Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

istanbuldan soyadı 'd' harfiyle aranan var mıı

kaya34 ' Alıntı:
feyruka ' Alıntı:
hayatinrengi ' Alıntı:
İstanbul odası arandım :) denetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
benim derslerrrrrrrrrrrr. meslek hukuku ve denetim nasıl geçmişti????
soyadınız hangı harfle basluyo

denetim ve meslek hukuku güzel geçmişti zaten iyi bekliyordum soyadım a harfiyle başlıyor inşallah sende geçersin

kaya34 ' Alıntı:
arkadaşlar istanbuldan aranan arkadaşlar soyadınız neyle başluyo heycandan ölcez yardımcı olsanız

son adım t ile başlıyo, saat 12 olmadan aranmıştım. alfabetik sıraya göre aramıyorlar yani

hayatinrengi ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:
feyruka ' Alıntı:
hayatinrengi ' Alıntı:
İstanbul odası arandım :) denetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
benim derslerrrrrrrrrrrr. meslek hukuku ve denetim nasıl geçmişti????
soyadınız hangı harfle basluyo

denetim ve meslek hukuku güzel geçmişti zaten iyi bekliyordum soyadım a harfiyle başlıyor inşallah sende geçersin

teşekkür ederim. inşallah benim üçü de kritik:-( ne kötü diyebiliyorum ne de iyi

BEZELYE ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:
arkadaşlar istanbuldan aranan arkadaşlar soyadınız neyle başluyo heycandan ölcez yardımcı olsanız

son adım t ile başlıyo, saat 12 olmadan aranmıştım. alfabetik sıraya göre aramıyorlar yani
sizi aradıkları teli yazsanıza

maliyetten geçen arkadaşlar sınavınız ve gelen not ile ilgili yorum yaparmısınız
çatlıyoruz burdaaaaaaaaaaa

soyadı 'd' harfiyle aranan varmı ıstanbuldan

istanbul odası 20 dakika önce arandım
soyadım a harfi ile başlıyor tc kimlik 466

canann ' Alıntı:
BEZELYE ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:

2123158400

BEZELYE ' Alıntı:
canann ' Alıntı:
BEZELYE ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:

bu numaramı 514 lü bi numaraydı değişmiş demekki
2123158400

arkadaşlar 2 dersım kaldıydı . fınansal ve malıyet.fınansldan 15 malıyetten 50 almışım.malıyetten beklemıyordu.ama gidişatıma puan vermiş olabılırler.bakalım fınansalı nasıl vereceğm:((

phoboss ' Alıntı:
arkadaşlar 2 dersım kaldıydı . fınansal ve malıyet.fınansldan 15 malıyetten 50 almışım.malıyetten beklemıyordu.ama gidişatıma puan vermiş olabılırler.bakalım fınansalı nasıl vereceğm:((
hangi oda ya nasıl oreniyonuz benimkinide öğrensene ya bana neden bılgı vermiyolar anlamadım

phoboss ' Alıntı:

maliyetten sonuç yanlşmıydı benim gidiş doğru ama sonuç yanlış arada bazı hatalar yapmışım seninde buna benzer bişey miydi?
tabi net bişey olmaz ama merak işte

bazı odalar sanırım kalsa bile arayıp bilgi veriyorlar bazıları da yan gelip yatıyor dünyadan bi haber

ya her odaya sadece kendi adaylarının belgesi mi gönderiliyo? yani ben başka bi odayı arayarak öğrenemezmiyim acaba istanbul odasının arayacağı yok :-(