KTB ' Alıntı:NNA83 ' Alıntı:KTB ' Alıntı:NNA83 ' Alıntı:evet tek ders vergiydi son hakkımdı ve arandım...:->KTB ' Alıntı:tek dersi vergi olup da smmm olan var mı ?
NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası bır not mu beklıyordun ?
NNA83 sorularımla seni bunalttığım için kusura bakma. Hatırladığın kadarı ile vergiden hangi soruları yaptın ? Bir de istanbul da meslek mensupları / stajyer fazla olduğu bızı gec arıyorlar
aynen öyle 2 soru yu yapmıştım öyle bir not bekliyordum izmir odası...inşallah sende aranırsın...
Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:Arkadaşlar Sakarya odası notlarıda söylüyor.
Bunu yazan SMMM dir beri gelin.
Darısı herkesn başına.
??kaya34 ' Alıntı:istanbul odasından aranan arkadaşlar olunca paylasalım hemen ve soyadı hangi harfle başluyo belirtirlerse cok sevınıcem
PETROS ' Alıntı:Alıntı sahibi: NNA83 üzerinde Bugün 11:18:38 ÖÖ
Alıntı sahibi: KTB üzerinde Bugün 11:09:09 ÖÖ
Alıntı sahibi: NNA83 üzerinde Bugün 11:06:12 ÖÖ
Alıntı sahibi: KTB üzerinde Bugün 11:01:25 ÖÖ
tek dersi vergi olup da smmm olan var mı ?
evet tek ders vergiydi son hakkımdı ve arandım...:->
NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası
bır not mu beklıyordunkesin geçersin o zman ben emsal bedeli doğru yaptım birde kirayla ilgili soru vardı sanırım onu yaptım ücrete de karaladım bişeyler geçmişim
NNA83 sorularımla seni bunalttığım için kusura bakma. Hatırladığın kadarı ile vergiden hangi soruları yaptın ? Bir de istanbul da meslek mensupları / stajyer fazla olduğu bızı gec arıyorlar
aynen öyle 2 soru yu yapmıştım öyle bir not bekliyordum izmir odası...inşallah sende aranırsın...
inan bana soruları pek hatırlamıyorum heyecandan unuttum sanırım sen bana hatırlat olmadı ... ben söyleyeyim bir 30 puanlık soruyu yaptım birde 20 puanlık diğerlerinede birşeyler yazmıştım ama yanlışta olsa....
ben 1 ile 4 soruyu tam yaptım. ikinci soruya sadece ücret yazdım. 3 soruyada emsal bedeli tanımladım.
Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:Vergi:70
Denetim:72
notların çok iyi dediler çelenk yollayacak bana Tesmer...