yeis ' Alıntı:denetim dersinde 4 farklı kaynağı baz almışlar...
yeis ' Alıntı:diğer dersleride kontrol ettim hiçbirinde kaynak belirtilmemiş..sadece denetim hocası kaynaklarını yazmış..
deryatufekci ' Alıntı:yeis ' Alıntı:denetim dersinde 4 farklı kaynağı baz almışlar...
bir ve ikinci sorularım doğru olmasına karşılık ben 12 aldım? üçüncü soruyuda liste halinde olmasa da düz yazı şeklinde yazmıştım .. ?
deryatufekci ' Alıntı:yeis ' Alıntı:diğer dersleride kontrol ettim hiçbirinde kaynak belirtilmemiş..sadece denetim hocası kaynaklarını yazmış..
çok fazla itiraz alacaklarını tahmin etmişler o zaman.
bide hangi hesap nosu bulamadım dakaya34 ' Alıntı:arkadaşlar kaç gün içinde itiraz ediliyor? ve kaç günde sonuçlanıcak ıtıraz sonucları?
tesmer anasayfada staj linkini tıklıyosunuz ordan sınav bedelleri varsysyphus ' Alıntı:bide hangi hesap nosu bulamadım dakaya34 ' Alıntı:arkadaşlar kaç gün içinde itiraz ediliyor? ve kaç günde sonuçlanıcak ıtıraz sonucları?
bilen varmı arkadaşlar?kaya34 ' Alıntı:arkadaşlar kaç gün içinde itiraz ediliyor? ve kaç günde sonuçlanıcak ıtıraz sonucları?
kaya34 ' Alıntı:bilen varmı arkadaşlar?kaya34 ' Alıntı:arkadaşlar kaç gün içinde itiraz ediliyor? ve kaç günde sonuçlanıcak ıtıraz sonucları?
blackeagle33 ' Alıntı:sen denetimde döktür en az 70 gelir de..sonra...36..işte adalet..allaha havale ediyorum..mesleği yapmaktan da vazgeçtim zaten..verdiğim paralar da zehir zıkkım olsun diyorum başka da bişe demiyorum...