Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

315 84 41 İSMMMO bu numr dan söylüyolar benim de bitti yuppi:)))

Aslında ilk olarak sonuçları internete verip ardından kazananları tebrik için aramaları lazım. Bi çok insan hala öğrenemedi sonucunu. Akşam heyecandan bayılcaktım nerdeyse, iftarda sadece su içtim. sonra dayanamadım ist. odasını arayıp öğrendim. Belki üniversite sonucum açıklanırken bu kadar heyecanlanmamıştım.

BİL_GiN nerelerdesin çoktandır görünmüyorsun sonuçları öğrenebildin mi?

biraz önce beni de aradılar bittii nihayet... kazanan herkesi tebrik ederim bende...

Kazanan kazanamayan haber edilen edilmeyen herkez burda bu gün....

Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D

stajyer2007 ' Alıntı:
BİL_GiN nerelerdesin çoktandır görünmüyorsun sonuçları öğrenebildin mi?

inzivaya çekilmiştim :) nolsun ya bilirsin işte iş güç koşuşturmaca, sıkıntı üstüne stres ve gerginlik vs vb nedenler. nasıl keyifler burada. bakıyorum hep kazananlar yazıyor yaw arkadaşlar bozmayın moralleri arkadaşlar benide arayan olmadı zaten ararlarsa da açmıycam :D

tesmerin sayfası acılmıyo herhalde verilecek sonuçlar

ya hakkaten bende onu düşündüm arkadaşım hangi odadasın bi başkana bastırsak. dün annem diyorki odayla pazarlık yap :) tövbeeee :):):)

fatihyy ' Alıntı:
Arkadaşlar ilk girişte 7/7 yapana Ruhsat için bir indirim Kampanya v.s. bir şey yok mu yahuu. Teşfik etmek lazım değil mi insanları. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ;D

0533 690 10 57 beni arayan numara