teşekkür ederim dün akşam senin yazını görünce aradım hemen gerçekten cevap veriyorlar. Henüz sonucunu öğrenemeyen arkadaşlar bu telefondan arayın sizde. Ben geçtim darısı herkesin başına. tek dersim vergi kalmıştı %50 diyodum ama geçmişim ya rüyada gibiyim hala..safransarı ' Alıntı:ben ismmmo yu aradım istanbul. Baktım onlar aramıyor niye aramıyorsunuz beni diye aradım ismimi söyleyince baktılar söylediler. 0 212 315 84 41 numaradan saat yediye geliyordu oradaydılar çok meşgul çaldı ama başardım
karma ' Alıntı:ya bu bekleyiş adamı öldürüyor
cbirhan79 ' Alıntı:Tesmerle görüştüm 1-2 gün içinde internette olacak diyorlar . Arkadaşlar bu günde yüklenmez bu sonuçlar söyleyeyim.
kerem81 ' Alıntı:cbirhan79 ' Alıntı:Tesmerle görüştüm 1-2 gün içinde internette olacak diyorlar . Arkadaşlar bu günde yüklenmez bu sonuçlar söyleyeyim.
Olmaz arkadaşım en geç 10 -11 . Sen inan bana![]()
behzatN ' Alıntı:beni dün 16,32 de aradılar tebrik ederiz hayırlısı olsun diye. sınava 2.girişim ve 3 dersim vardı vergi-meslek hukuku-maliyet muhasebesi.. vergiden kalmış olmayı bekliyordum. çünkü ilk sınavda iyi kağıt vermiş olmama rağmen 40 almıştım. merakla sınavdan kaç aldığımın açıklanmasını bekliyorum. ilk sınavda da maliyet muhasebesi ve meslek hukukundan geçerim diyordum kalmıştım. bu kez vergiden kaldım diyordum sanırım geçmişim gerçi gözlerimle görmeden inanamıyorum. sınava giren tüm arkadaşların gönlündeki sonuçları almasını diliyorum.