Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kimse bilmiyor anlaşılan. Yaw vergiden kötü sonuç bekleyen fakat geçen birileri var mı? Bize de nasıl geçtiklerini açıklarlarsa en azından biraz rahatlarız.

Şu sonuçları biran önce açıklasalar artık yoksa benim film kopmak üzere. Bu arada sınavı kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum darısı herkesin başına.

vergiden kötü bekleyip geçen biri olmuş .. geçmiş sayfalarda okumuştum bol dağıtılmış notlar bazı derslerden

arkadaşlar nasıl çalışacağını hangi kaynak çalışacağını düşünen yardım isteyen kişilere yardımcı olurum özel mesaj atmanız yeterli

NOT: bu arada kurs görevlisi cd satıcısı felan değilim smmm adayıyım son iki hakkım kalmıştı temmuzda 4 te 4 yapmışım diğer sınavlara doğru düzgün çalışamamıştım mart ve temmuz sınavına 6 ay çalıştım 6 ders verdim

umarım stajını başlatmış bütün arkadaşlar ruhsat almaya hak kazanabilirler

arkadaşlar nişanlımı aramamışlardı kazandın diye ve geçen mart /2009 da 7/7 yapmıstı o yüzden hala umudumuz var yitirmiyoruz umutları inş. kazanırız

luckynur ' Alıntı:
vergiden kötü bekleyip geçen biri olmuş .. geçmiş sayfalarda okumuştum bol dağıtılmış notlar bazı derslerden

valla beklediklerinden yüksek alanlar ne yazdıkalrını, daha doğrusu yazdıkalrının doğru olduğunu bilmiyor o zaman. hep 40 dedim şu derse ve hepte 40la kaldım. maalesef yine 40 la kaldığımı düşünüyorum. yani bir bana notları mı bol değil hocaların. millet mi çok şanslı anlamadım ki. inanın üzüntüden gözüme uyku girmiyor :(

hadi inşallah söylediğin gibi olur lucky yoksa bu stres beni yiyip bitirecek. Saolasın içim biraz ferahladı en azından.

luckynur ' Alıntı:

murat özkan ' Alıntı:

:) dakikası dakikasına tutacak diye birşey yok. ama sende haklısın umut işte. benim içimden bir ses yarın 10-11 i bekle diyor ama

17 dakika ne için belli bir saat mi var açıklanması ile ilgili 01:40 da mı açıklanacak arkadaşlar uykum kaçtı yaa sahurda belli olur ama kesin o zaman :)

O zaman işimiz yaş bu dönem keyifleri yerinde değildir eve gitmişlerdir notları girmeden :) Sahurda bakarım artık hepinize iyi geceler...

Mohican ' Alıntı:
hadi inşallah söylediğin gibi olur lucky yoksa bu stres beni yiyip bitirecek. Saolasın içim biraz ferahladı en azından.

luckynur ' Alıntı:

bekleyip görücez bakalım bol mu notlar..
İnşallah bu sıkıntı biter.. bir 2. ne nasıl tahammül ederim bilemiyorum..

tesmer sayfası açık odanın sayfası açık tesmer içindeki özel not görüntüleme açık :Dson 7 dakika gözlerinizi açın sayfaları yenilemeye başlayın zaten açıklanmazsa gider yatarım ben ::)

mart ayında aramalar öğlen başladı. yaklaşık 12 saat sonra nete vermiş oldular.
ama bu sefer akşam mesai bitimine doğru başladı aramalar. en iyimser haliyle sabah 10-11 diyorum. sanırım beklemenin faydası yok. üzüntüden uyuyamayacağım orası ayrı birşey am abekelemenin hiç faydası yok inanın bana :(

hadi iyi geceler artık ramazan davulcusuna söyledim onda mobil internet var abi ben bakarım davulla haber veririm dedi :Dkazandımmı davulla çifte telli çalacak kazanamazsam çalar kafasına göre bi seyler :-\bu gün olmayacak bu iş

bende kaçıyorum. bekleyenlerin herşey gönlünce olsun. iyi geceler

Arkadaşlar aranmayanlar sıkıntı yapmasın aramalar geç başladı
Yarında devam edecek ve Cuma günü internette yayınlanacak

boşa mı beklioz ne :D