tel aynımı özel bi numara varmıelfin ' Alıntı:İstanbul odasında kazanan listesi var arkadaşlar arayın öğrenin.
KTB ' Alıntı:NNA83 ' Alıntı:evet tek ders vergiydi son hakkımdı ve arandım...:->KTB ' Alıntı:tek dersi vergi olup da smmm olan var mı ?
NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası bır not mu beklıyordun ?
ıkıncı kez aradım odayı hayır diyolar liste elimizde yokelfin ' Alıntı:İstanbul odasında kazanan listesi var arkadaşlar arayın öğrenin.
canann ' Alıntı:tel aynımı özel bi numara varmıelfin ' Alıntı:İstanbul odasında kazanan listesi var arkadaşlar arayın öğrenin.
NNA83 ' Alıntı:KTB ' Alıntı:NNA83 ' Alıntı:evet tek ders vergiydi son hakkımdı ve arandım...:->KTB ' Alıntı:tek dersi vergi olup da smmm olan var mı ?
NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası bır not mu beklıyordun ?
NNA83 sorularımla seni bunalttığım için kusura bakma. Hatırladığın kadarı ile vergiden hangi soruları yaptın ? Bir de istanbul da meslek mensupları / stajyer fazla olduğu bızı gec arıyorlar
aynen öyle 2 soru yu yapmıştım öyle bir not bekliyordum izmir odası...inşallah sende aranırsın...
elfin ' Alıntı:Notlar yokki ellerinde Kazanan listesi var.
istanbul odasından kazananlar lıstesı var mı deim yok diyolar delircem siz nasıl nasıl öğrendinizelfin ' Alıntı:Notlar yokki ellerinde Kazanan listesi var.