Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım

ACCO ' Alıntı:
Arkadaşlar finansal muhasebe soruları yusuf sürmen e ait, peki maliyet soruları da mı kendisine ait? şayet öyleyse sürmen tarzı soruları nereden temin edebiliriz? bilgisi olan var mı?
Maliyet Yurdakul Çaldağ olması lazım

jaques ' Alıntı:
Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım

2005 basımı da var galiba..

jaques ' Alıntı:

Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/

günaydın arkadaşlar, benim de 4 dersim vardı ve 2. girişimdi. meslek 65 ( 80 falan bekliyordum buna da şükür)
finansal muhasebe 50 (çok iyi geçmişti 75-80 diyordum ama nereden kırmış anlamadım) vergi 40 beklediğim gibi geldi , denetim de bir şok yaşadım en az 70 alırım diyordum 38 le kalmışım ne olduğunu hiç anlamadım. Hasan Türedi' nin son baskı kitabını alıp ordan çalışmak lazım galiba.

başarılı olan arkadaşları tebrik ediyorum. benim gibi dersi kalan arkadaşlarım.. umudumuzu yitirmeyelim çalışıp vereceğiz, uygun kaynakları temin edip bir an önce motivasyonumuzu yükseltip çalışmamız lazım.

hülyag ' Alıntı:
s3m ' Alıntı:
sibelbursa ' Alıntı:
mrb arkadaşlar denetim dersi ile ilgili yorumlarınız nedir beklediğiniz notları aldınızmı ben 80-90 beklerken 32 almışım
Ben Denetimden 100 lük kağıt verdim.Gerçekten!Üstelik konunun tamamen özünü yazdım,kağıt düzenim iyiydi,Sınav sonrası yayınlanan cevaplarla benim yanıtımı karşılaştırdım.Hadi dedim 100 kimseye vermezler,o yüzden 80-90 gelir.vee 50 geldi!!!!!İnanamadım!

Denetimden 75-80 beklerken 52 geldi.Gerçekten çok kıt. :-X

Bende 55-60 alırım geçerim diyordum 30 aldığıma göre bende değil galiba gariplik. Hasan Türedinin kitabını buldurucam artık Trabzonda olan bir tanıdıktan bakalım.Hasan Türedi kesin komisyon hocası değil mi arkadaşlar.Değişmiş olursa yandık yine.

arkadaşlar benimde yorumum aynı doğrultuda formu inceleyince finansal ve denetim notlarının çok kıt geldiğine inanıyorum.denetimden 80 beklerken 50 ile zor geçtim finansaldan ise 23 aldım inanılır gibi değil bir önceki ilk sınavımda 41 almıştım finansaldan bu sınavla mart sınavını karşılaştırınca en az 50 almam garanti gibiydi 23 geldi ve 2. sınav hakkımda tek ders finansal yüzünden ruhsatımı alamıyorum ve bu gidişle finansal başımıza bela olmaya devam edeceğe benzer.ben itiraz edeceğim şansımı deneyeceğim hiç olmazsa tepkimi göstermiş olurum diye düşünüyorum.

itiraz etmek istediğiniz ders var mı arkadaşlar

Ben hala Muhasebeden ve Denetimden nasıl kaldığımı anlamış değilim. Yalnız şaşırtıcı olan iki adamında K.T.Ü sinden olması. Bizler sınav komisyonunda kimler var bilmiyoruz ki onların kitaplarına göre çalışalım. Ne malum aynı kişiler Aralıkta?da komisyonda olacaklar.Aldık kitabını çalıştık ya başkası gelirse o başkası kendi kitabından cevap isterse ne olacak. Diğer derslerden kurs notlarıyla geçtim neden bunlardan geçemiyorum. Bence yapacağımız tek şey iki dersten itiraz edip şansımızı denemek ve bu adamlara binlerce cevap kağıdını tekrar okutup bir tepki göstermekten başka yapacak bir şey aklıma gelmiyor.

vergiden 40 aldım itiraz etsem işe yaramı sizce

arkadaşlar yusuf sürmenin kitaplarını nerden bulabiliriz..
bilgisi olan varmı..

MAHİ ' Alıntı:
jaques ' Alıntı:

Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/

arkadaşlar Hasan TÜREDİ'nin iki kitabını tarbzon derya kitap evinden sipariş verdim. tel:0462 326 8590

Muhasebe ve Denetim Uygulamaları
Muhasebe Denetimi

yusuf sürmen ve hasan türedi nin kitapları ne yazık ki piyasada bulunmuyor trabzon dan bulmak lazım

Ne kadar tuhaf bir durum anlamış değilim. Herkes kendine göre cevap istiyor. Finansal muhasebe desen öyle denetim desen öyle. Allah yardımcımız olsun

soner_son ' Alıntı:
MAHİ ' Alıntı:
jaques ' Alıntı:

arkadaşlar Hasan TÜREDİ'nin iki kitabını tarbzon derya kitap evinden sipariş verdim. tel:0462 326 8590

Muhasebe ve Denetim Uygulamaları
Muhasebe Denetimi
teşekkürler , ben de sipariş verdim...

denetim hocasının duyurusunu mart sınavının akibetinde bu sitede adını soyadın ve kitabını ilk ben açıladım fakat bazı arkadaşlar hasan türedinin kitabı satılsın diye beni reklam yapmakla suçladı şimdi ise kaldığım denetimden geçtim ve mali müşavir oldum. 2 gün sonra muhtemlen sınav soru ve cevapları yaynlanır hep birlikte bakalım cevaplar yine hasan türedi ye ait ise kaçış yok bu dersi onun kitabından çalışacaksınız mart dönemini ömer duman dan çalışdık kaldık. temmuz dönemi hasan türedi kitabından çalışdık özellikle cevaplar birebir hasan türedinin cevapları olmalı aksi takdirde kalırsınız bu kesindir. Yusuf süremni burada yine ilk ben söyledim ondan geçmek için özlem hanım ( Zeyna78 ) arakadaşımız öncülük yaptı ve notları Trabzondan birlikle bu sitede kurulan güzel bir arkadaş topluluğu ile getirtdik. tekrar olabirdi ama özlem hanım için yapılanlardan sonra benim yapmam imkansız yapmak isteyenler bu formda grup oluşturun ve notları parasıyla getirdin yoksa muhasebeden de kalırsınız herkese bu dönem benim yaşadığım mali müşvir olma mutluluğunu yaşaması dileğiyle