fonradar

Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar bende indiremedim notları lütfen mailimi vereyim banada atarmısınız [email protected]
şimdiden çok teşekkürler,tek dersim vergi ve çok korkuyorum

Arkadaşlar dosyanın boyutu 7 mb civarında olduğu için mail adreslerine gönderirken sorun oluyor. O yüzden mecburen rapide upload ediyorum. Yanlız rapidte en fazla 10 kez indirmeye müsade ediyor. Ben tekrar rapide upload ettim. 10 kez daha indirilebilir. Daha önceki mesajımda da yazdığım gibi indirebilen arkadaşlarda yardımcı olup kendileri de tekrar rapide upload ederlerse daha çok arkadaşımız faydalanabilir. Nasıl olsa ben indirdim demeyin. Diğer arkadaşlara da hep beraber yardımcı olalım lütfen.

http://rapidshare.com/files/238194429/VERG__304_.rar.html

BURDA İSTEYEN HERKESE MAİL ATIYORUM ŞİMDİ UMARM GİDER.

Bende isteyen arkadaşlara mail olarak gönderiyorum word dosyalarını...

herkese selamlar,
temmuzda ilk defa yeterlilik sınavına gireceğim.
foruma da yeni uye oldum zaten. sınava da yeni çalışmaya başlayacağım maalesef. zaten hepsini bir anda geçmek gibi bir iddiam da yok. daha ziyade sayısal dersleri geçmeyi planlıyorum (finansal muhasebe, maliyet, analiz gibi)
forumu kısa incelememde hazerfan ve TIMARLI nın katkılarını gördüm. daha şimdiden hem onlara hem de katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

hazerdanın rapid'e koyduğu vergi notlarını bana da bir gönderen olursa çok memnun olurum.
[email protected]

Saolsun bir arkadaş hazerfanın VUK, GV, KDV ve KV notlarını mail aracılığıyla gönderdi. Hazerfan notlar arasında AÖF nin vergi uygulamaları kitabının da olduğunu söylemiş önceki mesajlarda. O kaynağı elinde bulunduran kişi bana da mail olarak atabilir mi acaba? Tşk.

notlar için emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler çok güzel notlar

İçeriği hakkında bilgi verebilir misiniz

verdiğiniz linki kaydetmeden açtım ve sonra kayboldu tekrar yukleme yapmam için ne yapmalıyım. denedim olmadı çünki ???

merhaba arkadaşlar vergi notlarını bana da mail atabilir misiniz ben indiremedim.
[email protected]
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar ben buradaki vergi uygulamaları dosyasını açamıyorum.birlikte aç dediğimde karışık yazılar çıkıyor nedenini anlayamadım.bilen varmı?