Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

merdiven ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
tülayy ' Alıntı:
arkadaşlar hangi odalardan arandınız söylermisiniz stajyer2007 tebrik ediyorum seni analiz ve denetimden kaç geldi
Notlarımı bilmiyorum tülay beni oda aramadı ankarada arkadaş var mali müşavir o tesmerden öğrendi beni aradı İnşallah Tülay sende geçersin

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ TESMERDEN ÖĞRENMİŞ MİŞ...

arkadaşım aranmadığın için bilmiyorsun. başkan aradığında sadece seni tebrik ediyor. notlarını söylemiyor. sorduğum vakit "bize sadece kazananların listesi geliyor notlar yazmıyor" demişlerdi...
ordeal28 ' Alıntı:
evet arandığını iddaa edenler hangi oda oldugunu söylemezse çok ağır konuşacağım
haziran79 ' Alıntı:
bence yalan.yine biri şaka yapıyor ama hiç hoş değil ..insanların yüreğine inecek.
Sizlere hiç birşey söylemiyorum yazıklar olsun insanlar sizinle birşey paylaşıyor yalancılılıkla suçluyorsunuz Neden yalan söyleyim beni burda tanıyan tanıyor. yazıklar olsun!!

Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, umarım bu mübarek günlerde almış oldukları ruhsatları hayırlı olur.

TESMER ACABA KAZANIN CEP TELEFONU İLE BİRLİKTEMİ GÖNDERİYOR KAZANANLARIN LİSTESİNİ

stajer2007 kardeşim ben seninle çoktandır bu sitede konuşuyorum insanları mazur gör olsun ayrıca da seni canı günülden kutluyorum yolun açık olsun

stajyer2007 ' Alıntı:
merdiven ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
tülayy ' Alıntı:
arkadaşlar hangi odalardan arandınız söylermisiniz stajyer2007 tebrik ediyorum seni analiz ve denetimden kaç geldi
Notlarımı bilmiyorum tülay beni oda aramadı ankarada arkadaş var mali müşavir o tesmerden öğrendi beni aradı İnşallah Tülay sende geçersin

arkadaşım aranmadığın için bilmiyorsun. başkan aradığında sadece seni tebrik ediyor. notlarını söylemiyor. sorduğum vakit "bize sadece kazananların listesi geliyor notlar yazmıyor" demişlerdi...
ordeal28 ' Alıntı:
evet arandığını iddaa edenler hangi oda oldugunu söylemezse çok ağır konuşacağım
haziran79 ' Alıntı:
bence yalan.yine biri şaka yapıyor ama hiç hoş değil ..insanların yüreğine inecek.
Sizlere hiç birşey söylemiyorum yazıklar olsun insanlar sizinle birşey paylaşıyor yalancılılıkla suçluyorsunuz Neden yalan söyleyim beni burda tanıyan tanıyor. yazıklar olsun!!

+10

stajyer2007 seni nerden tanıyalım allah aşkına.belki dalga geçiyordun.hayırlı olsun ayrıca

sedabaransel ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
merdiven ' Alıntı:
cbirhan79 ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
tülayy ' Alıntı:

ordeal28 ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:

+10

+100000000000000

arkadaşlar istanbul odası tarafından telefonla arandım bilginiz olsun.

Arkadaşlar, SMMM oldum, İSMMMO aradı, soyadım O, adım M

darısı başınıza...... ;D ;D :D

E.Eker ' Alıntı:
arkadaşlar istanbul odası tarafından telefonla arandım bilginiz olsun.
soyismin ne arkadasım hangi harfle başlıo

herkesi kendi odası mı arıyor istanbul odası mı?

AKSAM 4-30 DA NIYE ARAMAYA BASLARLARKI YAAA

SİMDİ MESAİ BİTTİ DİYİP GİTMESİNLER

meltem sayami ' Alıntı:
bursa odasından kimse yok mu aranan?varsa soyadı lütfen

a ile başlayan 2 arkadaşım arandı. sabreden derviş muradına ermiş. sadece sabırla beklemenizi tavsiye ederim. ha bugün ha yarın, sonuçları öğreneceksiniz...

arkadaşlar ben ankaradayım.su an arkadaşım aradı.metin polat aramış.