Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kater ' Alıntı:
Bende bir tekrar yapayım diyorum sabahtan beri elim notlara gitmiyor bir türlü. Stres dolduk hepimiz. Şöyle dışarı çıkıp biraz hava almakta fayda var.

:) kendi adıma söyleyeyim eğer dışarı çıkıp hava alırsam,eminim yarın sınavda da havamı alırım.O yüzden ben almim alana da mani olmim.

havada alsan o :(milletin sesi şamata stres edersınava girerken bıktık

Biraz geç ama ben maliyeti İslam Çankaya'nın bitirme kitabından çalışmıştım. Çok faydasını gördüm.

ne olmuş olmuş ölümde değil ya
bayağa streslendik :)

keşke sınav ertense ne ii olur arkadaşlar zaman kazanırız demi

Hayırlısı artık bir tekrar dışından yapabileceğimiz birşey kalmadı.

ya aaaahhhhhhhh ederiz yada vahhhhhhh deriz leylekin ömrü lak lakınan geçer bizim ömrümüzde vah vahınnan geçer arkadaşlar

yabide kolay sorular gelirse yaşasın biz deriz kabus bitti deriz derin bir ooooooooooofffffffffffffffffffff çekeriz ve kıskananlar çatlasın deriz kıskananlar çatlasın

merhaba arkadaşlar.denetim çalışıyorum.hile ve usulsuzlükle yolsuzluk aynı şey mi?farklıysa aralarındaki fark nedir.bu sınavda spk dan soru bekliyorum.özellikle hile ve usulsüzlülten kaynaklanan önemli yanlışlık riskleri,hileli finansal raporlama gibi

denetimden celal kepenkcinin kitabının defterini özet çıkarttım.beğenmedim tekrar çıkarttım.bu sefer farklı kaynaklarıdan da eksikleri tamamladım.3 kere odanın soru cevaplarını yazarak çözdüm.artık yapabileceğim birşey kalmadı ama hayla kendimi yetersiz hissediyorum.sadece 50 almak istiyorum.

denetim kolay kardeşim
salla gitsin o kadar detaya gerek yok abartmayın ya ben o kadar çalışsaydım 100alırdım ben hiç yüzünü aşmadan 50 aldım salla gitsin sorular net değil zatenya

Sınava girecek tüm forumdaşlara başarılar dilerim.

maliyetten bu dönem orta zorlukta soru bekliyorum.eğer konuları atlamadan çalıştıysanız bu sınavı verirsiniz.

denetim çalışmaktan bıktım artık 5 kez kitap okunurmu
dikkat ederseniz denetimde sorular insanı çok yanıltıyor sadece sayınınz diyor ama cevaplar açıklanıyor açıklamalarıda yazılmış onun için arkadaşlar sınavda sadece sayınız diye biten sorulara
cevap verirken küçükte olsa açıklama yazınız derim.
herkese sonsuz başarılar

Nurdal bir sayabilsem zaten açıklamasını bir şekilde yapacağımda şu an hala çalışıyorum ama olacak gibi,İnşallah hepimiz geçeriz de kurtuluruz.

Sınava girecek bütün arkadaşlara sonsuz başarılar dilerim.