Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Neyseki kdv muhtasar vs. işler var.Önümüzdeki 2 hafta zaman çabuk geçer,önemli olan sonucun beklemeye değmesi.İnşallah herkesin gönlüne göre gelir.Eylül ayında yine yavaştan ders çalışmalar başlayacak demek ki :(

gözünüzde büyütmeyin kalsanız bile dersleri

geçilmeyecek ders yok

slm arkadaşlar, gerçekten çok stresliyim ve çok korkuyorum.inşallah hepimizde geçmişizdir.

İnşallah önümüzdeki hafta içinde açıklanır. Bende ona göre işimi ayarlarım ya ders çalışmaya başlarım ya yeni bir iş ararım. ne olacak bakalım.

inşallah geçmisizdir.her ne kadar kendimi tek derse hazırladıysam da.eylül ilk haftası cuma günü açıklanır umarım.daha fazla geciktirmezler.

Çok stresli bir durum ya. O kadar uzun zaman geçkti ki yaptıklarımı bile unuttum. Sanki hepsinden kalacak gibiyim. Allah yardımcımız olsun. Tek kesin şey ders çalışmayı hiç özlemediğim:(

gerçekten bende öyle düşünüyorum sanki hepsinden kalacakmışım gibi.hafta sonum iyi geçti hiç aklımda yoktu sınav falan ama bu sabah çok karamsar uyandım ve sonuçlar açıklanana kadar da böyle gidecek resmen ızdırap çekiyorum sanki.. :-[

İnşallah en az gönlümüzde olanları geçmişizdir.
Aynen benden de ders çalışmayı hiiiççç mi hiç özlemedim.
Ankaraya yakın olanlardan hiç tüyo gelmiyo arkadaşlar ne zaman açıklanacak bu. İllaki işi gücü bırakıp Ankara'ya sınav tarihi açıklanmasını öğrenmek için oralara kadar bizi yormayın yahuuu:):):)

Bende bugüne kadar heyecanlı değildim.Ancak ilk defa sınavla ilgili bu sabah rüya gördüm.maliyet ve meslekten kalmıştım diğerlerinden geçmiştim.Rüyaların tersi çıkar derler ya hani.İnşallah öyle değildir yoksa vay halime :(

yeterlilik sen en iyisi rüyanı hayra yor artı bi an önce de açıklansın diye dua et değilse ızdırap senin için günler:)

YMM itirazlarda açıklanmış :) Mart döneminde de açıklandıktan 2 hafta sonra yeterlilik açıklanmıştı galiba.

3,5 ay boyunca her hafta 5 gün işte çalışıp cmt.si pazar sabahın 5,30 unda kalkıp 1,5 saat yol çekip kursa gittim.
Son iki hafta senelik iznimi ders çalışmak için feda ettim. Şu ansa bu kadar yorgun izinsiz koca bir yılın ardından açıklandı açıklanacak stresi beni deli edecek. Sabrım kalmadı artık bitsin şu işkence...

gördüğüm kadarıyla hepimiz aynı durumdayız arkadaşlar ,ben de çok sıkıldım beklemekten açıklansaydı şu sonuçlar biran önce de şu stresten kurtulup yolumuzu ona göre çizseydik . bakalım kaç derse tekrar silbaştan çalışmak zorunda kalıcaz....

hocaların gerçekten biraz bol not vermelerini istiyorum.nedeni ise sm lerin ayrı bir sınava tabi tutulması ve birkaç dersten muaf tutulmaları bu adaletsizlikte ayrı bir sorun,stres

katılıyorum.sm lere ayrıcalık var.smmm ye yok.birde ankaradaki toplantıda hocalar okurken bol not veriyor demişlerdi.sizin çalıştığınıza ve üst üste sınavlara girdiğinizi gözününe alıyorlar gibi şeyler söylemişlerdi.ama her ne hikmetse ben beklediğimden düşük aldım.beklemek ayrı bir stres. :-[

Beklemek zor gerçekten, ben ilkez giriyorum bu siteye yazılanları okudum biraz bu süreç gerçekten bir eziyet, Mart ta ilk sınava girdim 7/6 yaptım, Temmuzda tek ders Hukuktan girdim , şu an çalışıyor olduğum için belyeyi erken veya geç almamın benim için çok bir önemi olmamasına rağmen meraklanıyorum , kendini sınav sonucuna ve belgeye endekslemiş olan arkadaşlara sabır diliyorum inşallah kurtulurlar bu dertten.

cbirhan79 ' Alıntı:
Beklemek zor gerçekten, ben ilkez giriyorum bu siteye yazılanları okudum biraz bu süreç gerçekten bir eziyet, Mart ta ilk sınava girdim 7/6 yaptım, Temmuzda tek ders Hukuktan girdim , şu an çalışıyor olduğum için belyeyi erken veya geç almamın benim için çok bir önemi olmamasına rağmen meraklanıyorum , kendini sınav sonucuna ve belgeye endekslemiş olan arkadaşlara sabır diliyorum inşallah kurtulurlar bu dertten.

Senin durumunda olsam,heyecanım biraz daha farklı olurdu.Son virajlar ne de olsa :)

Arkadaşlar önümüzdeki haftadan itibaren sınav sonuçları her an açıklanabilir keşke belli bir tarih açıklasalar bizde bugun yarın açıklanacak diye beklemek zorunda kalmasak gerçekten çok zor hangi gün açıklanacağının belli olması hergün bir ümitle bekleyeceğiz bundan sonra