Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

arkadaşlar soruların cevapları tesmerde yayınlanmış....ve bir ilk cevaplarda kaynak belirtmişler

denetim dersinde 4 farklı kaynağı baz almışlar...

diğer dersleride kontrol ettim hiçbirinde kaynak belirtilmemiş..sadece denetim hocası kaynaklarını yazmış..

yeis ' Alıntı:

bir ve ikinci sorularım doğru olmasına karşılık ben 12 aldım? üçüncü soruyuda liste halinde olmasa da düz yazı şeklinde yazmıştım .. ?

yeis ' Alıntı:
diğer dersleride kontrol ettim hiçbirinde kaynak belirtilmemiş..sadece denetim hocası kaynaklarını yazmış..

çok fazla itiraz alacaklarını tahmin etmişler o zaman.

deryatufekci ' Alıntı:
yeis ' Alıntı:

bir ve ikinci sorularım doğru olmasına karşılık ben 12 aldım? üçüncü soruyuda liste halinde olmasa da düz yazı şeklinde yazmıştım .. ?

benimde 80 lik kağıta 50 vermiş neredeyse kalıyordum bunun yüzünden notu çok kıt ama kaynağı bol bir hoca sağolsun

deryatufekci ' Alıntı:
yeis ' Alıntı:

çok fazla itiraz alacaklarını tahmin etmişler o zaman.

kesinlikle..geçen dönemde böyle olmuştu ama notlar yine düşük bence

arkadaşlar sorular açıklanmış ama ben açamıyorum bendemi bi sorun var acaba?

arkadaşlar kaç gün içinde itiraz ediliyor? ve kaç günde sonuçlanıcak ıtıraz sonucları?

kaya34 ' Alıntı:
arkadaşlar kaç gün içinde itiraz ediliyor? ve kaç günde sonuçlanıcak ıtıraz sonucları?
bide hangi hesap nosu bulamadım da

denetimde o farkları tablo yapmadık diyemi puan vermedi acaba yazıklar olsun!!!! bir kişinin 70 bekleyip 36 alması nasıl açıklanır ki..

kaya34 ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:
bilen varmı arkadaşlar?

sınav sonucu açıklandıktan itibaen 15 gün içinde itiriaz ediliyor ve sanırım 30 gün içinde açıklanıyor bende meslek ve denetime itiraz edicem

sen denetimde döktür en az 70 gelir de..sonra...36..işte adalet..allaha havale ediyorum..mesleği yapmaktan da vazgeçtim zaten..verdiğim paralar da zehir zıkkım olsun diyorum başka da bişe demiyorum...

blackeagle33 ' Alıntı:
sen denetimde döktür en az 70 gelir de..sonra...36..işte adalet..allaha havale ediyorum..mesleği yapmaktan da vazgeçtim zaten..verdiğim paralar da zehir zıkkım olsun diyorum başka da bişe demiyorum...

aynen katılıyorum size benim de 70'lik kağıdıma 12 vermiş ama mesleği yapmaktan vazgeçmeyeceğim, önce itiraz, sonuçlanmazsa da dava yolunu izleyeceğim... Hasan Türedi beyefendinin kitabı satılsın diye kimsenin geleceğimle oynamasına izin vermeyeceğim.

Arkadaşlar bende Hasan Türedi' nin kitabı var. Cevaplarda başka isimlerde vermiş kaynak olarak ama, o kaynaklarıda kendi kitabında kaynak olarak almış, yani anlayacağınız denetim dersinde tek kaynak Hasan Türedi' nin kendi kitabı. Hatta 3. sorunun cevabı tablo olarak aynen kendi kitabında tam sayfa var bilgilerinize...

benim denetim de diğer soruları geçtim 40 puanlık sorum tam ama 28 almışım acaba cümleleri istediği gibi mi kuramadım :))

Adam resmen Hasan Türedi nin kitabını alın ezberleyin diyor işte. Banada 17 mi ne vermişti ancak ben 40 puanlık kolay soruyu denetim teknileri ile karıştırdığımdan zaten kalacağımı biliyordum. İşin tersi birde bu sınav kolay bir sınavdı, sorular basit görünüyordu birde gelecek sınavda ne olacak çok merak ediyorum.
Önlem olarak da hafta sonu beyazıt saaflardan malum kitabı alıp hatmetmeye başlıyacağım. Madem ki kaynak o bana göre yapacak birşey yok sınavı vereceksem en temizi bütün kitabı ezberlemek.