Maliyet Yurdakul Çaldağ olması lazımACCO ' Alıntı:Arkadaşlar finansal muhasebe soruları yusuf sürmen e ait, peki maliyet soruları da mı kendisine ait? şayet öyleyse sürmen tarzı soruları nereden temin edebiliriz? bilgisi olan var mı?
jaques ' Alıntı:Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım
jaques ' Alıntı:Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım
hülyag ' Alıntı:s3m ' Alıntı:Ben Denetimden 100 lük kağıt verdim.Gerçekten!Üstelik konunun tamamen özünü yazdım,kağıt düzenim iyiydi,Sınav sonrası yayınlanan cevaplarla benim yanıtımı karşılaştırdım.Hadi dedim 100 kimseye vermezler,o yüzden 80-90 gelir.vee 50 geldi!!!!!İnanamadım!sibelbursa ' Alıntı:mrb arkadaşlar denetim dersi ile ilgili yorumlarınız nedir beklediğiniz notları aldınızmı ben 80-90 beklerken 32 almışım
Denetimden 75-80 beklerken 52 geldi.Gerçekten çok kıt. :-X
MAHİ ' Alıntı:jaques ' Alıntı:Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım
Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/
teşekkürler , ben de sipariş verdim...soner_son ' Alıntı:MAHİ ' Alıntı:jaques ' Alıntı:Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım
Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/
arkadaşlar Hasan TÜREDİ'nin iki kitabını tarbzon derya kitap evinden sipariş verdim. tel:0462 326 8590
Muhasebe ve Denetim Uygulamaları
Muhasebe Denetimi
haktan ' Alıntı:fiyat nedir