklanıyor

yeterlilik ' Alıntı:
Açıklandıktan sonra geçtiklerime hayatta bakmam :D :D :D :D :D

aaa olurmu hiç! insan neden geçtim acaba bu dersten demez mi ? Ben bakarım :):):)

Eğer yazdıklarınla alakası yoksa Aaaaa yanlışlık olmuş,benim kalmam lazım diyip itiraz mı edeceksin yoksa :D:D:D

yeterlilik ' Alıntı:
Eğer yazdıklarınla alakası yoksa Aaaaa yanlışlık olmuş,benim kalmam lazım diyip itiraz mı edeceksin yoksa :D:D:D

mesajın devamında bunu da ekleyecektim ama yok artık dedim. Üzerine basmışsınız yani esprimin:)

kerem81 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

mesajın devamında bunu da ekleyecektim ama yok artık dedim. Üzerine basmışsınız yani esprimin:)

kimileri geçtikleri derslerden kitapları dahi yakacaklarını belirtiyor :)

Aradan kaç yıl geçti benim üniversite defterim ve hocamın verdiği hs planı (ilk hs planım) hala durur ve benim için çok kıymetlidir.
Oysa gün gelip buralara geleceğimi hayal bile edemezdim. İyi ki atmamışım :)

bilgin söyle yakmasınlar ya kitapları milli servete zarar. (bu servet ağaçlar oluyo) tabi ilerde smmm olupta aç kalırsak beyazın esprisindeki gibi orhan sevilengülle köpüklenip, arif kocamanla durulanabiliriz de diyebilirler. :)
bende sonuçları daha öğrenmeden sattım kitaplarımı ama yakmaktan iyidir.

Aynı ben :) .Ne olursa olsun sınav bittikten sonra,geçtiğimi garanti biliyorsam eğer notlar ya çöptedir,ya birilerine vermişimdir,ya bir bankın üzerine koymuşumdur.Biliyorum kötü huy ama sevmiyorum biriktirmeyi.Çok sağlam kaynaksa tabiki kitaplıkta yeri bellidir.Deftere gelince :) .Genelde defterde bütün derslerin notları olduğu için,İşi bitince oda geri dönüşüme gider.Birilerine verme imkanım olmaz çünkü bende okuyamam yazdıklarımı.Onun için sınavlarda sağdan soldan not bulurum.Sabah sabah çenem açıldı galiba neyse sustum...

Kimsenin notu ile sınava hazırlanamam. Olmaz yani kesin kalırım. İyi not tutarım ama benden başka da kimse okuyamaz :):) Kısaltma doludur. İş yerinde patronum bile alıştı kısaltmalarıma ;D Hemen anlıyor artık.

Herkese slm.

Yetelilik şafakmetreyi sen mi tutuyorsun. Kaç kaldı bugün. Eskilerden kimse kalmamış.

Vergi ve Denetimden girmiştim. Bazı hayati meselelerden dolayı çalışamadan girdim. Soru cevaplarına bile bakamamıştım. Dün baktım. Gene kapalı kutu.

Herhalde Kasımda gene buradayım :)

Nedir şu denetimden çektiğin senin karakule ? İnşallah bu sefer bitmiştir.

yeterlilik ' Alıntı:
Nedir şu denetimden çektiğin senin karakule ? İnşallah bu sefer bitmiştir.

Sorma kardeşim ya. Bazı insanlara bazı dersler ters gelir ya; kimine basit olmasına rağmen finansal muhasebe kimine matematiksel işlem olmasına rağmen maliyet vs. bana da ters geliyor.

Sınava kadar herşey normal sınava girince nutkum tutuluyor.

İnşallah vermişizdir. Senin neler kalmıştı?

Benim Temmuz ilk girişimdi.Maliyet ile meslek kesin kaldı.Diğerlerinden geçtiğimi düşünüyorum ama belki 1 tane daha süpriz gelir.Şu an için ne desem yalan olur :)

yeterlilik ' Alıntı:
Benim Temmuz ilk girişimdi.Maliyet ile meslek kesin kaldı.Diğerlerinden geçtiğimi düşünüyorum ama belki 1 tane daha süpriz gelir.Şu an için ne desem yalan olur :)

Hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre olur.

şafak kaçtı arkadaşlar:) sıkıştırmaya başladı:))) bu işin tüyosu falan olmuyomu biz uzaklardayız ankaraya yakın olan yok mu içimizde:)

hayalişçisi ' Alıntı:
şafak kaçtı arkadaşlar:) sıkıştırmaya başladı:))) bu işin tüyosu falan olmuyomu biz uzaklardayız ankaraya yakın olan yok mu içimizde:)

Tüyosu olmaz mı? Önceki sınavlarda ne tüyolar aldık burada paylaştık. Ama çok geç açıklanan sınavdan sonra süre konusunda sorun ortadan kalktı gibi görünüyor. Çünkü çok tepkiler verilmişti. Geçen sınav tam vaktinde açıklanmıştı. Olay soğumuş gibi görünse de bence bu sınav da vaktinde açıklanır. En kötü ihtimalle 3-5 gün geçer.

Saygılar