Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yetersınav ' Alıntı:
safransarı ' Alıntı:
ben ismmmo yu aradım istanbul. Baktım onlar aramıyor niye aramıyorsunuz beni diye aradım ismimi söyleyince baktılar söylediler. 0 212 315 84 41 numaradan saat yediye geliyordu oradaydılar çok meşgul çaldı ama başardım

arıom kimse acmıo gittiler herhal :d

evet teşekkürler. açtım öğrendim. ismim yoktu! kalmışım. bu macerada burda biter. herkese başarılar

3M_FS ' Alıntı:
arkadaşlar yarım saat önce ASMMMO başkanı aradı. Aramıza hoşgeldin dedi . darısı herkesin başına
tebrikler 3M_FS

mesut_bisar ' Alıntı:
arkadaşlar odayı aradım geçmişim 0 212 315 84 41 telefona cevap veriyolar darısı sizin başınıza
ay benim telimi niye açmıolar yahuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

yeterlilik ' Alıntı:
ya ilk giren arkadaşlar,şu meslekten hepiniz kesin geçeğim mi demiştiniz.Kalırım diyip geçen yok mu ? şu dersi vermişsem sorun yok yaaaa
Yeterlilik benim denetim ve analiz diğer derslerime göre zor geçmişti diğer derslerde bütün soruları yanıtladım denetim ve analizde ise 1 tane tam sorum diğer sorulardanda yarım olsada doğru yanıtlar vardı komisyon çok inceler diye kıt not verir diye korkuyordum kesin kalırım demiyordum. Sonuçta başardım sende geçersin inşallah

stajyer2007 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
ya ilk giren arkadaşlar,şu meslekten hepiniz kesin geçeğim mi demiştiniz.Kalırım diyip geçen yok mu ? şu dersi vermişsem sorun yok yaaaa
Yeterlilik benim denetim ve analiz diğer derslerime göre zor geçmişti diğer derslerde bütün soruları yanıtladım denetim ve analizde ise 1 tane tam sorum diğer sorulardanda yarım olsada doğru yanıtlar vardı komisyon çok inceler diye kıt not verir diye korkuyordum kesin kalırım demiyordum. Sonuçta başardım sende geçersin inşallah

Teşekkürler,ya en baştan beri diyorum zaten 7/7 lik kağıt vermedim de,mesleği verdiysem dünyalar benim olur.Maliyetten zaten piyangodan kaldım.Çok güveniyordum kendime ama ters tepti.İnşallah sadece maliyet kalmıştır.Ezber yapmak istemiyorum artık.

Neden aramıyorlar :( Hadi aramıyorlar nete versinler zaten elbet kaldığımız var. Ama hangisi???

aranan yok daha galiba sustu herkes:D

hayırlı akşamlar ne bu telaş açıklanmış galiba tesmerin sitesine ne zaman verilecekmiş bilen varmı arkadaşlar bu hayırlı günlerde hayırlı olsun hepimiz için

geçen dönem gece yarısı sisteme yüklenmiş.Saat 01:40 da sahurda bakarız artık

benim hala umudum var belki unutmuşlardır aramayı beni :D

Parmaklarım ağrıdı tesmere bakmaktan ama olmaz ki. Haksız rekabet, çifte standart, eşitsizlik neararsan var.

Bu akşam hayatımın en güzel haberini aldım... İnşallah burda paylaşım yaptığımız bütün arkadaşları ararlar...

sınav soru cevapları yayınlanmadan sitede sınav sonuçlarının açıklanması doğalmı önceden böyle bir uygulama oldumu sınav cevapları açıklanmadan sonuçların açıklandığı oldumu