alt hesap açılması gerekeni althesabıylada gösterdim her hesabın alt kırılımı olmak zorundamı?ecesu ' Alıntı:arkadaşlar muh.sınav kağıdında alt hesaplarıyla gösterin demiş ben o şekilde göstermedim.
sizce bunla alakası varmı düşük almamızın bende sınavdan sonra o yazıyı farkettim
soner_son ' Alıntı:MAHİ ' Alıntı:jaques ' Alıntı:Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım
Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/
arkadaşlar Hasan TÜREDİ'nin iki kitabını tarbzon derya kitap evinden sipariş verdim. tel:0462 326 8590
Muhasebe ve Denetim Uygulamaları
Muhasebe Denetimi
ben sermayeyi yanlış buldum dolayısıyla bilançomda tutmadı kağıt düzenim kötüydü ama yevmiyelerim doğruydu 50 ile geçtim.pufidik22 ' Alıntı:heralde baştan bakmış sermaye yanlışsa 50 puan kesmiş
sonra sında da kese kese gitmiş
bu benim yorumum ama başka mantıklı bişey gelmiyor gelmiyor aklıma
vakkasozkin ' Alıntı:kardeşim onun bunun notu ne bu nasıl sınav böyle saçmalık mı olur yardımcı olun bize arkadaşlar ne yapalım önümüzde belli bir kitap yokki çalışalım bu nasıl iş yalvarıyorum başarılı olan arakadaşlara ne yapalım tahminleriniz notlarınız varsa yazın ilk defa girecem ne olur arkadaşlar...
akkara ' Alıntı:ben sermayeyi yanlış buldum dolayısıyla bilançomda tutmadı kağıt düzenim kötüydü ama yevmiyelerim doğruydu 50 ile geçtim.pufidik22 ' Alıntı:heralde baştan bakmış sermaye yanlışsa 50 puan kesmiş
sonra sında da kese kese gitmiş
bu benim yorumum ama başka mantıklı bişey gelmiyor gelmiyor aklıma
Vergi hukuku düne kadar bu sınavların en zoruydu.Dosyalar Vergi Hukuku yüzünden yanardı. Ama son iki sınavda kim kağıtları okuyorsa notları bol bol veriyor.Artık zor olan Muhasebe ve Denetim dersleri. Kaynak yok kurslar bile şaşkın kimin kitabından ne öğretecekler. Komisyon üyelerinin isimlerinin bilinmesi yasak ama birileri biliyor anlayacağın haksız rekabet var. Muhasebede ve Denetimde art niyet var.. Denetim sınavında 40 puanlık soruyu ben sınavda notlarından bakarak yazdım. Ama 38 vermiş . Diğer cevapları tam olmasada yarım yapmama rağmen bakmamış bile aynı cevap kağıdını Vergi Hukuku sınav kağıdını okuyanın gözüyle baksa en az 60 alırdım. Maliyet ise bu sınav çok zordu aralıkta kolay olur sanırım..vakkasozkin ' Alıntı:kardeşim onun bunun notu ne bu nasıl sınav böyle saçmalık mı olur yardımcı olun bize arkadaşlar ne yapalım önümüzde belli bir kitap yokki çalışalım bu nasıl iş yalvarıyorum başarılı olan arakadaşlara ne yapalım tahminleriniz notlarınız varsa yazın ilk defa girecem ne olur arkadaşlar...
şükür diğer dersler tamam ama bende maliyetten kaldım...yurdakul çaldağın kitabı var beğenmedim anlatışını anlayamadımda ama ondan başlayacağım ben.birde geçmiş yıl sorularını yeniden çözecem.ahmetc_lik ' Alıntı:tek ders maliyet hangi kaynaktan çalışmalıyım
Bu sınavda başarılı olan diğer arkadaşlarda senin gibi yapmışlarsa işin püf noktası bu olabilir.GaribanMuhasebeci ' Alıntı:Finansal ile vergi en çekindiğim dersler idi.Ki bu dersler biraz da şans işi...
Finansan Muhasebeden 50 ile geçtim.Ben hocanın kitabını almadım sorduğu üç sözel soruyuda yapamadım ama mart sınavını defalarca çözdüm hocanın mantığını anlamaya çalıştım.
Nacizane olarak fin muhasebeye girecek olan arkadaşlara küçük bir tavsiyem olucak.
Yevmiye kayıtlarına ne ile alakalı ise onu mutlaka yazın derım.Alış ise MAL ALIŞ KAYDI Amortisman ise AMORTİSMAN KAYDI diye mutlaka yazınız.Benim sermayede tutmuyordu.