Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Valla al diycem ama bağımlılık yapar Ernesto. Yazık olur sonra :)

Gerçi bende aynı durumdayım. en kötüsü ise artık hatırlamıyorum sınavlarımın nasıl geçtiğini sanki toptan kaldım gibi ??? Ve bu daha çok stres yapıyor. Aynı durumda olan varmı olupta sonuçlar açıklandığında yüzü gülen varmı ?? UMUT VAR MI?

Unutuyor insan ya 2 ay bu!

Motora kayış attırmayalım dumanda boğuluruz bıraklalım zamana....

banada öyle geliyor kesin 60 günü geçmeyecekler kanun nizam bilen komisyon bunlar

bu kanun nizam 2 sınav önce de aynı komisyona bağlı değil miydi 75 günde açıkladılar ozaman:)))) ters tepmesin sonra:) 85 falan:)

sanmam.mart sınavı ankara bilgilendirme toplantısında bu konuda çok tepki gelmişti.sanmam 2 ayı geçirmezler.bence 4 eylülde açıklanır gibi geliyor.ama dediğin gibi komisyonun işi belli olmaz. ???

hayalişçisi ' Alıntı:
banada öyle geliyor kesin 60 günü geçmeyecekler kanun nizam bilen komisyon bunlar

bu kanun nizam 2 sınav önce de aynı komisyona bağlı değil miydi 75 günde açıkladılar ozaman:)))) ters tepmesin sonra:) 85 falan:)
yok tepmez merak etmeyin mart döneminden itibaren düzelme var 28/08/2009 açıklanır

inşaalah.bizde su merak ve stresten kurtulsak artık.

ben önümüzdeki pazartesinden itibaren her an açıklanabilir diyorum....
ozaman warya arkadaşlar ....
sabaha kadar tesmerin sitesini ablukaya alıcamız kesin....
adrenalin müthişşş ya şun anda bile garip bir heyecan var..
insan kalıcağını düşündüğü halde niye sevinirki..........ne garip yaratık şu insanoğlu.. :)

toplu terapi yapalım arkadaşlar...
hepbirlikde derin derin nefes allllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrr
alllll verrrrr
:D:D:D

Neyse 3G var cep telefonundan tesmerin sitesine bağlanırız artık gece yatarken yolda giderken her an takip etmek lazım.

şimdi benim anlamadığım ruhsatı almaya hak kazanan herkesmi aranıyor.

sevgili ernesto, benimde analiz hiç aklımdan çıkmıyor.sürekli hesap yapıyorum ve benim ticari borç devir hızım yanlış.nakit akım tablsu ise yarım dahi yapamadım.tekdüzen hesap planı sorusunu da senin gibi bütün hesapları yazmaya çalıştım yani saçmaladım diğer cevaplarımıda kabul ederlermi bilmiyorum çok üzgünüm >:(

merak etme analizcinin notu iyi.ben martta kalırım demiştim.geçtim.

inşallah sadece 50 almak istiyorum.umarımhocalar iyi bir tatil yapmış kafaları sakin ve gayet mutlu bir şekilde sınav kağıtlarımızı okur ve bol not veririler.

bende bir soru sormak istiyorum :D her ne kadar artık geçmiş olsada fikrinizi almak istiyorum.Meslek hukuku şu an tam 40 geliyor.İlk soruda SMMM yaptığı işlerle kimlere SMMM denir diye soru vardı.Yaptığı işleri kelime kelimesine yazdım ancak kimlere kısmını salladım.Ruhsatı almış,Yeterlilik sınavlarını vermiş kişiye yazdım.Ben bu soruya 10 puan verdim.Puanlama da a ve b şıkkı olduğu için 10'ar puandır değil mi ? yukardaki işleri yapana denir cevabını görünce kanunu maramara kampüsüne fırlatmıştım en son :D

yeterlilik dostumm zaten sen açıklamışsın soruyu be dostum..şimdi ha yukarıdakileri yapanlara demişsin ha senin yazdın..
kaldıki yazdığın bilgi yanlış değil...KANUNU KELİME KELİME YAZMAK ŞART DEĞİL anlıyacağın güzel birşeyler
alırsın rahat oll.....

ipek_06 ' Alıntı:
merak etme analizcinin notu iyi.ben martta kalırım demiştim.geçtim.

ipek bende geçermiyim sence arkadaşım :(

umarım haklı çıkarsın sınav sonuçları açıklandığında formda görüşürüz....... kinayeli oldu dimi :D

tülayy ' Alıntı:
sevgili ernesto, benimde analiz hiç aklımdan çıkmıyor.sürekli hesap yapıyorum ve benim ticari borç devir hızım yanlış.nakit akım tablsu ise yarım dahi yapamadım.tekdüzen hesap planı sorusunu da senin gibi bütün hesapları yazmaya çalıştım yani saçmaladım diğer cevaplarımıda kabul ederlermi bilmiyorum çok üzgünüm >:(

tülaycım sinirlerinin bozuk oldugu belli uzuldum dıyosun ama yuzunden nefret okunuyorrr:S
neyapıcaz tulay bu analizi :(

analiz ve denetimci okurken gayet notu bol.ben sınırdan kalırım dediğim derslerdi 60 ve 65 aldım.ama meslek için aynı şeyi söyleyemem 80 beklerken kaldım.

az kaldı arkadaşlar açıklanınca burda kim nasıl puan vermiş bakarız. maliyet muhasebesi bile sonu doğru olmadığı halde 50 ile geçiriyor.bir şeyler biliyor diye.