Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

ankara başlamış,hayırlı haberler inşallah

KTB ' Alıntı:
NNA83 ' Alıntı:
KTB ' Alıntı:
NNA83 ' Alıntı:
KTB ' Alıntı:
tek dersi vergi olup da smmm olan var mı ?
evet tek ders vergiydi son hakkımdı ve arandım...:->

NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası bır not mu beklıyordun ?

NNA83 sorularımla seni bunalttığım için kusura bakma. Hatırladığın kadarı ile vergiden hangi soruları yaptın ? Bir de istanbul da meslek mensupları / stajyer fazla olduğu bızı gec arıyorlar

aynen öyle 2 soru yu yapmıştım öyle bir not bekliyordum izmir odası...inşallah sende aranırsın...

inan bana soruları pek hatırlamıyorum heyecandan unuttum sanırım sen bana hatırlat olmadı ... ben söyleyeyim bir 30 puanlık soruyu yaptım birde 20 puanlık diğerlerinede birşeyler yazmıştım ama yanlışta olsa....

Arkadaşlar Sakarya odası notlarıda söylüyor.
Bunu yazan SMMM dir beri gelin.
:D
Darısı herkesn başına.

istanbul odasından aranan arkadaşlar olunca paylasalım hemen ve soyadı hangi harfle başluyo belirtirlerse cok sevınıcem

Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:
Arkadaşlar Sakarya odası notlarıda söylüyor.
Bunu yazan SMMM dir beri gelin.
:D
Darısı herkesn başına.

benim gibi çok kritik arkadaşlar varsa..

ve kalırlarsa,
unutmasınlar yalan dünya,,

umutlarını çok çalışarak sonraki sınava saklasınlar.

nede olsa yalan dünya...

istanbul istanbul duy sesimizi
işte bu çilekeşlerin ayak sesleri :))

Alıntı sahibi: NNA83 üzerinde Bugün 11:18:38 ÖÖ
Alıntı sahibi: KTB üzerinde Bugün 11:09:09 ÖÖ
Alıntı sahibi: NNA83 üzerinde Bugün 11:06:12 ÖÖ
Alıntı sahibi: KTB üzerinde Bugün 11:01:25 ÖÖ

NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası bır not mu beklıyordun ?

NNA83 sorularımla seni bunalttığım için kusura bakma. Hatırladığın kadarı ile vergiden hangi soruları yaptın ? Bir de istanbul da meslek mensupları / stajyer fazla olduğu bızı gec arıyorlar

aynen öyle 2 soru yu yapmıştım öyle bir not bekliyordum izmir odası...inşallah sende aranırsın...

inan bana soruları pek hatırlamıyorum heyecandan unuttum sanırım sen bana hatırlat olmadı ... ben söyleyeyim bir 30 puanlık soruyu yaptım birde 20 puanlık diğerlerinede birşeyler yazmıştım ama yanlışta olsa....

ben 1 ile 4 soruyu tam yaptım. ikinci soruya sadece ücret yazdım. 3 soruyada emsal bedeli tanımladım.

kaya34 ' Alıntı:
istanbul odasından aranan arkadaşlar olunca paylasalım hemen ve soyadı hangi harfle başluyo belirtirlerse cok sevınıcem
??

Arkadaşlar İSMMMO yu aradım. İstanbul Odası aramaya başlamış. Liste başkandaymış. Sekreter kazananları bağlıyormuş. İsim verdim ama bilgi vermediler.

Vergi:70
Denetim:72
notların çok iyi dediler çelenk yollayacak bana Tesmer...

PETROS ' Alıntı:
Alıntı sahibi: NNA83 üzerinde Bugün 11:18:38 ÖÖ
Alıntı sahibi: KTB üzerinde Bugün 11:09:09 ÖÖ
Alıntı sahibi: NNA83 üzerinde Bugün 11:06:12 ÖÖ
Alıntı sahibi: KTB üzerinde Bugün 11:01:25 ÖÖ

NNA83 benim tek ders vergiydi ve 40-65 arsı beklıyorum ıstanbul a kayıtlıyım sen de mı ıstanbul a kayıtlısın ve 40-65 arası

bır not mu beklıyordunkesin geçersin o zman ben emsal bedeli doğru yaptım birde kirayla ilgili soru vardı sanırım onu yaptım ücrete de karaladım bişeyler geçmişim

ben 1 ile 4 soruyu tam yaptım. ikinci soruya sadece ücret yazdım. 3 soruyada emsal bedeli tanımladım.

Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:
Vergi:70
Denetim:72
notların çok iyi dediler çelenk yollayacak bana Tesmer...

denetim hocası bu dönem iyi mi puan veriyor demek bu..?

benim soyadım Y ile başlıyo. bekleki istanbul beni arasın.

istanbul beni hapsetmiş..

delirecem işi gücü boşladım yeter artık sabrım kalmadı

arkadaşlar kazanmışım. izimir odası aradı. soyadımın ilk harfi "i". kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. diğer arkadaşlarda inş. önümüzdeki sınavlarda rahat rahat sınavlarını veririler inş.

soyadı alfabetik sıraya göre mi arıyorlar bir de sadece başkan mı arıyor? ordaki görevliler listeyi paylaşıp aramıyorlarmı?