Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

jenya ' Alıntı:
yetersınav forumu takip edemedim aradılar mı seni
hayır arkadasım aranmadım. ismmmo yu ben aradım ve gecenler lıstesınde adımın olmadıgını ogrendım. şu an hangisınden kaçla kaldığımı öğrenemk için merakla bekliyorum.

bu arada aranmayı bekleyen arkadaşlar odaları aradılar mı? gayet ılımlı bır sekılde yakalştılar ve akşamın ılerleyen bır saatı de olsa telefonlara cevap verdıler

asmo nun sitesinde tesmer sınav sonuçları bölümünde güncelleniyor diye bilgi notu çıkıyor bilginize

Yapım aşamasındadır diyor. Bu da ne???

hepimiz için hayırlısı arkadaşlar bence yatıp uyuyabilen yatıp uyusun herkese selamlar...

kerem81 ' Alıntı:
Yapım aşamasındadır diyor. Bu da ne???

neresı dıyo? hala tesmer ve odanın sayfası aynı. hıc bır tık yok :-\

ankara demiş arkadaş bende oraya baktım. ancak güncelleniyor değil yapım aşamasında diyor.

yani ana sayfaya şu gün şu saatte açıklanacak diye bi yazı koymak bu kadar zormu

açıklanmayacak gibi :( yarı uyuyorum yarı yazıyorum. 10-15 dakıka ancak bekleyebileceğim galiba

tesmerden cok odanın sayfasını kontrol etmek lazım. önce orda açıklanıyor dıye hatırlıyorum. en azından yapım aşamasında falan fılan dıyordu galıba

yetersınav ' Alıntı:
tesmerden cok odanın sayfasını kontrol etmek lazım. önce orda açıklanıyor dıye hatırlıyorum. en azından yapım aşamasında falan fılan dıyordu galıba

Ama İsmmmo nun sayfasında zaten Tesmere link veriyo.başka bir yer daha mı var?

kmlaky ' Alıntı:
yetersınav ' Alıntı:

Ama İsmmmo nun sayfasında zaten Tesmere link veriyo.başka bir yer daha mı var?

evet doğru söylüyorsunda tesmerin sayfasında bir şey yokken odanın sayfası yapım aşaması dıye uyarı veriyor çok önceden. nasıl bır sıstemse. gördüğüm kadarıyla ismmmo nun sayfasında hala tık yok. yapım aşaması önce odanın sayfasında başlıyor demek istedim

uykum geliyor ya.. telefonlarımızı versek sırayla uyusak nöbet tutsak olmaz mı:)

yetersınav ' Alıntı:
jenya ' Alıntı:
yetersınav forumu takip edemedim aradılar mı seni
hayır arkadasım aranmadım. ismmmo yu ben aradım ve gecenler lıstesınde adımın olmadıgını ogrendım. şu an hangisınden kaçla kaldığımı öğrenemk için merakla bekliyorum.

bu arada aranmayı bekleyen arkadaşlar odaları aradılar mı? gayet ılımlı bır sekılde yakalştılar ve akşamın ılerleyen bır saatı de olsa telefonlara cevap verdıler

ben aradım kimse açmadı ;D

sonuçlar bu gece sisteme verilir mi? bilgisi olan var mı?

yatıp uyumayı denedim ama içim içimi yedi nasıl bu kadar başarısız olabıldım dıye >:( baktım ki hala tesmer veya oda da tık yok. yarın 10-11 den önce açıklanacağını sanmıyorum. uyumayı denemek en iyisi

Mart sonuçları aramaların olduğu gece 01.40 gibi yayınlanmış.Ben 40 dk. daha bekleyeceğim.

kmlaky ' Alıntı:
Mart sonuçları aramaların olduğu gece 01.40 gibi yayınlanmış.Ben 40 dk. daha bekleyeceğim.

ooff bende bekliim o zaman :( zaten uyku tutmuyor. ama ben sabahı bulacagı kanısındayım