kaya34 ' Alıntı:soyadınız hangı harfle basluyofeyruka ' Alıntı:benim derslerrrrrrrrrrrr. meslek hukuku ve denetim nasıl geçmişti????hayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
soyadın neyle başluyo seninfeyruka ' Alıntı:dakikalar ilerledikçe umutlarım da tükeniyor :'(
kaya34 ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan aranan arkadaşlar soyadınız neyle başluyo heycandan ölcez yardımcı olsanız
hayatinrengi ' Alıntı:kaya34 ' Alıntı:soyadınız hangı harfle basluyofeyruka ' Alıntı:benim derslerrrrrrrrrrrr. meslek hukuku ve denetim nasıl geçmişti????hayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
denetim ve meslek hukuku güzel geçmişti zaten iyi bekliyordum soyadım a harfiyle başlıyor inşallah sende geçersin
sizi aradıkları teli yazsanızaBEZELYE ' Alıntı:kaya34 ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan aranan arkadaşlar soyadınız neyle başluyo heycandan ölcez yardımcı olsanız
son adım t ile başlıyo, saat 12 olmadan aranmıştım. alfabetik sıraya göre aramıyorlar yani
kaya34 ' Alıntı:soyadın neyle başluyo seninfeyruka ' Alıntı:dakikalar ilerledikçe umutlarım da tükeniyor :'(
canann ' Alıntı:sizi aradıkları teli yazsanızaBEZELYE ' Alıntı:kaya34 ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan aranan arkadaşlar soyadınız neyle başluyo heycandan ölcez yardımcı olsanız
son adım t ile başlıyo, saat 12 olmadan aranmıştım. alfabetik sıraya göre aramıyorlar yani
BEZELYE ' Alıntı:bu numaramı 514 lü bi numaraydı değişmiş demekkicanann ' Alıntı:sizi aradıkları teli yazsanızaBEZELYE ' Alıntı:kaya34 ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan aranan arkadaşlar soyadınız neyle başluyo heycandan ölcez yardımcı olsanız
2123158400
hangi oda ya nasıl oreniyonuz benimkinide öğrensene ya bana neden bılgı vermiyolar anlamadımphoboss ' Alıntı:arkadaşlar 2 dersım kaldıydı . fınansal ve malıyet.fınansldan 15 malıyetten 50 almışım.malıyetten beklemıyordu.ama gidişatıma puan vermiş olabılırler.bakalım fınansalı nasıl vereceğm(
phoboss ' Alıntı:arkadaşlar 2 dersım kaldıydı . fınansal ve malıyet.fınansldan 15 malıyetten 50 almışım.malıyetten beklemıyordu.ama gidişatıma puan vermiş olabılırler.bakalım fınansalı nasıl vereceğm(