Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

boşa bekliyoruz her zaman cuma günleri açıklanmadımı bu sınav
yine öyle olacaktır tahminim

geçen dönem , cuma aradılar ama bu dönem çarşamba belli olmaz yani kıyaslamak ne kadar doğru bilinmez

bence ramazan diye insafa geldiler :D
bugün odadan bir tanıdıgım bugün arıyorlar kazananları
12 den sonra internete verirler sabah bakarsınız demişti
hala beklioz :D

evet sonuçlar hala verilmemiş. en iyi ihtimal 10-11 demiştim. şimdi onu bekelyeceğiz ama öğleden sonraya kalam ihtimali çok yüksek. bu arada cuma diyen arkadaşlarımız var. cumayı bulmaz. en kötü öğleden sonra 6 gibi açıkalnır

offf beklemek kadar kötü bişey yok belki bugunde devam ederler aramaya yarın int verirler olamaz mı acaba?

safransarı ' Alıntı:
ben ismmmo yu aradım istanbul. Baktım onlar aramıyor niye aramıyorsunuz beni diye aradım ismimi söyleyince baktılar söylediler. 0 212 315 84 41 numaradan saat yediye geliyordu oradaydılar çok meşgul çaldı ama başardım
teşekkür ederim dün akşam senin yazını görünce aradım hemen gerçekten cevap veriyorlar. Henüz sonucunu öğrenemeyen arkadaşlar bu telefondan arayın sizde. Ben geçtim darısı herkesin başına. tek dersim vergi kalmıştı %50 diyodum ama geçmişim ya rüyada gibiyim hala..

Kabus gibiydi gece. Saat başı kalkıp önce buraya sonra tesmere girip baktım :(
Şu an uyuyorum resmen

beni dün 16,32 de aradılar tebrik ederiz hayırlısı olsun diye. sınava 2.girişim ve 3 dersim vardı vergi-meslek hukuku-maliyet muhasebesi.. vergiden kalmış olmayı bekliyordum. çünkü ilk sınavda iyi kağıt vermiş olmama rağmen 40 almıştım. merakla sınavdan kaç aldığımın açıklanmasını bekliyorum. ilk sınavda da maliyet muhasebesi ve meslek hukukundan geçerim diyordum kalmıştım. bu kez vergiden kaldım diyordum sanırım geçmişim gerçi gözlerimle görmeden inanamıyorum. sınava giren tüm arkadaşların gönlündeki sonuçları almasını diliyorum.

Tesmerle görüştüm 1-2 gün içinde internette olacak diyorlar . Arkadaşlar bu günde yüklenmez bu sonuçlar söyleyeyim.

cbirhan79 ' Alıntı:
Tesmerle görüştüm 1-2 gün içinde internette olacak diyorlar . Arkadaşlar bu günde yüklenmez bu sonuçlar söyleyeyim.

Olmaz arkadaşım en geç 10 -11 . Sen inan bana :)

Günaydın arkadaşlar, ben de Mart-2009 döneminde kazandım. Şu anki bekleyişinizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok stresli. Umarım hakeden tüm arkadaşlarım kazanmıştır. Herkese başarılar, iyi çalışmalar...

behzatN ' Alıntı:
beni dün 16,32 de aradılar tebrik ederiz hayırlısı olsun diye. sınava 2.girişim ve 3 dersim vardı vergi-meslek hukuku-maliyet muhasebesi.. vergiden kalmış olmayı bekliyordum. çünkü ilk sınavda iyi kağıt vermiş olmama rağmen 40 almıştım. merakla sınavdan kaç aldığımın açıklanmasını bekliyorum. ilk sınavda da maliyet muhasebesi ve meslek hukukundan geçerim diyordum kalmıştım. bu kez vergiden kaldım diyordum sanırım geçmişim gerçi gözlerimle görmeden inanamıyorum. sınava giren tüm arkadaşların gönlündeki sonuçları almasını diliyorum.

öncelikle tebrikler. ama vergi bir dersten kalamyı bekleyipte geçmek nasıl birşey. yani ben hep 40ta takıldım kaldım. 40 bekeldim 40 aldım. cvplarımı bır ara karşılaştırırsak...aralık son hakkım :(

bende geceden beri bekliyorum sersem gibiyim yaw

yeter bu işkence versinler sonuçları. beni aramazlar ben 2 dersten girmiştim. benim aralığa 2 sınavım var daha ama 2 yi 3 yapmak var 4 yapmak var allah korusun

arkadaşlar ben az önce ismmmo'yu aradım. bana sonucu söylemediler.öğleden sonra 3 gibi tesmer'în sitesine bakın dediler.