Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

RacHeeD ' Alıntı:
doğru olup olmadığı cuma günü belli olacak arkadaşlar, ama eğer doğru değilse söyleyen kişinin tüm kimlik ve adres bilgilerini sizinle paylaşacağım hiç merak etmeyin :)
sen şimdiden paylaş :D

ya bu oda aramasa da direk sonucları nete verseler ne ugrastırıolar 1 gün daha beklioz :D

tesmeri 2. kere aradım ve yarın bağlı olduğum odadan da öğrenebileceğimi söylediler. ya kaldıysam:( kaçla kaldığımı hangisinden kaldığımı öğrenmek için 1-2 gün daha nete vermeleri için bekleyeceğim.

faydası olur mu bilmem ama ilk sınavımda yarım yamalakta olsa 55 ile meslekten, 60 puanlık soruları yanıtlayarak analizden 50 ile geçmiştim. umarım diğer derslerimde beklediğimden yüksek gelir bu kabus burda biter :(

Hayrer TESMER cevap vermiş yani , olumlu bir gelişme ayrıca..

odayı aradım sonuçlar ulaşmamış istanbullular için söylüyorum

racheed ne yaptın ya bizim oda geçen sınav aramamıştı kazananları bende siteden görünce odayı arayıp sormuştum elimize sonuçlar gelmedi demişlerdi arkadaşına bir sorsan bütün odalaramı gönderiyorlar sonuçları.

Şimdi tesmeri aradım.Ne zaman açıklanacak sınavlar diye i >:(nternetten bakın bilemiyoruz biz dediler.

pekin81 ' Alıntı:
Şimdi tesmeri aradım.Ne zaman açıklanacak sınavlar diye i >:(nternetten bakın bilemiyoruz biz dediler.

2 kere aradım cumaya kadar belli olacak dediler. hatta yarın öğleden sonra odayı bile arayabilirsiniz dediler. bunların birbirlerinden mi haberi yok. bu ciddi bir şey. son hak diye birşey hatırlatırım >:(

ya ben iş miş yapamıyorum artık takıldım kaldım bu forumda

Yahu bu TESMER adamına göremi cevap veriyor, kimine yarın odadan öğrenin diyor, kimine bu hafta açıklanacak diyor, kimine bilmiyoruz diyor. Arkadaşlar bize adranelin mi veriyorsunuz TESMER in bişeyden haberi yok mu ??????????

Ne oluyor arkadaşlar herkes forumda. Bugün ençok online 853 diyor. Açıklandı mı yoksa ???