Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tedavisi sabır,selamet ve bol bol dua etmektir başka çaresi yok.

O kadar sabrettik ne kaldı şunun şurasında...

Sonuçlar açıklandı . Yubbiii beni aradılar. 1 dersten kalmışım malesef :o. darısı sizin başınıza

bu şakayı sakın haftaya yapma benden sana söylemesi,bu hafta zaten imkansız olduğu için kimse yemez ama haftaya kaçacak delik ararsın :D :D

Ben 2 dersten girmiştim Maliyetten 100 bekliyorum, Denetimden de 60 bekliyorum. İlk beni arayabilirler yani ::)

İnşallah,ilk tebrik benden ;) Şimdiden hayırlı olsun o zaman.Sm'ler SMMM olacak nerdeyse bizim sınavlar hala açıklanacak :D

Yahya Arıkan Bey'e mesaj attım bu dönem beni arama,daha 3G'ye geçemedim diye,oda beni kırmadı sağolsun Aralıktan sonra 3G'li görüşcez :D :D :D

psikoloğa gidecek yada check up yaptıracak arkadaşlar ruhsat ücretini ödedikten sonra gitsin bence psikyatıra:)ben öyle yapcam çünkü

sana not çizelgeni 3G den gösterir Yahya bey:) bekle bakim sen:)))))

Bende stresten evde işyerinde herşeye sinirlenir oldum. en sonunda telefonu kırdım. 1 hafta kadar telefon kullanmadım. Sonra düşündüm de ben telefon kullanmazken Sn Yahya Bey bana nasıl ulaşacak. Emanet telefon kullanıyorum sadece Yahya beyin hatırına.

hayalişçisi ' Alıntı:
sana not çizelgeni 3G den gösterir Yahya bey:) bekle bakim sen:)))))

yok hayatta kabul edemem,hepimiz aynı şartlara sahip olmalıyız.Bana yaparsa herkese yapmalı.Boşuna başkan olmamıştır herhalde.Hak hukuk bilir :D :D :D.

hakid ' Alıntı:
Bende stresten evde işyerinde herşeye sinirlenir oldum. en sonunda telefonu kırdım. 1 hafta kadar telefon kullanmadım. Sonra düşündüm de ben telefon kullanmazken Sn Yahya Bey bana nasıl ulaşacak. Emanet telefon kullanıyorum sadece Yahya beyin hatırına.

Ya sınav değilde çevre beni sinir ediyor.Zannediyorlar ki sınav açıklanınca SMMM olacağım :d. Diyorum Aralıkta inşallah.Onlarda diyorki hani sen Temmuzda girecektin sınava,hani girmiştin.Gelde anlat :D

Adım sınavlarla anılır oldu. 3 yıldır aynı şirkette çalışmaktayım. 1 haftadan 4 kez yıllık izin kullandım. 3 iznimi ders çalışmaklak geçirdim. ( 2007 staja başlama ,2009 Yeterlilik mart Ve temmuz ) sadece 1 iznimide zorunluluktan (Balayı) tatili için kullanabildim. İznimi tatil için kullanmak istiyorum.

arkadaşlar 0312 444 60 60 dan 3 ü aradım.sınav sonuçlarının açıklanmasının yasal süresi 60 günmüş.daha komisyondan ellerine sonuçlar gelmemiş.2 haftaya kadar gelirmiş.daha erken gelirse.daha da önce açıklanabilir. ben 14-15 mart sınavında ilk sınavda verenlerdenim.darısı sizin başınıza inş. sağlıcakla kalın.... sedat aslan

yeterlilik ' Alıntı:
Teşekkürler ilginiz için.Bunlar kesin 60 günden önce açıklar.
banada öyle geliyor kesin 60 günü geçmeyecekler kanun nizam bilen komisyon bunlar

Ya arkadaşlar sınav stresi beni farklı sardı inanın...
son haftalarda aklımdaki tek konu analiz dersi sanki diğer dersler çok süper geçmiş gibi manyakım ben manyak.... :) bu dersi kafayı takmış durumdayım UYUYAMIYORUM YAAA psikopata sardım anlayın beni sol gözümde tik oluştu walla :S
Bİr YORUM GETİRİN BU DURUMA....UZUN ZAMANDIR DA GİRMEDİM SİTEYE...

şimdi sırasımı şurda kaç gün kaldı diyeceksiniz ama walla..saplantı oldu akşam yatarken ANALİZ sabah kalkarken ANALİZİ düşünüyorum..... şey gibi oldu hani bi reklam warya didoooo :P
öyle bi hata yaptım ki dalgınlıktan aklımdan çıkmıyo..rezalett....pekazelik...tühhhhh diyeceksiniz.... gülüceksiniz....

3a sorusundaki ve 3b nin 3.sorusundaki hesap sınıfı yerine sen tut hesap gruplarını (hazırdeğer vs..)tektek yaz analiz yap.. :( valla ben olsam yahu bu daha hesap planını bilmiyo yaha ne mali müşaviri der ve Çizzzzzzzzzzzzzinnnnn

sınav tarıhınden berı formdaki alalizle ilgili yorumları okudum ben şöyle yaptım...
1.soruya : çalışma sermayesi için ilgili dönem varliklarla ilgi açıklama yaptım atıl durumla ilgili sebeb-sonuç açıklamalar artıran sebebler...artarsa ne olur azalırsa ne olur..gibi yazdığımı hatırlıyorum hayal meyal...

2.soru :şu nakit akım sorusuna BİLANÇO,GELİRTABLOSU,KARDAĞITIM TABLOSU yazmıştım ve nakit'in kısa tanımı ve nakit sayılan varlıklar n.a.tablo ihtiyaç duyma nedenleri...hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar...gibi şeyler geveledim...

3.sorudaki Net çalışma sermayesini rakamsal olarak doğru sanırım fakat yorumların 3/2 doğru oldugunu düşünüyorum...

3.soru 2 şık: ticari borç ile igili olarak formulüm 360*ort.tic borç/s.m.m yaptım ama işlemde saçmaladım...
1.yıl ortalamasını sen tut ikinci yıla aynen yaz.... offfffffff kaldıki formulde doğru değildir dimi ?

yaa ne geveliyo bu deli gecenin 00:43 ünde demeyin birazdan uyuyacam ve yine WC molasında düşünecem :S

ben 25 den açık artırmayı yapıyorum..... satıyorum analizi size....arkadaşlar 49,99 kadar yolu var...

kalıcam dimii şimdi ben...kalıcam dimiiiiii......... kalıcam dimieeeeeeeeeeeeeeee :'(
antidepresan mı alsam acaba ???